Optimér dine salgsfærdigheder til at opnå enestående resultater

Med vores Transformative Sales Enhancement får du værktøjer & professionel feedback fra vores personlige trænere, som støtter dig i at nå nye højder.

Styrk dine færdigheder i dit salgsarbejde

Med Transformative Sales Enhancement, får du mulighed for yderligere at finpudse de færdigheder, du har fået gennem vores Transformative Sales Meeting program.

Transformative Sales Enhancement består af to programmer – en serie Facilitated Workshops og Global Master Classes – som kan kombineres, for de bedste resultater, eller tages hver for sig. Begge programmer følger de samme nøje udvalgte emner, gennem en blanding af face-to-face træning og virtuel træning, som giver dig de bedste forudsætninger for at lære.

Systemic_blended_learning
Effective Learning - PSP webinars and video workshops

Det bedst mulige resultat

Hvad der gør Transformative Sales Enhancement unikt, er at der intet loft er på din læring – resultatet af dit forløb afhænger kun af dig og det engagement du bringer! Hvis du virkelig er engageret, har du muligheden for at træne det lærte on-the-job og opnå den højest mulige læring.

NTL Institute for Applied Behavioral Science har visualiseret læringspyramiden, som viser at den mest effektive læring sker, når det tillærte bliver brugt i praksis. Hvis du engagerer dig og træner de redskaber du bliver introduceret for, får du også de bedste forudsætninger for at have konstruktive diskussioner med vores Master Trainers efterfølgende.

Styrk dine færdigheder indenfor salg gennem vores interaktive Workshops!

Gennem vores faciliterede workshops vil du i samarbejde med andre salgsfolk få redskaber, der yderligere vil udvikle din salgspræstation, med det samme!

Med en kombination af video-sessioner med vores master trainers og en certificeret træner, der guider dig igennem vores interaktive workshop, vil du blive udstyret med værktøjer, som du kan bruge med det samme.

Modtag personling feedback fra vores master trainers med flere årtiers erfaring på Beyond Selling – Global Master Classes

Ved at deltage i vores Beyond Selling – Global Master Classes vil du have mulighed for at diskutere dine specifikke salgs-cases med vores master trainers, og få gode råd og vejledning til nye måder at løse dine udfordringer på.

På denne måde kan Global Master Classes også bruges til yderligere at styrke dine andre erhvervede færdigheder.

Beyond Selling - Facilitated Workshops

Dette program består af videoer med vores master trainers Joseph Riggio og Henrik Wenøe, faciliteret af en certificeret træner, der guider dig igennem hele sessionen. Det skaber en perfekt balance mellem vores master trainers viden og en certificeret træner til at støtte dig i processen.

Workshoppen består af 10 sessioner, én hver måned, med længder på cirka 2,5 time. Hver lektion er 2 videoer med fokus på dig og et specifikt emne.

Beyond Selling - Global Master Classes

Programmet består af live diskussioner med vores master trainers Joseph Riggio og Henrik Wenøe. Her bliver du som deltager indbudt til at dele de udfordringer du har mødt i dit salgsarbejde, og Joseph og Henrik vil præsentere redskaber til at løse disse. Programmet fokuserer derfor på at styrke dine færdigheder, ved at give dig den personlige støtte du har brug for, for at overvinde de udfordringer du har mødt.

Udover forslag fra vores master trainers, vil du også gennem programmet få andre deltageres råd og erfaringer. På den måde, kan kurset også forberede dig på fremtidige udfordringer, ved at lytte til andre deltagere og hvordan de kan løse dem. Jo mere aktiv du er, desto mere får du med hjem.

Beyond Selling – Global Master Classes består af 10 live sessioner, en hver måned, hver med en længde på 2 timer, foretaget på Zoom, der gør det praktisk for dig.

Succes handler om bevidst træning. Træning skal være fokuseret, målrettet, og i et miljø, hvor man får feedback.

Malcolm Gladwell

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Ved at kombinere Facilitated Workshops med Global Master Classes kan du fremskynde din læring, udvikle dine færdigheder og optimere din salgspræstation.

Med fokus på et fælles specifikt emne hver måned, kan du ved at kombinere programmerne, få mulighed for at øve de ting du lærer på workshoppen i praksis, før du kan dele eventuelle udfordringer med vores master trainers til Global Master Classes. Du vil derfor få svar og personlig coaching fra vores master trainers for at løse de virkelige udfordringer, du møder i dit arbejdsmiljø.

De månedlige emner

I fællesskab med ligesindede salgsprofessionelle, kan du lære endnu mere ved at lytte til de andres cases i Beyond Selling – Facilitated Workshops og Global Master Classes. De månedlige emner er:

  • Clear purpose/clear mind (januar)
  • Closing the trust gap (februar)
  • Setting stage for success (marts)
  • Gathering the gold (april)
  • Mind reading for your sales professionals (maj)
  • Turning on your customers desire (juni)
  • Before, between & beyond words (august)
  • Building agreement with integrity (september)
  • Instant understanding (oktober)
  • Creating profound satisfaction (november)

Er du klar til at tage næste skridt?