Referencer

Se her, hvad deltagere fra vores kurser og uddannelser har at fortælle

New-NLP i Personlig Ledelse, er noget af det mest effektive og værdifulde, jeg har været på kursus i. Den nye viden og de principper der benyttes, er så simple, at det kan bruges med det samme. Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk over for den meget lavpraktiske undervisningsform, men blev taget med storm, da vi gik i gang.

Et forrygende kursus, hvor værktøjskassen fik en del ekstra redskaber. Det, der er helt fantastisk ved New-NLP, er, at det kan bruges sammen med alt det, som jeg tidligere har modtaget af kurser inden for ledelses- og salgskompetenceudvikling.

Kenneth Bach

Business Development Manager, DSV Projects

Det bedste, jeg har fået ud af kurset, er, at jeg har fundet ud af en masse ting, som jeg gjorde, jeg ikke var bevidst om, jeg gjorde, som jeg lige pludselig kan se, og det gør, at så kan jeg faktisk arbejde bevidst med de her som jeg faktisk gør godt.

Jeg har fundet ud af, at jeg kan flytte mig selv på rigtig mange måder, og jeg tror på, at hvis jeg først lærer at flytte mig selv, så kan jeg også lære at flytte andre hen, hvor jeg tror, der er rart at være.

Fie Buhrkall

Teamleder, Hesehus A/S

Jeg har netop afsluttet uddannelsesforløbet PLP I hos Acuity World, og jeg er ovenud tilfreds med alt det, jeg har lært. Den oprindelige drivkraft bag tilmeldingen til uddannelsen var mit ønske om at blive en endnu bedre leder af både mig selv og mine medarbejdere, og jeg har virkelig fået noget brugbart med fra uddannelsen i Personlig Ledelse. Jeg har fået mange effektive værktøjer, som jeg har tilpasset til min hverdag, og jeg bruger dem dagligt – faktisk kan jeg slet ikke lade være.

Uddannelsen har givet mig den mest nyttige og brugbare viden, jeg har fået i mit voksenliv, og jeg har fået øjnene op for, hvad det er, der skal til, for at jeg og mine medarbejdere når vores mål. Jeg er normalt ikke vild med at gå til eksamen, men til min store overraskelse kunne jeg også bruge min viden fra kurset til at dæmpe min eksamensskræk, og jeg har nu meget mere mod og overskud til at gøre noget lignende i fremtiden. Jeg giver Acuity World og Henrik Wenøe min varmeste anbefaling.

Tine Rosenbäck

HR- og Kontorchef, HSR Tømrer & Partner A/S

Det bedste, jeg tager med fra min PLP uddannelse er, at al ledelse starter med mig selv og ikke, hvad andre gør.

Det skaber læring, at vi laver en masse praktiske øvelser. Det er ikke bare noget teori, der står på en hylde og samler støv – Du får rent faktisk noget med hjem allerede fra den første dag du starter, som du kan begynde at bruge aktivt i din virksomhed. Jeg har lært, hvordan jeg kan optimere min kommunikation i forhold til at få det outcome, som jeg ønsker at få i forhold til mine kunder og medarbejdere.

Mikkel Dyrborg Jensen

Analytiker Data Analytics, tidl. ansat i KIBI

Jeg har deltaget i Acuity kurser og seminarer gennem et helt år, og har haft stor nytte og glæde af det. Jeg har både fået opfyldt mine konkrete mål om at blive bedre til professionelt salg, forhandling og personlig ledelse, og så har jeg i tillæg fået redskaber og inspiration til at udvikle mit  personlige liv.

Deltagerne er meget forskellige, der er både mænd og kvinder, unge og gamle, offentligt- og privatansatte, forretningsfolk og specialister, hvad der giver en god dynamik og et engageret gruppearbejde. Min erfaring er, at udbyttet for den enkelte er forskelligt og ingen går tomhændede bort.

Christian Jessen

Partner, Investment Management Distribution A/S

Jeg har lært om mange relevante modeller og værktøjer, som jeg kan benytte i min praksis, som socialrådgiver. Allerede på første modul var der modeller, som jeg kunne tage med hjem og overføre direkte i mit arbejde og i mine samtaler med både borgere og kolleger. Derudover er jeg blevet mere bevidst om mig selv, mine kommunikationsformer og strategier, hvilket jeg kan bruge både i private såvel som i professionelle sammenhænge.

Majken Yun Nielsen

Afdelingsleder, Familie og udvikling, CFU

Det var et fantastisk godt og spændende kursus der virkelig gav stof til eftertanke. Og til forskel fra andre kurser jeg har været på, så gjorde det mig glad og fuld af energi og de gode følelser har jeg haft lige siden. 

Hanne Müller

Projektleder, ISCA

Jeg har altid videreuddannet mig, senest med en MBA og min kontrakt med Lodam stiller også krav om løbende udvikling af mine kompetencer, der kan understøtte de resultater jeg skal skabe i virksomheden. Jeg havde søgt efter den næste uddannelse og tænkte først noget med Psykologi eller Kommunikation. Da jeg spillede den ide op mod mit netværk, for at blive udfordret, nævnes Acuity World og Henrik Wenøe som alternativ. Efter en god snak med Henrik blev jeg overbevist om at starte på PLP uddannelsen.

