Transformative Sales Meeting

Fokuserer på hvordan du mestrer dine salgsmøder, så du støtter dine kunder i at gå fra drøm til handling. Og hvordan du forvandler et lead til en købende kunde.

Skab livslange kunderelationer

Transformative Sales Meeting giver dig et effektivt salgsværktøj kombineret med en succesfuld strategi, så du kan mestre dine salgsmøder. På den måde kan du forvandle dine leads til længerevarende kunder nemt og hurtigt.

Programmet henvender sig især til dig, der gerne vil opnå større salg, blive bedre til at aflæse dine kunder og fastholde dine eksisterende kunder. Sidst men ikke mindst, for dig, der gerne vil opnå en højere kundetilfredshed og skabe en helt ny kategori af loyale kunder – det vi kalder aktivister.

Bliv en mester til at forstå dine kunder

Transformative Sales Meeting giver dig en konkret metode til at opnå dybere forståelse for dine kunders drømme og behov. Det er en vigtig forudsætning for at skabe den optimale relation.

Programmet gør dig i stand til at afdække dine kunders virkelige ønsker og behov, identificere dine kunders tankemønstre og værdier, så du kan designe og præsentere optimale løsninger og tilbud til dine kunder. Transformative Sales Meeting er for dig, der har ambitioner om at forbedre dine resultater ved at forbedre dine personlige og sociale kompetencer i salgssituationen.

Skyd genvej til bedre resultater og præstationer

Transformative Sales Meeting-programmet introducerer dig til salgsmodellen The Satisfaction Cycle®, der giver dig den bedste struktur til dine salgsmøder. Herudover får du en række værktøjer, der styrker dine personlige og sociale kompetencer i forhold til at lede, lytte og stille de rigtige spørgsmål. På den måde opnår du lettere det du ønsker på dit næste salgsmøde.

Ved at følge mødestrukturen og anvende de værktøjer, der er præsenteret i dette program, vil du blive i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdi for både dine kunder og dig selv. I dette program lærer du derfor ikke blot hvad du skal gøre, men hvordan du skal gøre det.

Transformative Sales Meeting handler om at mestre dine salgsmøder, så du effektivt forvandler et lead til en købende kunde.

At mestre salgsmøder er nøglen til succesfuld B2B-salg

For at skabe en højere konverteringsrate og optimere salgspræstationerne, skal du mestre hver enkel interaktion med en potentiel kunde.

Når du kan det, støtter du kunden i at opnå deres drømme. På den måde forvandler du dem ikke blot fra lead til kunde, men skaber også en mulighed for at forvandle dem fra kunde til aktivist.

Dit 'Hvorfor' er essentielt for optimale salgsresultater

Din personlige motivation er forudsætningen for at få et godt udbytte af dette program.

At få klarhed omkring HVORFOR du tager dette program, inden du begynder, er et kritisk brændstof for at opretholde dit engagement gennem hele programmet. Transformative Sales Meeting-modulerne bygger på devisen: ”Du kan ikke lære at svømme uden at blive våd”. For at få mest muligt ud af dette program, bliver du derfor nødt til aktivt at træne de færdigheder og værktøjer, som du bliver præsenteret for her i dit daglige salgsarbejde.

Transformative Sales Meetings giver præcis det titlen lover – en tilgang og redskaber til at lede salgsmøder mod et handlingsrettet resultat i samarbejde med kunden. Ved at tilføje denne metode var jeg i stand til, i mange tilfælde, at bruge mindre tid OG finde ud af præcis hvad kunden virkelig ville have. Dette kursus gav nemt forståelige lektioner, som jeg kunne øve i virkelige situationer med det samme. Jeg så også videoerne flere gang over en længere periode for at øge min læring og støtte mit daglige arbejde. Skønheden ved dette kursus er, at jeg synes at det passer til alle, både begyndere og dem som allerede er gode til at sælge: det er nemt at komme i gang med og alligevel er der altid noget som man kan blive bedre til. Jeg tog kurset efter Acuity World’s Personal Leadership Program og det gav stor værdi ved at forbinde det tidligere lærte fra salgs perspektivet.

Virpi Varjonen
Strategic Account Manager / Strategic Business, Endress+Hauser

Virtual Customer Meeting

Rentabel optimering når det passer dig 

Vores online læringsplatform – PSP™ støtter din virksomhed i at optimere
din salgsorganisation mere effektivt og økonomisk – hvor som helst og når som helst.
 • Kost effektivt – Online træning minimerer tidsspilde, rejse- og lokationsomkostninger 
 • Større rækkevidde, mere  omfattende – Nem læring på tværs af afdelinger, regioner og kontinenter
 • Konsistent – Samme træningsmateriale, metode og terminologi på tværs af afdelinger og niveauer
 • Støtte fra fællesskab – Vi sørger for et privat fællesskab, hvor jeres salgsfolk kan dele deres oplevelse

  Få den bedste læring ved at kombinere vores programmer

  Transformative Sales Meeting er bare et enkelt modul under vores PSP™ online program, der iøvrigt inkluderer:

  Customer Development Strategy
  The Hunter Program
  Virtual Customer Meeting
  Beyond Selling

   
  Samtlige programmer er afsluttede og mulige at tage enkeltvis med stort udbytte. Det er imidlertid en klar fordel at kombinere programmerne, sådan at I får indsigt, træning, kompetencer og opfølgning til at levere gode resultater hele vejen igennem købsprocessen.
   
  De sidste 4 programmer under PSP foregår face-to-face (hvorfor de er slørede). Med dem får du den ultimative træning til salgsorganisationen

  Redskaber til Transformative Sales Meeting – Min PSP™ mødebog

  Min PSP™ mødebog er en salgsmøde planlægger/journal til at forberede dine møder, guide dine møder & hjælpe dig med at designe passende løsninger for dine kunder.

  Modtag vores nyhedsbrev om salg, ledelse og personlig udvikling

  Tjek din indbakke. Vi har sendt dig en mail.