Mød vores trænere og coaches

Vores erfarne coaches og trænere er specialiserede i leder-og salgstræning. Til jer der ønsker at få skræddersyet et forløb i jeres virksomhed, som matcher jeres daglige mål, ambitioner og udfordinger.

Henrik Wenøe

Henrik Wenøe

Direktør, Cheftræner & Executive Coach

Acuity World

Om Henrik

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale præstation.

Henriks tilgang til træningerne er baseret på Joseph Riggios arbejde i kombination med paradigmet bag Appreciative Inquiry. Hans tilgang tager derfor udgangspunkt i spørgsmålene “Hvad virker allerede for dig nu?” og “Hvad er det, der må være sandt om dig, når du yder dit bedste?” og derefter “Hvor vil du gerne hen?”. Når dette paradigme er blevet integreret i træningen, har Henriks studerende og kunder oplevet exceptionel personlig og professionel vækst, udover hvad man normalt ville forvente. Man kunne derfor godt sige, at Henrik starter der, hvor andre normalt slutter, og han tager dig med langt videre.

Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Gilligan. Han har endvidere mødt trænere som Anthony Robbins og Joseph O’Connor. Inden for de seneste år er Henrik blevet stærkt inspireret af Dr. Joseph Riggios arbejde blandt andet med udvikling af Semantic™ Modeling og The Mythogenic Self® Process.

Claudia Lindby

Claudia Lindby

Business Coach og Træner

Acuity World

Om Claudia

Claudia er Business Coach og er tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun er kendt for at arbejde fokuseret og resultatorienteret samtidig med at hun har øjnene åbne for muligheder. Vores kunder roser Claudia for hendes evne til både at udfordre og sætte dig fri til at udnytte dit fulde potentiale.

Claudia er uddannet Business Coach, Master of Science – International Business, og hun er PLP™/NLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Derudover er Claudia uddannet MythoSelf Associate Facilitator hos Dr. Joseph Riggio, grundlæggeren af Mythogenic Self® modellen, og medlem af International Coach Federation (ICF).

Claudia har mange års erfaring fra en international erhvervskarriere i stillinger som bl.a. direktør for forretningsudvikling i Carlsberg Breweries A/S, Vice President Marketing i Baltic Beverages
Holding (Baltics) og marketingdirektør i Coca-Cola Tapperierne A/S. Hun kombinerer sin erfaring fra ledelses- og forretningsdiscipliner med de muligheder, som PLP™/ NLP™- teknologierne giver for at styrke den personlige ledelse og effektive kommunikation.

Liselotte Pedersen

Liselotte Pedersen

Business Coach & Træner

Acuity World

Om Liselotte

Business Coach Liselotte er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har arbejdet særligt med personlig og faglig udvikling, stresshåndtering, procesledelse, supervision, teamoptimering, trivsel og sundhed.  Liselotte kan hjælpe dig med at identificere dine succeser, drømme og mål – og hvad der skal til, for at du når dine mål. Hun har også med stor succes hjulpet stressramte med at forandre sig selv med mentale strategier, så de er kommet tilbage med fornyet styrke.

Omdrejningspunktet i Liselottes arbejde er at identificere, hvad det er, der virker for dig, og hvordan du kan få mere af det – både personligt og professionelt. Hun tager udgangspunkt i dine styrker, kompetencer og at du bliver den bedste udgave af dig selv. Du får en coach, der understøtter dig i at sætte og nå dine mål.

Liselotte er uddannet NLP™ Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming, certificeret Business coach, Performance og Transformation Facilitator fra Acuity World.

Hun er ABTI certificeret i ” Conversational hypnosis persuasion and influence protocols for transformational change” og er specialuddannet inden for metaprogrammer. Liselotte trækker på 20 års erfaring fra undervisningssektoren, og hun er desuden uddannet proceskonsulent. Liselotte er uddannet af nogle af verdens bedste coaches heriblandt Joseph Riggio og William Dockens lll.

Erik Schwensen

Erik Schwensen

Business Coach & Træner

Acuity World

Om Erik

Erik er en erfaren Ledelsesrådgiver og Business Coach med en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret. Han tilknyttet som træner på vores in-house projekter.

Han er karakteriseret ved en indre ro og balance og evner at veksle mellem nærhed og distance. Jo mere kompleks og kaotisk situationen udvikler sig, desto mere er Erik i stand til at bevare og udbygge sin mentale tilstand, hvorfra han hurtigt og effektivt skaber sine resultater.

Erik er Ledelsesrådgiver og Facilitator af forandringer i virksomheder, organisationer og foreninger. Han er samtidig en erfaren og dygtig Professional Business Coach og Mentor, og han ejer enkeltmandsvirksomheden ES-Leadership.

Som oberstløjtnant (pens.) og ridder af 1. grad af Dannebrogordenen har Erik en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret, senest som Regimentschef i 2011-2013 og tidligere som stabschef ved Danske Division, Bataljonschef og Kompagnichef.