Senere har vi også haft glæde af at bruge Acuity World til intern træning i Lodam regi. De værktøjer, som jeg har brugt bevidst og optimeret, siden jeg startede mit forløb, er det at guide andre derhen hvor tingene virker. Derudover har jeg gjort flittigt brug af Acuity Worlds salgsmodel ”Satisfaction Cycle” i flere sammenhænge, med særlig fokus på der, hvor der skal sælges noget ind til vores kunder eller ideer hos interessenter. I coaching af mine medarbejdere, har jeg med succes gjort meget brug af Performance Coaching og det at bringe andre derhen hvor de er i en åben og positiv tilstand.

I forhold til hvad jeg har lært på PLP uddannelsen, så er det der lyser stærkest, at jeg er blevet endnu mere bevidst om mig selv. Jeg er blevet klar på hvor jeg er bedst og hvordan jeg kan holde mig der. Jeg har mødt en masse spændende mennesker og mine medkursisters åbenhed har gjort, at jeg også er blevet meget bedre til at forstå andre personers model af verden. Med de indsigter kan jeg se, at der nås markant bedre resultater – det er målbart.

Anna Marie Damgaard Kristensen

Administrerende Direktør, Lodam Electronics A/S

Jeg valgte at tage PLP II, fordi jeg var nysgerrig efter at lære mere og få det jeg havde lært på PLP I forankret. Jeg er i dag blevet bedre i stand til at anvende de kompetencer, jeg har lært, ubevidst. For mig betyder det, at jeg har styr på både form og indhold. Indhold er det, andre siger. Form er det, de ubevidst gør. For mig, når jeg har med mennesker at gøre, er det en uvurderlig kompetence at kunne have fokus på flere ting. Da jeg gik på PLP I var det svært både at træne, f.eks. at se øjenbevægelser eller vejrtrækning samtidig med at jeg skulle lytte til, hvad folk sagde. I dag kan jeg indstille min bevidsthed på flere niveauer, så jeg både kan følge med i samtalen og i hvordan personen agerer.

Som en del af kursusforløbet, laver man et modelling projekt. Det at lave dette projekt er med til at jeg får trænet og øvet de kompetencer, jeg har lært.

Christina Vitting

HR Manager, Brenntag Nordic

At starte med det, der allerede virker, er et mindset, som har været rigtigt givtigt, og som har gjort, at jeg hele tiden har fokus på, hvordan jeg kommer videre med de ting, jeg arbejder med, og hvilke løsninger jeg skal vælge.

Det er en simpel metode, som jeg har oplevet er et enormt stærkt værktøj i forhold til at skabe ejerskab hos dem, man ønsker at skabe udvikling sammen med.

Tommy Kristoffersen

Udviklingskonsulent, Badminton Bevæg dig for livet

Generelt er jeg blevet bedre til at kommunikere med mine kolleger. Jeg havde i forvejen en klassisk NLP uddannelse med, inden jeg startede i Acuity World. Men at lære og arbejde med New NLP har givet mig mulighed for at hjælpe mine kolleger til at være mere præcise i at udtrykke, hvad de vil, og hvordan de véd, de har nået deres mål.

Det har endvidere styrket mig i samarbejdet med andre til at få dem til at fokusere på, hvad det er, de gerne vil – i stedet for, som tidligere, at hænge i hvad de ikke ville.

At bruge principperne fra Personal Leadership Spiral (PLS) har været godt for afdelingen. Jeg får kollegerne op i en god tilstand ved at bede dem hente positive erfaringer eller oplevelser fra fortiden, og herfra formulere hvad det er, de vil – og til sidst ”Hvad skal der så til for, at det kommer til at ske?” Det er nyt. Det virker uproblematisk. Og så er jeg blevet bevidst om at bruge ”yes-set”. Alt i alt små, enkle værktøjer med stor indvirkning.

Allan Mølleskov Pedersen

Faglig leder af HRD, Nordsjællands Politi

Jeg er i vores HR og arbejder med ud- og indstationeringer, hvori der indgår det bløde; samtaler – coaching i forhold til de folk, vi sender ud samt modtager i vores firma fra andre lande samt det mere faktarelaterede; immigrationslove, skatteregler og anættelsesret.

Når der kommer en eller et ægtepar, der skal udstationeres, bruger jeg fast yes-sættet for at få den gode stemning sat i gang, samt overfor en tvivlende medfølgende ægtefælle, bruger jeg PLS og/eller SMARTER. Dette bruger jeg også ved samtaler med mine medarbejdere. Ved stortset alle møder bruger jeg diverse redskaber for at få en god report.

Før vidste jeg godt noget om, hvordan jeg skabte god report, og at dette var vigtigt for at få en god stemning. Jeg har tilsyneladende også før brugt dele af PLS, men heller ikke vidst, hvad det var, jeg gjorde. Nu kan jeg forberede mig bedre, være mere målrettet med mine spørgsmål og dermed opnå hurtigere resultater.

Karen Ring

HR Assignments & Adminstration, tidl, ansat i Haldor Topsøe

Fortsætter I som nu, ender I med at Acuity World har egen afkørsel fra motorvejen.

Gitte Bendorff

Tidl. Konsulent, Odense Kommune

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This