Transformative Sales Meeting Online

kr. 1.960,00 pris ekskl. moms

Transformative Sales Meeting Online (på engelsk)

– Et effektivt værktøj til dig der gerne vil mestre salgsmøder og transformere dine leads til langtidsholdbare kunder

Transformative Sales Meeting giver dig et effektivt salgsværktøj og er en strategi for dig, der gerne vil mestre salgsmøder og kunne transformere dine leads til langtidsholdbare kunder. Transformative Sales Meeting giver dig en konkret metode, der tager udgangspunkt i, hvordan du får en dybere forståelse af dine kundens drømme og behov. Dette er en vigtig forudsætning for at skabe den optimale relation mellem din virksomhed og jeres kunder. Dette program henvender sig især til dig, der gerne vil opnå større salg, blive bedre til at aflæse dine kunder og fastholde dine eksisterende kunder. Sidst, men ikke mindst for dig, der gerne vil opnå en højere kundetilfredshed og skabe en helt ny kategori af loyale kunder – det vi kalder aktivister.

Dette online program er bygget op omkring 12 videolektioner, hvor hvert enkelt trin opfølges af en praktisk øvelse, der sikrer dig en grundig indføring i Transformative Sales Meeting metoden.

Varenummer (SKU): O-PSP-TSM Kategori: Tag:

Transformative Sales Meeting Online (på engelsk)

- Et effektivt værktøj til dig der gerne vil mestre salgsmøder og transformere dine leads til langtidsholdbare kunder

Transformative Sales Meeting giver dig et effektivt salgsværktøj og er en strategi for dig, der gerne vil mestre salgsmøder og kunne transformere dine leads til langtidsholdbare kunder. Transformative Sales Meeting giver dig en konkret metode, der tager udgangspunkt i, hvordan du får en dybere forståelse af dine kundens drømme og behov. Dette er en vigtig forudsætning for at skabe den optimale relation mellem din virksomhed og jeres kunder. Dette program henvender sig især til dig, der gerne vil opnå større salg, blive bedre til at aflæse dine kunder og fastholde dine eksisterende kunder. Sidst, men ikke mindst for dig, der gerne vil opnå en højere kundetilfredshed og skabe en helt ny kategori af loyale kunder - det vi kalder aktivister.

Bliv en mester til at forstå dine kunder

Transformative Sales Meeting-programmet vil gøre dig i stand til at afdække dine kunders virkelige ønsker og behov, identificere dine kunders tankemønstre og værdisæt, så du bliver i stand til at designe og præsentere optimale løsninger og tilbud til dine kunder. Transformative Sales Meeting er for dig, der har ambitioner om at forbedre dine resultater ved at forbedre dine personlige og sociale kompetencer i salgssituationen.

Skyd genvej til bedre resultater og præstationer

Transformative Sales Meeting-programmet introducerer dig til salgsmodellen The Satisfaction Cycle©, der giver dig den bedste struktur til dine salgsmøder. Herudover får du en række værktøjer, der vil styrke dine personlige og sociale kompetencer i forhold til at lede, lytte og stille de rigtige spørgsmål, så du lettere kan opnå det du ønsker på dit næste salgsmøde. Ved at følge mødestrukturen og anvende de værktøjer, der er præsenteret i dette program, vil du blive i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdier for både dine kunder og dig selv. I dette program lærer du derfor ikke blot, hvad du skal gøre men hvordan du skal gøre det.

Bliv en bedre sælger fra i dag

Online-undervisningen i dette program er bygget op omkring 12 videolektioner (engelsk), hvor hvert enkelt trin opfølges af en praktisk øvelse, der sikrer dig en grundig indføring i Transformativt Sales Meeting-metoden:

 1. Introduction
 2. Think before you act! What is the purpose of your meeting?
 3. Reinforce your meeting by setting a clear frame using YES-set
 4. Attend fully using deep listening and observation
 5. Notice the dream of your customer
 6. Spot the role of the persons you meet in the Buying Center
 7. Find out the Sensory Channel Preference of your customer
 8. Observe the thinking pattern of your customer
 9. Reveal the Value System of your customer - Part 1
 10. Reveal the Value System of your customer - Part 2
 11. Make the Solution Experience for your customer
 12. Demonstration of the whole process

The Hunter Program en del af PSP ™ Online Complete Program 2.0, der indholder følgende 5 Onlinekurser:

 • Customer Development Strategy
 • The Hunter Program
 • Virtual Customer Meeting
 • Transformative Sales Meeting
 • Beyond Selling