Det siger vores kursister

Her kan du se hvad kursister og studerende har fået ud af at deltage i Acuity Worlds kursus og uddannelse i Personlig Ledelse.
Se testimonials på vores You-Tube kanal

Som teamleder har jeg haft meget stort udbytte af kurset. Jeg er blevet en meget bedre leder. Jeg er opmærksom på medarbejderne på en anden måde. Jeg kan coache dem bedre, og jeg kan bidrage ved konflikthåndtering på en mere konstruktiv måde. Jeg kan mærke at det har en god effekt på medarbejderne. Meget har jeg allerede givet videre til dem. Jeg er meget glad for at have fået værktøjer, der virker.

Laila Agertoft,

Teamleder, Novo Nordisk A/S

Af alt hvad jeg har lært på lederuddannelsen, er det der lyser stærkest, at jeg er blevet endnu mere bevidst om mig selv. Jeg er blevet klar på hvor jeg er bedst og hvordan jeg kan holde mig der. Jeg har mødt en masse spændende mennesker og mine medkursisters åbenhed har gjort, at jeg også er blevet meget bedre til at forstå andre personers model af verden. Med de indsigter kan jeg se, at der nås markant bedre resultater – det er målbart.

Anna Marie Damgaard Kristensen

Administrerende Direktør, Bitzer Electronics A/S

Jeg har deltaget i Acuity Worlds lederuddannelse og har haft stor nytte og glæde af det. Jeg har både fået opfyldt mine konkrete mål om at blive bedre til professionelt salg, forhandling og personlig ledelse, og så har jeg i tillæg fået redskaber og inspiration til at udvikle mit  personlige liv. Deltagerne er meget forskellige, der er både mænd og kvinder, unge og gamle, offentligt- og privatansatte, forretningsfolk og specialister, hvad der giver en god dynamik og et engageret gruppearbejde. Min erfaring er, at udbyttet for den enkelte er forskelligt og ingen går tomhændede bort.
Christian Jessen

Partner, Investment Management Distribution A/S

Det bedste, jeg har fået ud af kurset, er, at jeg har fundet ud af en masse ting, som jeg gjorde, jeg ikke var bevidst om, jeg gjorde, som jeg lige pludselig kan se, og det gør, at så kan jeg faktisk arbejde bevidst med de her som jeg faktisk gør godt. Jeg har fundet ud af, at jeg kan flytte mig selv på rigtig mange måder, og jeg tror på, at hvis jeg først lærer at flytte mig selv, så kan jeg også lære at flytte andre hen, hvor jeg tror, der er rart at være.

Fie Buhrkall

Teamleder, Hesehus A/S

Som leder står jeg ofte i situationer hvor jeg skal yde mit optimale over for store grupper af mennesker, ved seminarer eller workshops. Derfor er jeg rigtig glad for at have lært metoder, der hjælper mig til at finde min indre ro og ressourcer, ligesom jeg har lært hvordan jeg kan genskabe mine egne gode mønstre igen og igen.

Elmer Mortensen

Head of Group Resources , Rambøll Gruppen

Det bedste, jeg tager med fra min PLP uddannelse er, at al ledelse starter med mig selv og ikke, hvad andre gør. Det skaber læring, at vi laver en masse praktiske øvelser. Det er ikke bare noget teori, der står på en hylde og samler støv – Du får rent faktisk noget med hjem allerede fra den første dag du starter, som du kan begynde at bruge aktivt i din virksomhed. Jeg har lært, hvordan jeg kan optimere min kommunikation i forhold til at få det outcome, som jeg ønsker at få i forhold til mine kunder og medarbejdere.
Mikkel Dyrborg Jensen

Data Analytics, Tidl. ansat i KIBI

Jeg har lært om mange relevante modeller og værktøjer, som jeg kan benytte i min praksis, som socialrådgiver. Allerede på første modul var der modeller, som jeg kunne tage med hjem og overføre direkte i mit arbejde og i mine samtaler med både borgere og kolleger. Derudover er jeg blevet mere bevidst om mig selv, mine kommunikationsformer og strategier, hvilket jeg kan bruge både i private såvel som i professionelle sammenhænge.
Majken Yun Nielsen

Afdelingsleder, Familie og udvikling, CFU

Jeg har netop afsluttet uddannelsesforløbet PLP I hos Acuity World, og jeg er ovenud tilfreds med alt det, jeg har lært. Den oprindelige drivkraft bag tilmeldingen til uddannelsen var mit ønske om at blive en endnu bedre leder af både mig selv og mine medarbejdere, og jeg har virkelig fået noget brugbart med fra uddannelsen i Personlig Ledelse. Jeg har fået mange effektive værktøjer, som jeg har tilpasset til min hverdag, og jeg bruger dem dagligt – faktisk kan jeg slet ikke lade være.

Uddannelsen har givet mig den mest nyttige og brugbare viden, jeg har fået i mit voksenliv, og jeg har fået øjnene op for, hvad det er, der skal til, for at jeg og mine medarbejdere når vores mål. Jeg er normalt ikke vild med at gå til eksamen, men til min store overraskelse kunne jeg også bruge min viden fra kurset til at dæmpe min eksamensskræk, og jeg har nu meget mere mod og overskud til at gøre noget lignende i fremtiden. Jeg giver Acuity World og Henrik Wenøe min varmeste anbefaling

Tine Rosenbäck

HR- og kontorchef, HSR A/S

Jeg valgte at tage PLP II, fordi jeg var nysgerrig efter at lære mere og få det jeg havde lært på PLP I forankret. Jeg er i dag blevet bedre i stand til at anvende de kompetencer, jeg har lært, ubevidst. For mig betyder det, at jeg har styr på både form og indhold. Indhold er det, andre siger. Form er det, de ubevidst gør. For mig, når jeg har med mennesker at gøre, er det en uvurderlig kompetence at kunne have fokus på flere ting. Da jeg gik på PLP I var det svært både at træne, f.eks. at se øjenbevægelser eller vejrtrækning samtidig med at jeg skulle lytte til, hvad folk sagde. I dag kan jeg indstille min bevidsthed på flere niveauer, så jeg både kan følge med i samtalen og i hvordan personen agerer. Som en del af kursusforløbet, laver man et modelling projekt. Det at lave dette projekt er med til at jeg får trænet og øvet de kompetencer, jeg har lært.
Christina Vitting

Brenntag Nordic, HR Manager

En mærkbar forskel i hverdagen og et fokus på hvad der gør mig endnu bedre til det jeg er god til, var det jeg fik ud af min deltagelse i kurset og samtidigt fik jeg et klart billede af hvad der giver mig energi og drivkræfter til at nå mine mål. Forskelligheden blandt kursisterne giver et meget dynamiks miljø, hvor teorierne gennem praktiske øvelser bliver gjort til brugbare handlinger.

Lars Bek Andersen

Markedskonsulent, Ortos

Personal Leadership Program åbnede en ny verden af muligheder for mig indenfor kommunikation. Således at jeg nu er blevet endnu bedre til at stille de rigtige spørgsmål, er blevet bedre til at forhandle og har fået fantastiske personlige værktøjer til at gennemføre gode medarbejdersamtaler.
Jimmy Olsen

Produktionschef, DLF Trifolium

Det var et fantastisk godt og spændende kursus der virkelig gav stof til eftertanke. Og til forskel fra andre kurser jeg har været på, så gjorde det mig glad og fuld af energi og de gode følelser har jeg haft lige siden
Hanne Müller

Projektleder, ISCA