Optimér dine salgsfærdigheder på daglig basis og opnå enestående resultater

Med vores Transformative Sales Enhancement kan du modtage professionel feedback & værktøjer, som du kan benytte med det samme. I vores PSP™ Live Webinar og Video Workshop støtter vores personlige trænere dig i at nå nye højder.
Transformative_Sales_Enhancement

Styrk dine færdigheder i dit salgsarbejde

Med Transformative Sales Enhancement, får du mulighed for yderligere at finpudse de færdigheder du har fået gennem vores Transformative Sales Meeting program.

Transformative Sales Enhancement består af to programmer – en serie af PSP™ Facilitator-led Video Workshops og PSP™ Live Webinars – som kan kombineres, for de bedste resultater, eller tages hver for sig. Begge programmer følger de samme nøje udvalgte emner, gennem en blanding af face-to-face træning og virtuel træning, som giver dig de bedste forudsætninger for at lære.

Systemic_blended_learning
Effective Learning - PSP webinars and video workshops

Det bedst mulige resultat

Hvad der gør Transformative Sales Enhancement unikt, er at der intet loft er på din læring – resultatet af dit forløb afhænger kun af dig og det engagement du bringer! Hvis du virkelig er engageret, har du muligheden for at træne det lærte on-the-job og opnå den højest mulige læring.

NTL Institute for Applied Behavioral Science har visualiseret læringspyramiden, som viser at en del af den højeste læring indtræffer når det tillærte bliver brugt i praksis. Hvis du engagerer dig og træner de redskaber du bliver introduceret for, får du også de bedste forudsætninger for at have konstruktive diskussioner med vores Master Trainers efterfølgende.

Styrk dine færdigheder indenfor salg gennem vores interaktive PSP™ Video Workshops!

Gennem vores facilitator-drevede Video Workshop, vil du i samarbejde med andre salgsfolk, få redskaber der yderligere vil udvikle din salgspræstation, med det samme!

Med en kombination af videoer med vores master trainers og en certificeret facilitator der guider dig igennem vores interaktive workshop, vil du blive udstyret med værktøjer du kan tage i brug med det samme, i dit salgsarbejde.

Modtag personling feedback fra vores master trainers med flere årtiers erfaring på PSP™ Live Webinar

Ved at deltage i vores PSP™ Live Webinar, vil du have mulighed for at diskutere dine specifikke salgs-cases med vores master trainers, og få gode råd og vejledning til nye måder at løse dine udfordringer på.

På denne måde kan Live Webinar også bruges til yderligere at styrke dine andre erhvervede færdigheder. 

PSP™ Video Workshop

PSP™ Videos Workshop består af videoer med vores master trainers Joseph Riggio og Henrik Wenøe, faciliteret af en certificeret træner der vil guide dig igennem hele sessionen. Dette skaber en perfekt balance mellem vores master trainers viden og en certificeret facilitator til at støtte dig i processen.

Workshoppen består af 10 sessioner, én hver måned, med længder på cirka 2,5 time. Hver lektion er 2 videoer med fokus på dig og et specifikt emne. PSP™ Live Workshop kan foretages med en facilitator enten gennem Zoom eller face to face.

PSP™ Live Webinar

Vores PSP™ Live Webinar, består af live diskussioner med vores master trainers Joseph Riggio og Henrik Wenøe. Her bliver du som deltager indbudt til at dele de udfordringer du har mødt i dit salgsarbejde, og Joseph og Henrik vil præsentere redskaber til at løse disse. Programmet fokuserer derfor på at styrke dine færdigheder, ved at give dig den personlige støtte du har brug for, for at overvinde de udfordringer du har mødt.

Udover forslag fra vores master trainers, vil du også gennem PSP™ Live Webinar programmet få andre deltageres råd og erfaringer. På denne måde, kan kurset også forberede dig på fremtidige udfordringer, ved at lytte til andre deltagere og hvordan de kan løse dem. Jo mere aktiv du er, desto mere får du ud af webinaret.

PSP™ Live Webinar består af 10 live sessioner, en hver måned, hver med en længde på 2 timer, foretaget på Zoom, der gør det praktisk for dig.

Succes handler om bevidst træning. Træning skal være fokuseret, målrettet, og i et miljø hvor man får feedback.

Malcolm Gladwell

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Ved at kombinere PSP™ Live Webinars og Video Workshops kan du fremskynde din læring, udvikle dine færdigheder og optimere din salgspræstation.

Med fokus på et fælles specifikt emne hver måned, kan du ved at kombinere programmerne, få mulighed for at øve de ting du lærer på workshoppen i praksis, før du kan dele eventuelle udfordringer med vores master trainers til Live Webinar. Du vil derfor få svar og personlig coaching fra vores master trainers, for at løse de virkelige udfordringer du møder i dit arbejdsmiljø.

De månedlige emner

I fællesskab med ligesindede salgsprofessionelle, kan du lære endnu mere ved at lytte til de andres cases i PSP™ Video Workshops og Live Webinars. De månedlige emner i Video Workshops og Live Webinars er:

  • Building agreement with integrity (september)
  • Instant understanding (oktober)
  • Creating profound satisfaction (november)
  • Clear purpose/clear mind (januar)
  • Closing the trust gap (februar)
  • Setting stage for success (marts)
  • Gathering the gold (april)
  • Mind reading for your sales professionals (maj)
  • Turning on your customers desire (juni)
  • Before, between & beyond words (august)

Er du klar til at tage næste skridt?

For mere information - Kontakt os på

Pin It on Pinterest

Share This