Salgstræning der skaber ekstraordinære resultater

Udnyt din virksomheds fulde salgspotentiale
PSP™ Online - Salgstræning når det passer dig

Personal Selling Program PSP™ - Den optimale B2B løsning

Formålet med vores Personal Selling Program – PSP™ er at sikre, at din organisations salgsstyrke får de personlige og sociale kompetencer der skal til, for at I kan nå̊ og forbedre jeres salgsmål. Personal Selling Program – PSP™ er en B2B løsning målrettet mod virksomheder der ønsker:

  • Større kundetilfredshed og kundeloyalitet
  • Øget fokus på vækst og bedre resulater
  • Kortere indsalgstid
  • Større præcision i forudsigelig vækst
  • Et fælles sprog om det at arbejde med kunder og kommunikation
  • Større medarbejdertilfredshed

Få fuldt udbytte af virksomhedens potentiale

Acuity Worlds Personal Selling Program – PSP™er en løsning, der henvender sig til virksomheder og sælgere, der allerede er vant til at skabe resultater. Det er vigtigt, at en virksomhed har en gennemtænkt strategi, et godt produkt og en væsentlig mission. Men for at få fuldt udbytte af virksomhedens potentiale, er der dog et enkelt led, som skal fungere optimalt for at alt det øvrige kan komme i spil – det personlige salg.

Sælgere, der skaber fremragende præstationer og resultater er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse, med stærke personlige og sociale kompetencer. De sælgere, der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. 

Tilfredse kunder køber mere over en længere periode

Acuity World tilbyder en unik B2B-løsning, der indeholder mange af de elementer I sikkert allerede kender til og bruger i jeres nuværende salgsarbejde. Når vi kalder det unikt, er det fordi den centrale model, vi benytter tager afsæt i en positiv og revolutionerende måde at tænke salg på – vi har valgt at tage udgangspunkt i det der virker for kunden, i stedet for at tage afsæt i kundens problemer.

 

Skab kundetilfredshed gennem større værdiskabelse for kunden

Hos Acuity World fokuserer vi primært på det optimale salg som en del af en større proces, hvor kunden bliver klogere undervejs og får hjælp til at afklare sine ønsker og reelle behov. Gevinsten er større end det enkelte salg, for det er her, grundlaget støbes for tillidsfuldt samarbejde og tilfredse kunder, der vender tilbage. Gennem intensiv træning og med hjælp fra Personal Selling Program – PSP™ opnår din virksomhed en række af strategiske fordele, som på kort tid muliggør den hurtigste vej til det optimale salg og den længerevarende kunderelation.

“Samarbejdet med Acuity World var ikke bare en fornøjelse, men det gjorde en forskel i forhold til de resultater vi leverede år for år, som har været med til at sikre virksomheden tocifret vækst, samt et team, der voksede til 50 personer henover årene.”


Michael Stanley Pedersen, NKT Photonics, CEO, 2018.

Sammen skaber vi optimale forudsætninger for optimale resultater

For at sikre sig den optimale succes med Personal Selling Program – PSP™ er det absolut nødvendigt at få hele salgsledelsen med i processen. Det sikrer en fælles forståelse for, hvordan I netop i jeres virksomhed ønsker at strukturere og drive salget. Som en del af Personal Selling Program – PSP™ tilbyder vi kurset PSP™ Executives, hvor salgsledelsen opnår de nødvendige værktøjer til at drive udviklingsprocessen i deres egen afdeling og det fremtidige salgsarbejde optimalt. Acuity World har udviklet et simpelt opfølgningsværktøj til salgsledelsen, der gør det muligt løbende at følge op på, hvor hurtigt den enkelte medarbejder lærer og integrerer den nye adfærd og de nye værktøjer som de får på Personal Selling Program – PSP™. Vores kurser og uddannelser udmærker sig ved, at I ikke blot får indsigt i hvad I skal gøre, men også får træning i hvordan I skal gøre det rigtigt.

 

Personal Selling Program PSP™

Acuity World Learning Platform

PSP Learning Platform

Acuity World Learning Platform

På vores PSP™Learning Platform finder du læringsværktøjer, der både passer til den nye og den erfarne sælger. Vi tilbyder både online-undervisning og ansigt-til-ansigt-undervisning – uanset om dette område er helt nyt for dig, du ønsker at dygtiggøre dig yderligere, eller blot har behov for at vedligeholde eller forankre tidligere læring.

Her har du mulighed for at deltage i tilrettelagte trænings- og læringsforløb, som nemt kan tilpasses en travl hverdag og kalender. Her kan du både finde læringstilbud, som du kan lave selvstændigt derhjemme eller følge en række strukturerede læringsforløb og salgstræninger – på faste månedlige tidspunkter – med mulighed for at træne sammen med andre (live eller online) og modtage feedback fra vores certificerede trænerteam.

På vores PSP™ Learning Platform er det muligt for sælgere og salgsledere at finde salgstrænings-forløb – samt en række teoretiske og tekniske salgsværktøjer, der kan omsættes til praksis med det samme.

