Gør det du er bedst til – Bind 2

kr. 399,20 pris ekskl. moms

4 trin til personlig ledelse med New NLP™ 

Af Henrik Wenøe & Dr. Joseph Riggio

Bogen bygger videre på konceptet, som blev præsenteret i “Gør det du er bedst til! (BIND 1)– 4 trin til Personlig ledelse med New NLP™. Nemlig, at ledelse af dig selv og andre, er mest effektfuld og giver mest mening, når udgangspunktet er dét der allerede fungerer. Bind II bringer dig niveauet dybere ind i konceptet. Bogen giver dig de konkrete værktøjer og redskaber, som er nødvendige for at blive excellent i det at lede dig selv og andre

 

Varenummer (SKU): B-GOR-2 Kategori: Tags: , ,

Gør det du er bedst til (BIND 2) – Personlig Ledelse med New NLP™ 

Bogen bygger videre på konceptet, som blev præsenteret i “Gør det du er bedst til! (BIND 1)– 4 trin til Personlig ledelse med New NLP™. Nemlig, at ledelse af dig selv og andre, er mest effektfuld og giver mest mening, når udgangspunktet er dét der allerede fungerer. Bind II bringer dig niveauet dybere ind i konceptet. Bogen giver dig de konkrete værktøjer og redskaber, som er nødvendige for at blive excellent i det at lede dig selv og andre, samt en række unikke applikationer skrevet af Joseph Riggio, hvor alt bliver sat i spil. ”Gør det du er bedst til! – Personlig Ledelse med New NLP™” handler om en ny form for ledelse. En ledelsesform som tager udgangspunkt i det der fungerer, frem for problemer! Og en ledelsesform, som tager udgangspunkt i evnen til at lede dig selv, så du kan lede andre, med udgangspunkt i de personer de er!

Det materiale, vi præsenterer her, bygger på de erfaringer, vi gennem mange år har opnået i Acuity World, når vi har undervist ledere og medarbejdere i nogle af de største danske og udenlandske virksomheder i kunsten at lede personligt med New NLP™.

Bogen består af to Bind og tre dele.

Bind 1, indeholder del 1, som præsenterer New NLP™ konceptet, dets fundament og udvikling.

Bind 2, består af del 2 og 3, som henholdsvis præsenterer dig for de værktøjer og redskaber, som er nødvendige for at blive excellent i at lede dig selv og andre, samt en række unikke applikationer skrevet af Joseph Riggio, hvor alt bliver sat i spil!

Det er første gang at Joseph Riggios arbejde udgives på dansk og del 3 giver dig dermed et eksklusivt indblik i disse excellente idéer og træningsmetoder. Du bestemmer selv, hvor dygtig du vil blive til at mestre New NLP™ i praksis. Spørgsmålet er ikke om der skal træning til, men om hvor god du vil være … Derfor er bogen her, spækket med øvelser, der kan hjælpe dig et godt stykke af vejen!