PSP Online Complete 2.0

kr. 4.760,00 pris ekskl. moms

PSP ™ Online Complete 2.0 (på engelsk) – Salgstræning når du vil og hvor du vil

Det er vigtigt, at en virksomhed har en gennemtænkt strategi, et godt produkt og en væsentlig mission. For at få fuldt udbytte af virksomhedens potentiale, er der dog et enkelt led, som skal fungere optimalt for at alt det øvrige kan komme i spil – Det Personlige Salg. Personal Selling Program – PSP™ fokuserer på at sikre, at din organisations salgsstyrke får de personlige og sociale kompetencer der skal til, for at I kan nå̊ jeres slagsmål.

På PSP™ Online Complete 2.0 har du mulighed for at deltage i tilrettelagte trænings- og læringsforløb, som nemt kan tilpasses en travl hverdag og kalender.  PSP™ Online Complete 2.0 er vores nye online-undervisning til dig, som arbejder med salg og marketing , og som ønsker at dygtiggøre dig yderligere, eller blot har behov for at vedligeholde eller forankre tidligere læring.

PSP™ Online Complete 2.0 indholder følgende 5 Onlinekurser:

  • Customer Development Strategy
  • The Hunter Program
  • Virtual Customer Meeting
  • Transformative Sales Meeting
  • Beyond Selling
Varenummer (SKU): O-PSP-C2.0 Kategori: Tag:

PSP ™ Online Complete 2.0 (på engelsk) - Salgstræning når du vil og hvor du vil

På vores PSP™ Online Complete 2.0 introducerer vi de grundlæggende elementer, strategier og værktøjer, som vi arbejder med. PSP™ Online Complete 2.0 henvender sig både til nye kunder der vil have en hurtig introduktion og til eksisterende kunder, der gerne vil have opfrisket deres viden og færdigheder inden for området . PSP™ Online Complete 2.0 er bygget op omkring de fem moduler som vi her vil præsentere:

PSP ™ Online Customer Development Strategy - How to create activists for your business?

Dette program består af 5 lektioner og henvender sig til dig, der ønsker sig en introduktion til hvordan man gennem Acuity Worlds Customer development strategy kan opbygge en mere sund forretning ved at øge kundetilfredsheden og loyaliteten. De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men hvor mange har et kundeudviklings-budget? I dette program får du blandt andet en idé om, hvorfor det giver dig og din virksomhed værdi at afbalancere disse to budgetter.

PSP ™ Online The Hunter Program - How to get the right new customers?

Undervisningen i dette program er bygget op omkring 10 lektioner, der giver indsigt i værdifulde værktøjer.  Programmet vil ikke blot sikre virksomheder og sælgere en mere optimal udnyttelse af deres tid, det vil på samme tid gøre dem i stand til at finde de rigtige kunder, der matcher deres egen virksomhed, produkter og løsninger. Som vi ser det, er det ikke nok at få nye kunder.  Det er lige så vigtigt, hvordan man finder de rigtige nye kunder. Når du er i stand til det, er du godt på vej til at sikre, at din virksomhed er sund, ikke bare her og nu, men også på lang sigt.

PSP ™ Online Virtual Customer Meeting - How to master your virtual customer meeting to maximize effectiveness and create value?

På grund af den nuværende Corona krise, er behovet og tankegangen omkring virtuelle møder vigtigere end nogensinde. Hvis dine salgsfolk kan foretage virtuelle møder på det højeste niveau, kan de skabe enestående resultater for jeres virksomhed og give jer en fordel imod jeres konkurrenter. Succesfulde virtuelle møder kræver andre kompetencer end fysiske møder, dette program har formål til at styrke din kompetencer til at forberede, foretage og følge op på succesfulde virtuelle kundemøder, så du får det maksimale ud af dine møder.

PSP ™ Online Transformative Sales Meeting - How to transform your leads to buying customers?

Dette program er for dig, der gerne vil mestre salgsmøder og opnå potentialet til at skabe transformation fra leads til kunder der køber. Undervisningen i dette program er bygget op omkring 11 lektioner. Transformative Sales Meeting - programmet fokuserer på at forbedre dine personlige evner, så du kan mestre dit næste salgsmøde. Dette program giver dig en mødestruktur og specifikke kommunikationsværktøjer. Efter dette program vil du være i stand til at afdække kundernes virkelige ønsker og behov, og identificere dine kunders tankemønstre og værdier.  Derefter bliver du i stand til at designe og præsentere optimale løsninger og tilbud til dine kunder. Ved at følge mødestrukturen og anvende de færdigheder, der er præsenteret i dette program, vil du være i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdier for både dine kunder og dig selv.

PSP ™ Online Beyond Selling - Our Philosophy and Value

I dette programs 5 lektioner gennemgår vi vores grundlæggende filosofi og værdier i relation til vores måde at arbejde med salg. Her vil vi blandt andet forklare de grundlæggende principper omkring The Satisfaction Cycle®, som er vores grund model i forhold til Personal Selling Program PSP. Vi forklarer også idéen omkring salgstræning og hvorfor vi synes at Personal Selling Program er unik i forhold til andre kendte salgsmetoder, for eksempel, Strategic Selling, Solution Selling, SPIN Selling, Consultative Selling og Value based Selling. Vi fortæller dig også, hvordån vi mener, at du kan arbejde etisk og værdiskabende i salgsprocessen og i mødet med dine kunder.