Stress eller Fokus!

Er du en af dem der har travlt og indimellem alt for travlt? Forskning viser, at din hjerne kan trænes til at ændre adfærd. Ved at ændre adfærd, kan du blive endnu bedre til at håndtere en travl hverdag, så du bliver i stand til både at få mere ro og overblik og undgå stress.

Tilmeld dig kurset i stesshåndtering

Ønsker du at undgå stress og have mere fleksibilitet, effektivitet og overskud i din hverdag, så er dette kursus noget for dig.

Dette er et kursus, hvor du kommer til at træne værktøjer, der hjælper med at forebygge og håndtere stress og få et bedre psykisk arbejdsmiljø. Hør hvordan du med værktøjer fra positiv psykologi, systemisk tankegang og New NLP, kan træne dig selv i at tage udgangspunkt i det, der virker. Og hvordan du kan fokusere på det, der har betydning for optimal trivsel og arbejdslyst.

Udbytte

N

Metoder til at ændre adfærd og prioritere.

N

Træningsøvelser fra gang til gang.

N

Viden om hvordan du finder og bruger dine kernestyrker.

N

En dybere forståelse af hvordan du kan undgå negativitet og komme ind i et mere positivt mindset.

N

Input til hvordan du kan lede dig selv og andre.

Holdstarter

Sommerstart 2019

3 formiddage i juni 2019

Dato: 4. & 11. & 18. juni 2019 fra

Tid: Kl. 9.00-12.00

Sted: Acuity World Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

Pris: DKK 3.000 ekskl. moms

Målgruppe

Kurset er for dig der er, eller har været ramt af stress, eller for dig der af og til føler dig presset i din hverdag og ønsker et bedre overblik.

 

Om kurset

Dette er et kursus, hvor du kommer til at træne værktøjer, der hjælper med at forebygge og håndtere stress og få et bedre psykisk arbejdsmiljø. Hør hvordan du med værktøjer fra positiv psykologi, systemisk tankegang og New NLP™, kan træne dig selv i at tage udgangspunkt i det, der virker. Og hvordan du kan fokusere på det, der har betydning for optimal trivsel og arbejdslyst.

 

Om underviseren

Business Coach Liselotte Pedersen er en af Acuity Worlds faste undervisere på vores lederuddannelse Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har også med stor succes hjulpet stressramte med at forandre sig selv med mentale strategier, så de er kommet tilbage med fornyet styrke.

Kontakt os for personlig rådgivning

Få gode råd og sparring hos Acuity Worlds uddannelsesrådgivere, inden du vælger din næste uddannelse.
Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver, Marketing og So-Me

maria@acuityworld.com+45 2136 0022
Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver, Marketing & Kommunikation

piaclaudine@acuityworld.com+ 45 2917 9998
Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver, Marketing & Visuel Design

lisa@acuityworld.com+45 2135 0044

Pin It on Pinterest

Share This