Virtuelle Kundemøder

Gratis Workshop på zoom

Hør hvordan du hjælper dine sælgere til større motivation og handlekraft, så de skaber resultater og ”nærvær” med deres kunder på trods af distancen.

Tilmeld mig

Dato 

Mandag 18. januar 2021

Tid 

Kl. 19:00-20:30

Online Webinar

ZOOM

“The New Normal”

Siden Covid-19 dukkede op, har vi måtte indse, at vi ikke længere kan møde kunderne face-to-face, som vi plejer. Vi har brug for at tilpasse os ‘The New Normal’ og afholde Virtuelle kundemøder.

Udfordringen er at THE NEW NORMAL kræver NYE MINDSETS og SKILLS.

Hvordan kan DU hjælpe og guide dine sælgere, så de bliver proaktive og åbne overfor at afholde virtuelle kundemøder?

Hvordan kan DU støtte dine sælgere, så de får viden og værktøjer til at skabe resultater og nærvær med jeres kunder på trods af distancen?

Nye skills påkrævet

Med ‘New Normal’ og virtuelle kundemøder som en daglig bestanddel kræves det at

• Du forstår og får styr på det tekniske før du starter mødet.
• Du kan sætte rammen for et effektivt virtuelt møde.
• Du kan holde dine kunder engagerede og styre mødets interaktioner.

• Du har evnen til at aflæse kundens non-verbale signaler i en virtuel setting.

• Du har kendskab til en spørgeteknik, der kan afdække dine kunders reelle drømme og ønsker.

• Du kan skabe tillid og nærvær med kunderne på trods af fysisk afstand.

• Du får en god afslutning på mødet, der leder frem til det næste skidt i din salgsproces.

 

Gør det til din fordel

Hos Acuity World har vi selv måtte konvertere meget face-to-face træning og har derfor arbejdet intenst med at optimere vores Personal Selling Program PSP til et virtuelt format. Med en kombination af online kurser, virtuel sparring, zoom møder og workshops har vi udviklet et unikt salgstrænings-program, der er designet til ”The New Normal”.

I det sidste halve år har vi VIRTUELT trænet sælgere, salgschefer og ledere globalt med stor succes.

På denne online workshop får du en smagsprøve på, hvordan du kan styrke dine virtuelle kundemøder og gøre ”the new normal” til en fordel fremfor en begrænsning.

Foredragsholdere

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år, har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland. 

Liselotte Pedersen

Business Coach i Acuity World 

Liselotte er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har arbejdet særligt med personlig og faglig udvikling, stresshåndtering, procesledelse, supervision, teamoptimering, trivsel og sundhed.  Liselotte kan hjælpe dig med at identificere dine succeser, drømme og mål – og hvad der skal til, for at du når dine mål. 

 

 

 

Andre gratis inspirationsaftener

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selvom det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

For mere information - Kontakt os på

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This