Virtuelle Kundemøder

Workshop på zoom

Hør hvordan du hjælper dine sælgere til større motivation og handlekraft, så de på trods af distancen skaber resultater.

Tilmeld dig

LIVE online workshop

Dato Mandag 23. august 2021

Tid 19:00-20:30

Foredragsholdere

Henrik Wenøe og Liselotte Pedersen

The New Normal

Siden Covid-19 dukkede op, har vi måtte indse, at vi ikke længere kan møde kunderne face-to-face, som vi plejer. Vi har brug for at tilpasse os New Normal og afholde virtuelle kundemøder.

Udfordringen er at new normal kræver nye mindsets og skills.

Hvordan kan DU hjælpe og guide dine sælgere, så de bliver proaktive og åbne overfor at afholde virtuelle kundemøder?

Hvordan kan DU støtte dine sælgere, så de får viden og værktøjer til at skabe resultater og nærvær med jeres kunder på trods af distancen?

Nye skills påkrævet

Med New Normal og virtuelle kundemøder som en daglig bestanddel kræves det at du

  • Har styr på det tekniske før du starter mødet.
  • Sætter rammen for et effektivt virtuelt møde.
  • Holder dine kunder engagerede og styrer mødets interaktioner.
  • Kan aflæse kundens non-verbale signaler i en virtuel setting.
  • Har en spørgeteknik, der kan afdække dine kunders reelle drømme og ønsker.
  • Skaber tillid og nærvær med kunderne på trods af afstand.
  • Afslutter mødet, så det leder frem til næste skridt i salgsprocessen.

 

Gør det til din fordel

Hos Acuity World har vi selv måtte konvertere meget face-to-face træning og har derfor arbejdet intenst med at optimere vores Personal Selling Program PSP til et virtuelt format. Med en kombination af online kurser, virtuel sparring, zoom møder og workshops har vi udviklet et unikt salgstrænings-program, der er designet til New Normal.

I det sidste halve år har vi VIRTUELT trænet sælgere, salgschefer og ledere globalt med stor succes.

På denne online workshop får du en smagsprøve på, hvordan du kan styrke dine virtuelle kundemøder og gøre New Normal til en fordel fremfor en begrænsning.

Foredragsholdere

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til topchefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Kommunikation, Ledelse, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisation og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland.

 

Liselotte Pedersen

Business Coach & Træner

Business Coach Liselotte er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har arbejdet særligt med personlig og faglig udvikling, stresshåndtering, procesledelse, supervision, teamoptimering, trivsel og sundhed.  Liselotte kan hjælpe dig med at identificere dine succeser, drømme og mål – og hvad der skal til, for at du når dine mål. Hun har også med stor succes hjulpet stressramte med at forandre sig selv med mentale strategier, så de er kommet tilbage med fornyet styrke.

Andre workshops på Zoom

Personlig Ledelse på distancen

Personlig Ledelse

Lær at motivere dig selv og dine medarbejder – også på distancen! Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater. Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt og praktiske værktøjer til at sætte klare mål.