Erik har endvidere faciliteret omfattende ledelses- og forandringsprojekter både nationalt og internationalt inden for meget forskellige brancheområder (kommunikation, HR, IT, Facility Management, bygge- og anlæg og miljø).

Udover lederuddannelser i forsvaret har Erik gennemført den tyske Generalstabsuddannelse og en
lang række internationale kurser. Han har en mastergrad i Public Administration (MPA) fra CBS (2004-2006) og er certificeret New NLP™ Business Coach/Mentor samt Transformation Facilitator ved Acuity World (2006-2012). Erik har deltaget i Dr. Joseph Riggios intensive træningsprogrammer siden 2011, og i sommeren 2014 blev han som en af de første i verden certificeret som NLP™ Consultant. Han er endvidere tilknyttet universiteterne i Aalborg (AAU), Aarhus (AU-BSS), Roskilde (RUC), Syddansk Universitet (SDU) og Copenhagen Business School (CBS) som ekstern censor på kandidat- og mastergradniveau inden for områderne: Innovation & Entreprenørskab, Management & Ledelse, Metode- og videnskabsteori samt organisation og projekt-/produktionsstyring.

Kirsten Krogh Larsen

Kirsten Krogh Larsen

Associated Partner

Acuity World

Om Kirsten

Kirsten er cand.negot. med overbygning i ledelse fra EME, Strasbourg og med speciale i organisatorisk læring og udvikling. Hun har i mere end 18 år arbejdet for forskellige danske ministerier som underviser og konsulent. Hun har hun en fortid som projektleder og konsulent på nogle af landets førende kreative bureauer. Kirsten har siden 2022 været underviser på Acuity Worlds Personal Selling Program og har været med til at træne salgsledere på globalt plan. 

Arne Wesenberg

Arne Wesenberg

Professionel Coach & Mentor

Acuity World

Om Arne

Arne er en særdeles erfaren coach, mentor og underviser.

Arne er certificeret Professionel Coach & Mentor fra Acuity World samt uddannet NewNLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Han er desuden certificeret Enneagram Practitioner fra NLP Huset, København og Massageterapeut fra Nordlyscentret, Silkeborg.

Han har siden 2007 været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere og har dér startet en coachindsats for arbejdsledige og sygemeldte. Arne har stor erfaring i, og er stærk til, at vende begrænsende og ikke støttende overbevisninger om til nye muligheder.

Arne har gennem årene coachet mere end 2000 personer med markante positive forandringer og resultater til følge, og han har siden 2010 afholdt gruppe- og procesforløb for meget forskellige typer af deltagere.

Siden 1980 har Arne desuden arbejdet med personlig udvikling i mange forskellige sammenhænge, bl.a. mindfulness, meditation m.m. Har haft egen virksomhed indenfor massage og personlig udvikling og holdt kurser i dette i mere end 10 år.

Arnes passion er at arbejde med positiv forandring, og assistere mennesker til kontakt til nye ressourcer.

Som coach er Arne resultat- og handlingsorienteret, og hans stil er en blanding af humor og alvor.
Han er trænet i at møde alle typer mennesker og udfordringer og skarp til at spotte målet og møde den anden med respekt og opmærksomhed, og derigennem nå målet. Empati og ro præger hans arbejde.

Website: www.aw-coaching.dk

Berit Becker Nielsen

Berit Becker Nielsen

Business Coach & Træner

Acuity World

Om Berit

Professionel Coach & Mentor Berit er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Berit har 5 års erfaring fra den offentlige sektor og mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor, hvoraf 10 af årene har været i lederstillinger. Som tidligere uddannelseschef har hun omfattende erfaring med udvikling af medarbejdere, teams og ledere. Hendes drivkraft og motivation ligger i at hjælpe dig med at udnytte dit fulde potentiale. Det gør hun ved at hjælpe dig med at genfinde din personlige kerne og bevidstgøre dine styrker og kompetencer som afsæt til det videre arbejde mod ønsker og mål. Berits coachingstil er afslappet og ligefrem på en respektfuld måde. Hun har altid sat en ære i at være positiv og mulighedssøgende i sin tilgang til udfordringer i forbindelse med udvikling, omstruktureringer, karriereskift, forandringer, samarbejde og kommunikation. Med udgangspunkt i dine bedste præstationer, får du den ideelle opstart på din fremtid.

Berit er uddannet PLP™ Transformation Facilitator certificeret af Acuity World og The International Association of Personal Leadership – IAOPL™ samt NLP™ Consultant og Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Hun har ligeledes modtaget undervisning af nogle af verdens bedste trænere, heriblandt Dr. Richard Bandler, Dr. William Dockens III og Dr. Joseph Riggio. Hos sidstnævnte har hun siden 2008 deltaget i årlige træninger, gennemført et mentorforløb i 2011/2012 og opnået ABTI certificeringer i Conversational Hypnosis Persuasion and Influence Protocols for Transformational Change, PCI – Transformational Performance, Professional MythoSelf® Training and Patterns of Personal Performance og MythoSelf® Behavioral Communication and Soma-Semantic® Coach.

