Transformative Sales Meeting

Løft dine salgsmøder, så du støtter dine kunder i at gå hurtigere fra drøm til handling

Skab varige kunderelationer

Transformative Sales Meeting giver dig et effektivt salgsværktøj til at løfte dine salgsmøder. Programmet giver dig indblik i hvordan du kan forvandle dine leads til varige kunder.

Programmet henvender sig især til dig, der gerne vil opnå større salg, blive bedre til at aflæse dine kunder og fastholde dine eksisterende kunder. Sidst men ikke mindst, for dig, der gerne vil opnå en højere kundetilfredshed og skabe en helt ny kategori af loyale kunder – det vi kalder Positive Aktivister.

Bliv bedre til at forstå dine kunder

Transformative Sales Meeting giver dig en konkret metode til at opnå dybere forståelse for dine kunders drømme og behov. Det er en vigtig forudsætning for at skabe de rigtige løsninger og den optimale relation.

Programmet gør dig i stand til at afdække dine kunders virkelige ønsker og behov, identificere dine kunders tankemønstre og værdier, så du kan designe og tilbyde optimale løsninger.

Transformative Sales Meeting er for dig, der har ambitioner om at forbedre dine resultater ved at øge dine personlige og sociale kompetencer i salgssituationen.

Skyd genvej til bedre resultater

Transformative Sales Meeting-programmet introducerer dig til salgsmodellen The Satisfaction Cycle®, der giver dig den bedste struktur til dine salgsmøder. Herudover får du en række værktøjer, der styrker dine personlige og sociale kompetencer i forhold til at lede, lytte og stille de rigtige spørgsmål. 

Ved at anvendeThe Satisfaction Cycle® og de værktøjer, der er præsenteret i dette program, vil du blive i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdi for både dine kunder og dig selv. 

Hvorfor ønsker du at blive en bedre sælger?

Din personlige motivation er forudsætningen for at få et godt udbytte af dette program.

Transformative Sales Meeting programmet bygger på devisen: ”Du kan ikke lære at svømme uden at blive våd” eller sagt med andre ord “træning gør mester” . For at få mest muligt ud af dette program, bliver du derfor nødt til aktivt at træne de færdigheder og værktøjer, som du bliver præsenteret for i dit daglige salgsarbejde.

Transformative Sales Meetings giver præcis det titlen lover – en tilgang og redskaber til at lede salgsmøder mod et handlingskabende resultat i samarbejde med kunden. Ved at anvende denne metode var jeg i stand til, i mange tilfælde, at bruge mindre tid og finde ud af præcis hvad kunden virkelig ville have. Dette kursus gav nemt forståelige lektioner, som jeg kunne øve og anvende i mit daglige arbejde med det samme. Jeg så også videoerne flere gang over en længere periode for at øge min læring og støtte mit daglige arbejde. Fordelen ved dette kursus er, at jeg synes at det passer til alle, både begyndere og dem som allerede er gode til at sælge. Det er nemt at komme i gang med og alligevel er der altid noget som man kan blive bedre til. Jeg tog kurset efter Acuity World’s Personal Leadership Program og det gav stor værdi for mig at kombinere det tidligere lærte med fokus salg.

Virpi Varjonen
Strategic Account Manager / Strategic Business, Endress+Hauser

Virtual Customer Meeting

Træning når det passer dig bedst 

Vores online læringsplatform – PSP™ støtter din virksomhed i at optimere

din salgsorganisation mere effektivt og økonomisk – hvor som helst og når som helst. 

 

 • Effektiv læring – Online træning minimerer tidsspilde.
 • Globalt tilgængelig – Nem læring på tværs af lande og kontinenter.
 • Let at skalere – Samme træning til alle.
 • Erfaringsudveksling – Mulighed for at dele spørgsmål og erfaringer med andre deltagere.

    Få den bedste læring ved at kombinere vores programmer

    Transformative Sales Meeting er bare et enkelt modul under vores PSP™ online program, der iøvrigt inkluderer:

    Customer Development Strategy
    The Hunter Program
    Virtual Customer Meeting
    Beyond Selling

    Du kan vælge at tage programmerne enkeltvis eller kombinere dem. Det er imidlertid en klar fordel at kombinere programmerne, sådan at du får træning og kompetencer i forhold til at håndtere hele købsprocessen.

    Redskab til Transformative Sales Meeting

    “My PSP Meeting Book” er en arbejdsbog, du med fordel kan bruge til at forberede dine kundemøder.