Customer Development Strategy Online

kr. 952,00 pris ekskl. moms

Customer Development Strategy Online (på engelsk)

– Et konkret strategisk værktøj til at skabe en sund og bæredygtig forretning

Customer Development Strategy er et konkret og strategisk værktøj til dig, der gerne vil vide mere om hvordan man opbygger en sund og bæredygtig forretning – med kunden i fokus. I dette program får du adgang til en værdiskabende måde at tænke på, en meta-strategi, som din virksomhed vil kunne omsætte til højere kundetilfredshed og en helt ny kategori af loyale kunder – det vi kalder aktivister.

Dette program består af 5 lektioner og henvender sig til dig, der ønsker sig en introduktion til hvordan man gennem Acuity Worlds Customer development strategy kan opbygge en mere sund forretning ved at øge kundetilfredsheden og loyaliteten. De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men hvor mange har et kundeudviklings-budget? I dette program får du blandt andet en idé om, hvorfor det giver dig og din virksomhed værdi at afbalancere disse to budgetter.

Varenummer (SKU): O-PSP-CDS Kategori: Tag:

Customer Development Strategy Online (på engelsk)

- Et konkret strategisk værktøj til at skabe en sund og bæredygtig forretning

Customer Development Strategy er et konkret og strategisk værktøj til dig, der gerne vil vide mere om hvordan man opbygger en sund og bæredygtig forretning - med kunden i fokus. I dette program får du adgang til en værdiskabende måde at tænke på, en meta-strategi, som din virksomhed vil kunne omsætte til højere kundetilfredshed og en helt ny kategori af loyale kunder - det vi kalder aktivister.

Dette online-program består af 5 lektioner:

  1. Velkomst og introduktion til Customer Development Strategy
  2. Hvad er en aktivist?
  3. Hvordan skaber du flere aktivister til din virksomhed?
  4. Hvilke personlige færdigheder har du brug for for at skabe aktivister hurtigt?
  5. Hvad er den rigtige strategi for din virksomhed?

Customer Development Strategy onlinekursus er skabt med henblik på at sikre, at du vil blive inspireret til at skabe en positiv udvikling i din virksomhed i fremtiden, når du sætter disse ideer og strategier i spil. Dette produkt kan både tages individuelt og bruges i samarbejde med kolleger.

Hvis din strategi handler om, at du skal ud og finde nye kunder vil vi anbefale, at du går videre med The Hunter Program. Hvis du derimod ønsker at udvikle relationen til dine eksisterende kunder vil vi anbefale at du går direkte videre til Transformational Sales Meeting.

Customer Development Strategy er en del af PSP ™ Online Complete Program 2.0, der indholder følgende 5 Onlinekurser:

  • Customer Development Strategy
  • The Hunter Program
  • Virtual Customer Meeting
  • Transformative Sales Meeting
  • Beyond Selling