The Hunter Program

The Hunter Program giver dig en proces på 6-trin til hvordan du kan låse op for dit første møde med din mammut - den RIGTIGE kunde til at skabe en langsigtet, holdbar og indbringende virksomhed!

Indbringende virksomheder starter med de rigtige kunder

Jagten på nye kunder er en tidskrævende proces. Det er derfor vigtigt at jagte rigtigt og hurtigt!

At jagte rigtigt, handler om at finde de rigtige potentielle kunder, som matcher din virksomhed, dit product og den løsning du tilbyder. Dette gør dem også til kunder, som har potentialet til at købe STORT fra dig.

Når du er i stand til hurtigt at identificere og tiltrække de rigtige nye kunder, så er du godt på vej til at sikre en sund virksomhed – ikke bare her og nu – men også på langt sigt.

Den grundlæggende idé i The Hunter Program er at fokusere på kunder, der markant vil kunne påvirke din virksomheds top- og bundlinje positivt.

Hvorfor jage kaniner, når du kan nedlægge en mammut?

Skab de optimale forhold til at starte din mammut-jagt!

The Hunter Program giver dig en unik og effektiv trin-for-trin strategi, der optimerer din markedsføring og mulighed for at skaffe nye kunder. Du vil blive både mentalt forberedt og få færdigheder, der sikrer at dine nye potentielle kunder har en interesse i at mødes med dig.

Programmet tager afsæt i et proaktivt og gennemgående kundefokus, der effektivt støtter dig og din virksomhed i at arbejde systematisk og målrettet med at finde og identificere nye kunder med den rigtige profil.

Samtidig, vil du være i stand til at gøre det på en måde, der gør dem interesseret i din virksomhed, dine produkter og løsninger – så du lettere får adgang til den værdifulde personlige samtale med kunden.

Dette er det første afgørende skridt i din succesfulde mammut-jagt!

Hunter programmet fokuserer på at skaffe kunder, der påvirker din virksomheds top- og bundlinje positivt.

Godt begyndt er halvt fuldendt

En jæger der ikke er klar og fokuseret øger risikoen for at komme tomhændet hjem fra jagten. Det gælder også i salgsarbejde. Jo bedre du kommer fra start, desto lettere er det at komme over målstregen. Med strategierne og redskaberne fra The Hunter Program, vil du lære hvordan du kan:

 • Forbedere dig mentalt
 • Sætte passende mål
 • Identificerer dine mammuter
 • Lære din mammuter at kende
 • Skabe opmærksomhed og interesse i din virksomhed

Herfra kan du forberede din skudsikre plan, så dine potentielle kunder åbner døren til dit næste personlige salgsmøde – hvor det egentlige salg sker. 

The hunter program er både tilgængeligt i online og face-to-face format

Styrk din kompetence, når du vil og hvor du vil

Acuity Worlds Online Læringsplatform støtter dig i at optimere dine salgs kompetencer mere effektivt og nemt.

 • Fleksibilitet og mobilitet – Du kan lære når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhed
 • Læring i små bidder – små videoer med øvelser til, der gør læringen nem at fordøje
 • Effektiv daglig anvendelse – veldesignet arbejdsbog og redskaber, der opmuntrer til at bruge de færdigheder du har lært, i dit daglige arbejde
 • Online Live Coaching – gentagen, periodisk hjælp gennem online coaching sessioner og live webinars er også muligt, parallelt med online programmer, til at fremskynde din læring og salgspræstation
Acuity World Online Learning
Virtual Customer Meeting

En rentabel måde at optimere din salgsstyrke og bundlinje

Vores online læringsplatform – PSP™ støtter din virksomhed i at optimere dine salgsfolks kompetencer mere effektivt og økonomisk.

 • Kost effektivt – Online træning minimerer tidsspilde, ressourcer, rejse- og lokationsomkostninger og koordinering af arbejde, sammenlignet med normal fysisk træning. Det gør det meget nemmere og hurtigere at onboarde nye salgsfolk.
 • Større rækkevidde og mere  omfattende – Nem læring på tværs af afdelinger, regioner og kontinenter, med dette online format.
 • Konsistent – Tilgængelighed af samme træningsmateriale, metode og terminologi gør kommunikationen mere effektiv – ikke kun i salgsafdelingen, men også mellem andre afdelinger og ledelsesniveauer.
 • Støtte fra et fællesskab – Vi sørger for et privat fællesskab, hvor jeres salgsfolk kan dele deres oplevelser og støtte hinanden i deres læring, og derigennem udvikle en læringskultur.

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

The Hunter Program er en del af Personal Selling Program – PSP™ online programmet, som inkluderer:

The Hunter Program face-to-face træning

Du kan også tage kurset The Hunter Program face-to-face, hvor du kan opleve færdighedernes styrker og få feedback med det samme fra vores erfarne trænere. 

For mere information - kontakt os på

Pin It on Pinterest

Share This