The_Hunter_Program

Sådan får du adgang til de salgsmøder som du virkelig ønsker

The Hunter Program er et et unikt og effektivt jagtredskab, der henvender sig til dig, der gerne vil skabe ultimative resultater og optimere den tid, du bruger på at finde nye kunder. Samtidig hjælper det dig til at finde de rigtige kunder, der matcher din virksomhed, dine produkter og de løsninger som du tilbyder.

Jagten på nye kunder er en tidskrævende proces, der kan optimeres, så dig og din virksomhed hurtigere bliver i stand til at identificere og tiltrække de rigtige nye kunder. Når du kan gøre det, er du godt på vej til at sikre, at din virksomhed bliver sund – ikke bare her og nu – men også på langt sigt.  Den grundlæggende idé i The Hunter Program er at fokusere på kunder, der markant vil kunne påvirke din virksomheds top- og bundlinje positivt. Hvorfor jage kaniner, når du kan nedlægge en mammut

Skab det optimale udgangspunkt for din kundejagt

The Hunter Program beskriver en step-by-step-strategi, der sikrer dig nogle ekstraordinære markedsfordele. Programmet tager afsæt i et proaktivt og konsekvent kundefokus, der effektivt gør dig og din virksomhed i stand til at arbejde systematisk og målrettet med at finde og identificere nye kunder med den rigtige profil. Og samtidig gøre det på en måde, der gør dem interesseret i din virksomhed, dine produkter og løsninger – så du lettere får adgang til den værdifulde personlige samtale med kunden.

Godt begyndt er halvt fuldendt

En jæger der ikke er klar og fokuseret øger risikoen for at komme tomhændet hjem fra jagten. Det gælder også i salgsarbejde, at jo bedre du kommer fra start, jo lettere er det at komme helt over målstregen. Med strategierne og redskaberne fra The Hunter Program er du sikret en god start, når du skal planlægge din næste jagt. Det sker ved at sætte seriøse mål og identificere din virksomheds næste mammut, lære din nye kunde at kende, opbygge interesse omkring din virksomhed og åbne døren til dit næste personlige salgsmøde – hvor det egentlige salg sker. 

Nu er du klar til at starte

PSP™ Online – The Hunter Program består af 7 korte videoer, der varer mindre end 15 minutter hver – En introduktionsvideo og 6 videoer, der beskriver vores 6-trins proces. Der er indlagt øvelser efter hvert trin for at sikre dig den bedst mulige læring. Sørg for at tage dig tid til at udføre øvelserne, når du har set de enkelte videoer.

De 7 temaer i videoerne er: 

  1. Introduktion til The Hunter Program
  2. Bliv klar til at jage
  3. Identificer dine mammuter
  4. Lær din potentielle kunde at kende
  5. Skab opmærksomhed og interesse
  6. Få ja til dit første møde med din nye kunde
  7. Din personlige handlingsplan

Vi anbefaler, at du hurtigt arbejder igennem dette træningsprogram, så du får et overblik over hele processen, derefter kan du gå tilbage og gentage de individuelle trin efter behov, når du er i gang med arbejdet. I fortsættelsen til dette program finder du Transformative Sales Meeting, hvor har du mulighed for at lære mere om, hvordan du kan skabe det gode kundemøde. The Hunter Program handler udelukkende om, hvordan du får det første møde med en potentiel ny kunde.

I vores web-shop kan du finde en lang række spændende produkter – herunder vores læringsplatform og online-kurser, der vil hjælpe dig til at nå dine mål.

TRYK HER – FOR AT KOMME TIL WEB-SHOP