Virtuelle Kundemøder

Workshop på zoom

Hør hvordan du hjælper dine sælgere til større motivation og handlekraft, så de på trods af distancen skaber resultater.

Tilmeld mig

LIVE online workshop

Dato Mandag 15. marts 2021

Tid 19:00-20:30

Foredragsholdere

Henrik Wenøe og Jacob Amholt

The New Normal

Siden Covid-19 dukkede op, har vi måtte indse, at vi ikke længere kan møde kunderne face-to-face, som vi plejer. Vi har brug for at tilpasse os New Normal og afholde virtuelle kundemøder.

Udfordringen er at new normal kræver nye mindsets og skills.

Hvordan kan DU hjælpe og guide dine sælgere, så de bliver proaktive og åbne overfor at afholde virtuelle kundemøder?

Hvordan kan DU støtte dine sælgere, så de får viden og værktøjer til at skabe resultater og nærvær med jeres kunder på trods af distancen?

Nye skills påkrævet

Med New Normal og virtuelle kundemøder som en daglig bestanddel kræves det at du

• Har styr på det tekniske før du starter mødet
• Sætter rammen for et effektivt virtuelt møde
• Holder dine kunder engagerede og styrer mødets interaktioner
• Kan aflæse kundens non-verbale signaler i en virtuel setting
• Har en spørgeteknik, der kan afdække dine kunders reelle drømme og ønsker
• Skaber tillid og nærvær med kunderne på trods af afstand
• Afslutter mødet, så det leder frem til næste skridt i salgsprocessen.

 

Gør det til din fordel

Hos Acuity World har vi selv måtte konvertere meget face-to-face træning og har derfor arbejdet intenst med at optimere vores Personal Selling Program PSP til et virtuelt format. Med en kombination af online kurser, virtuel sparring, zoom møder og workshops har vi udviklet et unikt salgstrænings-program, der er designet til New Normal.

I det sidste halve år har vi VIRTUELT trænet sælgere, salgschefer og ledere globalt med stor succes.

På denne online workshop får du en smagsprøve på, hvordan du kan styrke dine virtuelle kundemøder og gøre New Normal til en fordel fremfor en begrænsning.

Foredragsholdere

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til topchefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Kommunikation, Ledelse, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisation og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland.

 

Jacob Amholt

Business coach

Jacob er tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Han er kendt for at arbejde resultatorienteret, og for at have fokus på de muligheder, der skabes i samarbejdet. Jacob har solid erfaring med at hjælpe ledere i organisationer der står overfor kravet om forandring og udvikling. Han skaber relationen gennem humor og godt humør, der sikrer en fremdrift i motivationen.

Andre gratis inspirationsaftener

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selvom det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Modtag vores nyhedsbrev om salg, ledelse og personlig udvikling

Tjek din indbakke. Vi har sendt dig en mail.