Udover at være tilknyttet coach hos Acuity World, driver Berit også virksomheden Look4options.

Jacob Amholt

Jacob Amholt

Associated Partner

Acuity World

Om Jacob

Jacob er Business Coach og tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Han er kendt for at arbejde resultatorienteret, og for at have fokus på de muligheder, der skabes i samarbejdet. Jacob har solid erfaring med at hjælpe ledere i organisationer der står overfor kravet om forandring og udvikling. Han skaber relationen gennem humor og godt humør, der sikrer en fremdrift i motivationen.

Jacob er certificeret PLP Business coach. Han har deltaget i to masterclasses med William Dockens III.

Jacob har arbejdet i entreprenørbranchen i mere end 20 år og kommer fra stillinger som selvstændig erhvervsdrivende, Regionschef, Områdechef i større koncerner samt med mere end 200 medarbejdere i reference. Jacob har derfor en bred og funderet indsigt og forståelse i virksomheds processer og dynamikker. Den viden bruger Jacob aktivt, både i træninger og ved coachingsforløb.

Jacob har arbejdet med Bestyrelsesarbejde og rådgivning af SMV virksomheder samt frivillig organisationer inden for det sociale område igennem de sidste 14 år og på nuværende tidspunkt inden for sportsklubber.

Udover at være tilknyttet Acuity World driver Jacob også virksomheden TEITEN

Arne R. Lassen

Arne R. Lassen

Associated Partner

Acuity World

Om Arne

Arne er en erfaren Facilitator, Business Coach og Træner. Han tager udgangspunkt i ”det hele menneske”, og tror på, at hvert eneste individ har et enormt og uudnyttet potentiale. Han mener at alle bør elske, hvad de laver, og at alle fortjener en chance for at gøre en forskel og opleve succes.

Arne tog sin første NLP uddannelse i 2002 og har siden været inspireret af NLP’s teknikker i sin erhvervsmæssige karriere. Han er uddannet fra Københavns Universitet, Niels Brock og har studeret ved Henley Business College (MBA program).

Han har været selvstændig siden 2005 efter mere end 22 års erfaring fra ledende stillinger i internationale medicinal og medico virksomheder med ansvar for marketing og salg.

Arne har arbejdet med strategisk planlægning, organisationstilpasninger og lederudvikling og –uddannelse, og har opbygget betydelig erfaring med executive coaching, stress management, motivationspsykologi og forandringsprocesser.

Jesper Berth

Jesper Berth

Business Coach

Acuity World

Om Jesper
Med baggrund i idrættens verden og interesse for formidling, undervisning og læring har det været naturligt for Jesper at  implementere rigtig mange Acuity-værktøjer i praksis, eksempelvis;
– aflæsning og bevidsthed om strategi for egen og andres læring,
– aflæsning af verbale og nonverbale signaler,
og måske vigtigst ladet sig inspirere af Acuity-ideologi;
– at tage udgangspunkt i dét der virker.  Jesper har fulgt Personal Leadership Program (PLP) I-IV fra 2011-2015 samt internt/eksternt deltaget i videre uddannelse og kurser, nu træner for Acuity blandt andet i forbindelse med teambuildingevents.
Personlig Performance og Personlig Ledelse er derfor centralt i Jespers undervisning og formidling i både Acuity World og i egen virksomhed for at opnå den bedste læring og dermed de bedste resultater.

Dr. Joseph Riggio

Dr. Joseph Riggio

Coach, Master Træner, Forsker & Forfatter

Om Joseph

Dr. Joseph Riggio is a cognitive scientist with deep expertise in transformational communication, decision-making and non-ordinary cognition. He is the architect and designer of the MythoSelf® Process and the Soma-Semantics® Model and an international figure in the professional NLP™ and hypnosis communities.
Joseph is also a well-known speaker and the writer on the topics of transformational change, leadership and elite performance.

Joseph is renowned for the capacity of his insight into what motivates people to action, both personally and professionally, and his ability to organize the means to articulate the specific messages that will move these individuals to taking action.
Joseph works as a transformational change artist, including his work with leaders and entire organizations in international business and professional circles. He also advises single individuals, small groups and teams of people. As a renowned change artist he develops elite performance strategies that
align his clients toward moving forward with greater integrity, elegance and aplomb.

Dorthe Elsebeth

Dorthe Elsebeth

Voice Coach og Operasanger

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Associated Partner

Acuity World

José Gonçalves

José Gonçalves

Associated Partner

Acuity World

Marion Lorenzen

Marion Lorenzen

Associated Partner

Acuity World

Jens Jochumsen

Jens Jochumsen

Associated Partner

Acuity World