Beyond Selling PSP Online

kr. 760,00 pris ekskl. moms

Beyond Selling PSP ™ Online (på engelsk)

Vores filosofi og værdier

Vi oplever, at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til og det, der allerede virker for dem. De sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse. Det vil vi gerne understøtte dig i at gøre gennem vores uddannelser og kurser. På Acuity Worlds Personal Selling Program – PSP™ underviser vi i metoder og værktøjer, der giver dig en naturlig gennemslagskraft og gør det lettere for dig at nå dine mål og udvide dine muligheder.

Beyond Selling indholder 5 lektioner, som vi fortæller om vores grundlæggende filosofi og værdier i relation til vores måde at arbejde med salg. Her vil vi blandt andet forklare de grundlæggende principper omkring The Satisfaction Cycle®, som er vores grund model i forhold til Personal Selling Program PSP. Vi forklarer også idéen omkring salgstræning og hvorfor vi synes at Personal Selling Program er unik i forhold til andre kendte salgsmetoder, for eksempel, Strategic Selling, Solution Selling, SPIN Selling, Consultative Selling og Value based Selling. Vi fortæller dig også, hvordån vi mener, at du kan arbejde etisk og værdiskabende i salgsprocessen og i mødet med dine kunder.

Varenummer (SKU): O-PSP-BS Kategori: Tag:

Beyond Selling PSP™ Online (på engelsk)

- Vores filosofi og værdier

Vi oplever, at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til og det, der allerede virker for dem. De sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse. Det vil vi gerne understøtte dig i at gøre gennem vores uddannelser og kurser. På Acuity Worlds Personal Selling Program - PSP™ underviser vi i metoder og værktøjer, der giver dig en naturlig gennemslagskraft og gør det lettere for dig at nå dine mål og udvide dine muligheder.

Beyond Selling indholder 5 lektioner, som vi fortæller om vores grundlæggende filosofi og værdier i relation til vores måde at arbejde med salg. Her vil vi blandt andet forklare de grundlæggende principper omkring The Satisfaction Cycle®, som er vores grund model i forhold til Personal Selling Program PSP. Vi fortæller dig også, hvorfor vi mener, at vores tilgang er etisk og virkelig værdiskabende - ikke kun for dig, der ønsker at sælge et produkt eller en tjeneste, men også for dine kunder:

  1. What is unique about the Personal Selling Program - PSP
  2. The Satisfaction Cycle® - The history & how it works
  3. The Satisfaction Cycle® - What is it?
  4. The Satisfaction Cycle® - Compared to other sales models
  5. How to Influence and Manipulate Ethically

På Beyond Selling onlinekursus forklarer vi også idéen omkring salgstræning og hvorfor vi synes at Personal Selling Program er unik i forhold til andre kendte salgsmetoder, for eksempel, Strategic Selling, Solution Selling, SPIN Selling, Consultative Selling og Value based Selling. Vi fortæller dig også, hvordån vi mener, at du kan arbejde etisk og værdiskabende i salgsprocessen og i mødet med dine kunder.

Beyond Selling en del af PSP ™ Online Complete Program 2.0, der indholder følgende 5 Onlinekurser:

  • Customer Development Strategy
  • The Hunter Program
  • Virtual Customer Meeting
  • Transformative Sales Meeting
  • Beyond Selling