Transformative Sales Meeting

Transformative Sales Meeting fokuserer på hvordan du kan mestre dine salgsmøder, så du kan støtte dine kunder i at gå fra drøm til handling, endnu hurtigere. Med andre ord, hvordan du kan forvandle en lead til en købende kunde.

Skab livslange kunderelationer

Transformative Sales Meeting giver dig et effektivt salgsværktøj kombineret med en succesfuld strategi, så du kan mestre dine salgsmøder. På denne måde kan du forvandle dine leads til længerevarende kunder nemt og hurtigt.

Dette program henvender sig især til dig, der gerne vil opnå større salg, blive bedre til at aflæse dine kunder og fastholde dine eksisterende kunder. Sidst men ikke mindst, for dig, der gerne vil opnå en højere kundetilfredshed og skabe en helt ny kategori af loyale kunder – det vi kalder aktivister.

Bliv en mester til at forstå dine kunder

Transformative Sales Meeting giver dig en konkret metode, der tager udgangspunkt i, hvordan du får en dybere forståelse for dine kunders drømme og behov. Dette er en vigtig forudsætning for at skabe den optimale relation mellem din virksomhed og jeres kunder.

Transformative Sales Meeting-programmet vil gøre dig i stand til at afdække dine kunders virkelige ønsker og behov, identificere dine kunders tankemønstre og værdier, så du bliver i stand til at designe og præsentere optimale løsninger og tilbud til dine kunder. Transformative Sales Meeting er for dig, der har ambitioner om at forbedre dine resultater ved at forbedre dine personlige og sociale kompetencer i salgssituationen.

Skyd genvej til bedre resultater og præstationer

Transformative Sales Meeting-programmet introducerer dig til salgsmodellen The Satisfaction Cycle®, der giver dig den bedste struktur til dine salgsmøder. Herudover får du en række værktøjer, der vil styrke dine personlige og sociale kompetencer i forhold til at lede, lytte og stille de rigtige spørgsmål, så du lettere kan opnå det du ønsker på dit næste salgsmøde.

Ved at følge mødestrukturen og anvende de værktøjer, der er præsenteret i dette program, vil du blive i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdi for både dine kunder og dig selv. I dette program lærer du derfor ikke blot hvad du skal gøre, men hvordan du skal gøre det.

Transformative Sales Meeting handler om at mestre dine salgsmøder, så du effektivt kan forvandle en lead til en købende kunde.

At mestre salgsmøder er nøglen til succesfuld B2B-salg

For at kunne skabe en højere konverteringsrate og optimere salgspræstationerne, skal du mestre hver enkel interaktion med en potentiel kunde.

Når du kan det, støtter du kunden i at opnå deres drømme. På denne måde forvandler du dem ikke blot fra lead til en kunde, men skaber også en mulighed for i fremtiden at forvandle dem fra kunder til aktivister.

At få klarhed om dit 'HVORFOR' er essentielt på din vej mod optimale salgsresultater

Din personlige motivation er forudsætningen for at få et godt udbytte af dette program.

At få klarhed omkring HVORFOR du tager dette program, inden du begynder, er et kritisk brændstof for at opretholde dit engagement gennem hele programmet. Transformative Sales Meeting-modulerne bygger på devisen om: ”Du kan ikke lære at svømme uden at blive våd”. For at få mest muligt ud af dette program, bliver du derfor aktivt nødt til at træne de færdigheder og værktøjer, som du bliver præsenteret for her i dit daglige salgsarbejde.

Transformative Sales Meetings giver præcis det titlen lover – en tilgang og redskaber til at lede salgsmøder mod et handlingsrettet resultat i samarbejde med kunden. Ved at tilføje denne metode var jeg i stand til, i mange tilfælde, at bruge mindre tid OG finde ud af præcis hvad kunden virkelig ville have. Dette kursus gav nemt forståelige lektioner, som jeg kunne øve i virkelige situationer med det samme. Jeg så også videoerne flere gang over en længere periode for at øge min læring og støtte mit daglige arbejde. Skønheden ved dette kursus er, at jeg synes at det passer til alle, både begyndere og dem som allerede er gode til at sælge: det er nemt at komme i gang med og alligevel er der altid noget som man kan blive bedre til. Jeg tog kurset efter Acuity World’s Personal Leadership Program og det gav stor værdi ved at forbinde det tidligere lærte fra salgs perspektivet.

Virpi Varjonen
Strategic Account Manager / Strategic Business, Endress+Hauser

Styrk din kompetence, når du vil og hvor du vil

Acuity Worlds Online Læringsplatform støtter dig i at optimere dine salgs kompetencer mere effektivt og nemt.

  • Fleksibilitet og mobilitet – Du kan lære når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhed
  • Læring i små bidder – små videoer med øvelser til, der gør læringen nem at fordøje
  • Effektiv daglig anvendelse – veldesignet arbejdsbog og redskaber, der opmuntrer til at bruge de færdigheder du har lært, i dit daglige arbejde
  • Online Live Coaching – gentagen, periodisk hjælp gennem online coaching sessioner og live webinars er også muligt, parallelt med online programmer, til at fremskynde din læring og salgspræstation

Acuity World Online Learning
Virtual Customer Meeting

En rentabel måde at optimere din salgsstyrke og bundlinje

Vores online læringsplatform – PSP™ støtter din virksomhed i at optimere dine salgsfolks kompetencer mere effektivt og økonomisk.

  • Kost effektivt – Online træning minimerer tidsspilde, ressourcer, rejse- og lokationsomkostninger og koordinering af arbejde, sammenlignet med normal fysisk træning. Det gør det meget nemmere og hurtigere at onboarde nye salgsfolk.
  • Større rækkevidde og mere  omfattende – Nem læring på tværs af afdelinger, regioner og kontinenter, med dette online format.
  • Konsistent – Tilgængelighed af samme træningsmateriale, metode og terminologi gør kommunikationen mere effektiv – ikke kun i salgsafdelingen, men også mellem andre afdelinger og ledelsesniveauer.
  • Støtte fra et fællesskab – Vi sørger for et privat fællesskab, hvor jeres salgsfolk kan dele deres oplevelser og støtte hinanden i deres læring, og derigennem udvikle en læringskultur.

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Transformative Sales Meeting er en del af Personal Selling Program – PSP™ online programmet, som inkluderer:

Redskaber til Transformative Sales Meeting - Min PSP™ Mødebog

Min PSP™ Mødebog er en salgsmøde planlægger/journal for dig til at forberede dine møder, guide dine møder & hjælpe dig med at designe passende løsninger for dine kunder, som passer til deres drømme og ønsker.

Pin It on Pinterest

Share This