Systemic_blended_learning
Acuity World Online Learning

PSP™ Online - Salgstræning når det passer dig

Som en del af vores Personal Selling Program PSP™ Acuity World Learning Platform har du også mulighed for at benytte dig af vores PSP™online-forløb, hvor vi introducerer de grundlæggende elementer, strategier og værktøjer som vi arbejder med. PSP™online henvender sig både til nye kunder der vil have en hurtig introduktion og eksisterende kunder, der gerne vil have opfrisket deres viden og færdigheder inden for området. PSP™ Online inkluderer følgende:

  • Customer Development Strategy
  • The Hunter Program
  • Transformative Sales Meeting
  • Beyond Selling

Mit gode samarbejde med Acuity World har først og fremmest åbnet øjnene for, hvordan man kan arbejde anderledes med salg. Ved hjælp af ”Satisfaction Circle”, har mit globale salgsteam fået et værktøj, der er nemt at anvende og det har både øget motivationen og skabt resultater. Selvom samarbejdet til tider var meget personligt og gik tæt på, har Acuity World været rigtig god til at fange opmærksomheden og engagementet hos de forskellige medarbejdere, så de har fået lyst til at bidrage og være med til at bakke op om et nyt og fælles sprog i virksomheden.” 

Michael Stanley Pedersen, NKT Photonics, Chief Executive Officer, 2018.

Customer_Development_Strategy

Customer Development Strategy

Dette online-program består af 5 lektioner og henvender sig til dig, der ønsker en indførelse i, hvordan du opbygger en sund forretning ved at øge kundetilfredsheden og skabelsen af loyale kunder. 

De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men hvor mange har et kundeudviklings-budget? I dette program får du blandt andet en idé om, hvorfor det giver dig og din virksomhed værdi ved at afbalancere disse to budgetter. LÆS MERE

The_Hunter_Program

The Hunter Program

Undervisningen i dette online-program består af 10 lektioner, og giver indsigt i en række værdiskabende værktøjer, der ikke blot vil sikre din virksomhed og sælgere en mere effektiv udnyttelse af indsalgstiden, men som på samme tid vil gøre virksomheden i stand til at arbejde med det optimale kundematch, der vil gøre din virksomhed i stand at tiltrække de kunder, der præcist passer til din type virksomhed, produkter og løsninger. Som vi ser det, er det ikke nok at få nye kunder, det er lige så vigtigt, hvordan man finder de rigtige nye kunder. Når du kan gøre det, er du godt på vej til at sikre, at din virksomhed er sund, ikke bare her og nu, men også på lang sigt.
LÆS MERE

Transformative_Sales_Meeting

Transformative Sales Meeting

Dette online-program er for dig, der gerne vil mestre salgsmøder og opnå potentialet til at skabe optimal transformation fra leads til købende kunder. Undervisningen i dette program er bygget op omkring 11 lektioner.Transformativt Sales Meeting-programmet fokuserer på at forbedre dine personlige evner, så du kan mestre dit næste salgsmøde.

Dette program giver dig en mødestruktur og specifikke kommunikationsværktøjer. Efter dette program vil du være i stand til: At afdække kundernes virkelige ønsker og behov, identificere dine kunders tankemønstre og værdier, så du bliver i stand til at designe og præsentere optimale løsninger og tilbud til dine kunder.

Ved at følge mødestrukturen og anvende de færdigheder, der er præsenteret i dette program, vil du være i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdier for både dine kunder og dig selv. LÆS MERE

Beyond_Selling

Beyond Selling

I dette online-programs 5 lektioner gennemgår vi vores grundlæggende filosofi og værdier i relation til ledelse, salg og træning. Vi fortæller dig, hvorfor vi mener, at vores tilgang er etisk og virkelig værdiskabende – ikke kun for dig, der ønsker at sælge et produkt eller en tjeneste, men også for dine kunder. LÆS MERE

Transformative_Sales_Enhancement

Transformative Sales Enhancement

PSP™ Transformative Sales Enhancement dækker over en række Video Workshops, hvor du får mulighed for at træne med andre under ekspertvejledning fra certificerede PSP™ facilitatorer. Programmet er et tilbud til sælgere og salgschefer, der ønsker at øge deres personlige salgskompetence og skabe forudsigelig vækst. Kurset består af 10 Video workshops – en pr. måned – og består af to læringsvideoer med tilhørende praktiske øvelser. På vores workshops får du ny teoretisk viden og konkrete redskaber til at gøre dine kundemøder mere produktive og værdiskabende for både dig og dine kunder. LÆS MERE

PSP_Professionals

PSP™ Professionals

PSP™ PROFESSIONALS henvender sig til sælgere og salgsledere i virksomheder og organisationer som gerne vil undervises i vores Personal Selling Program PSP™ gennem et struktureret ansigt-til-ansigt-træningsforløb, der er præget af høj intensitet og et højt indlæringsniveau. Dette træningsforløb er i høj grad baseret på learning by doing og undervisningen gennemføres af vores PSP Trainers og Master Trainers. LÆS MERE

PSP_Executives

PSP™ Executives

PSP™ EXECUTIVES henvender sig til sælgere og salgsledere i virksomheder og organisationer som gerne vil undervises i vores Personal Selling Program PSP™ gennem et struktureret ansigt-til-ansigt-træningsforløb, der er præget af høj intensitet og et højt indlæringsniveau. Dette træningsforløb er i høj grad baseret på learning by doing og undervisningen gennemføres af vores PSP Trainers og Master Trainers. LÆS MERE

PSP_Trainers

PSP™ Trainers

For dig som er interesseret i at træne andre i vores metoder og værktøjer har vi to tilbud:

PSP™ Facilitators Training der giver mulighed for at facilitere PSP™Video Workshops, og vores PSPTrainers Training der giver mulighed for at gennemføre PSP™Live Trainings og Video Workshops. 

Disse træninger henvender sig både til de virksomheder, der ønsker at uddanne deres egne facilitators og trainers – og til personer der ønsker at uddanne sig til Acuity World Affiliate Partners. LÆS MERE

Kontakt os

Få råd og vejledning omkring vores PSP™ Læringsplatform til din virksomhed.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This