Køb bogen “Single på sidste vers”

Pris: 99 kr. (ekskl. porto). Hvis du vil spare portoen, kan du afhente bogen på vores Kursuscenter i Holte, så giver vi en kop dating-kaffe.

“Single på sidste vers” er baseret på erfaringer, vi har gjort os på det populære kursus Personlig Coaching for Singler, som vi arrangerede i sin tid sammen med Michelle Hviid fra Running Dinner. Med denne bog at det vores mål at kunne inspirere dig til at leve lige præcis dit liv – uanset om du er single eller ej.

Indsend dine oplysninger og så sender vi dig en faktura pr. mail

Tingene behøver ikke at være så komplicerede. Vær dig selv og prøv dig frem!

Tænk, hvad jeg er i stand til, når jeg bare starter det rigtige sted!

En masse god inspiration serveret på en underholdene og anvendlig måde!

Jeg fik masser af gode ideer til at bryde mønstre og vaner!

Om bogen

Forfattere Henrik Wenøe & Jesper Lemmich

Nyd din sidste tid som single – det kan være forbi før du aner det.

I hvert fald hvis du følger de råd, som de to coaches Henrik Wenøe og Jesper Lemmich fra coaching-firmaet Acuity World giver i deres bog, Single på sidste vers – bliv klar til at fange den rette!

Og budskabet er rimelig kontant: Glem alle de ting, som du ikke er god til og som ikke fungerer for dig, og start i stedet med at fokusere på det, som allerede virker for dig. For det er først når du er der, hvor du har det godt og virker – der hvor du ikke et sekund er bekymret over, at du er single – at du er klar til at gå ud og indfange den rigtige kæreste.

Når du er, som du er, når du er bedst, er du åben, og du behøver egentlig ikke engang at jage særlig aggressivt. Mulighederne opstår … og du fanger dem, i stedet for at lade dem passere, sådan som du plejede at gøre tidligere. I denne fase er det vigtigste faktisk, at kunne vælge den rigtige partner.

Derfor har du brug for at lære, hvordan du kan læse både dine egne og andres nonverbale signaler. I virkeligheden går det som regel bedst når du kobler hjernen fra og bruger din intuition i stedet for. Det er nemlig yderst sjældent at din ’mave-fornemmelse’ tager fejl. Du skal bare lære at bruge den.

Single På Sidste Vers er således ikke en af de sædvanlige score-guides, som der går tolv af på dusinet. Det er helt grundlæggende en bog, der handler om at gøre dig til en glad single, der har lyst til en kæreste, i stedet for at være en desperat single, der har behov for en kæreste. Faktisk er vores vigtigste mål med denne bog at kunne inspirere dig til at begynde at leve lige præcis dit liv – at udleve lige præcis din drøm – uanset om du er single eller ej.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880