Vores tilgang

Medarbejdere med stærke personlige og sociale kompetencer performer bedst!

Træning og coaching på toplederniveau

Medarbejdere, der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De medarbejdere, der har succes, er med andre ord dem, som har de personlige og sociale kompetencer, der skal til for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Vores erfaring siger os, at de fleste organisationer er rigtigt dygtige til det faglige og det forretningsmæssige, mens deres medarbejdere ofte har udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at din organisations medarbejdere får de kompetencer, der skal til, for at I kan nå jeres mål.

 

 

Topledere skal hver dag håndtere mange forskellige udfordringer i deres job. Derfor har en topleder ofte brug for en sparringspartner for at kunne finde den bedste løsning på disse udfordringer. Acuity World tilbyder programmer for coaching og individuel eller teambaseret rådgivning. Vi bruger vores ekspertise inden for ledelse, kommunikation, styring, salg og marketing, og derudover tilbyder vi også rådgivning inden for coaching, der gør topledere og deres teams i stand til at opnå ekstraordinære resultater. I hvert enkelt tilfælde sammensættes et program, der er tilpasset den topleder eller det team, som skal coaches. Denne service kan varieres, så den omfatter alt lige fra en enkelt 4 timers session til et program med ugentlige eller månedlige møder over en længere periode.

NLP™

NLP™ (neuro-linguistic programming) har været på markedet siden midten af 1970’erne, og det har vist sig at være, hvis ikke det mest effektive, så i hvert fald et af de bedste systemer til at generere positive forandringer hos mennesker. Derudover indeholder NLP™ en pallette af effektive kommunikationsværktøjer, som er yderst anvendelige, ikke bare inden for terapi, men også inden for ethvert system og enhver organisation, hvor mennesker har et ønske om at arbejde effektivt både individuelt og sammen med andre.

Acuity World samarbejder med Society of NLP ved Dr. Richard Bandler, som er en af de absolut førende på området. Vi er den eneste virksomhed i Danmark, der er godkendt til at certificere vores kunder både inden for PLP™ og NLP™.

New NLP™

I Acuity World tager vi udgangspunkt i det, der allerede virker, i stedet for at beskæftige os med det, der ikke virker, det vil sige problemet, når vi abejder med at implementere forandringer i grupper, både i teams og i større organisationer. Vi arbejder ud fra et anderledes paradigme og i forhold til NLP™ ud fra et nyt paradigme. Det er derfor, vi kalder det for New NLP™.

Vores vigtigste inspirationskilde i forhold til at arbejde ud fra “Det, der virker” er The Satisfaction Cycle® udviklet af Dr. Joseph Riggio, The Generative Imprint Model udviklet af Roye Fraser, Appreciative Inquiry udviklet af Dr. David L. Cooperrider, Positiv Psykologi og Styrkebaseret Ledelse.

Grunden til, at vi stadig kalder det, vi laver, for NLP™, er, at NLP™ modellen indeholder nogle af de mest effektive og avancerede værktøjer, der nogensinde er udviklet. I vores bøger “Gør det du er bedst til” bind 1 og 2 finder du meget mere om, hvad New NLP™ er, og hvordan du kan bruge det.

Hvordan tænker vi?

Vi oplever, at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til og det, der allerede virker for dem. De sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse. Det vil vi gerne understøtte dig i at gøre gennem vores uddannelser og kurser. “At kæden ikke er stærkere end det svageste led” gælder for mekaniske systemer, men holder ikke, når det drejer sig om mennesker. Her tror vi på, at den stærkeste del er afgørende for systemets styrke. Det gælder for dig som individ og for de grupper, du er en del af. Derfor tror vi på værdien af at fokusere på det, du allerede er god til – dit talent. Jo bedre du bliver til det, du er god til, jo stærkere bliver du. Vi mener også, at det giver en bedre drivkraft at have fokus på det, du gerne vil, frem for det du allerede har gjort. Hvis der er håb i fremtiden, er der kraft i nutiden. Det er afgørende for vækst og succes at have god kontakt til andre! Jo højere følelsesmæssig og social intelligens du har, jo lettere er din vej til vækst og succes. Vi mener, at sociale og kommunikative færdigheder kan trænes. På uddannelserne Personal Leadership Program™ og Personal Selling Program™ underviser vi i metoder og værktøjer, der giver dig en naturlig gennemslagskraft og gør det lettere for dig at nå dine mål og udvide dine muligheder.

Hvordan gør vi?

Grundlæggende har vi valgt at tage udgangspunkt i det, der virker, i stedet for at tage udgangspunkt i det, der ikke virker – “Problemet”. Det er vores erfaring, at det er langt mere effektivt og behageligt at lære andre, hvordan de sætter sig selv i en positiv tilstand. Kort fortalt virker vi mennesker neurologisk på den måde, at vores nervesystem kan være i enten en åben eller i en lukket tilstand. I den åbne tilstand har nerveimpulserne fri adgang til at bevæge sig fra nervecelle til nervecelle, hvorimod dette ikke er tilfældet, når du er i en “lukket” tilstand, da dendritterne (forgrenede udløbere fra en nerveende) i denne tilstand er lukket for at modtage signaler. Gennem den tid vi har arbejdet med NLP™, har vi erfaret, at vi mennesker alle har evnen til både at være i åbne og lukkede tilstande. Det er dog langt fra alle, der er bevidste om, hvordan de selv kan sætte sig selv i en tilstand, der understøtter dem i at nå deres mål i en given situation. Dette er en evne, du kan lære at gøre bevidst, så du i større udstrækning kan tage dit afsæt fra en åben og positiv tilstand. Denne proces hedder Soma-Semantic™ Modelling og er udviklet af den amerikanske NLP™ træner Joseph Riggio. Soma-Semantic™ Modelling lærer dig, hvordan du kan sætte dig selv i en åben tilstand, hvilket også betegnes som GDS – Generalized Desired State. Hos Acuity World lærer vi dig at blive bevidst, så du på egen hånd kan nå din åbne tilstand.