Salgstræning der skaber bæredygtige resultater

Online træning her og nu

Personal Selling Program PSP™ - Den optimale B2B løsning

Formålet med vores Personal Selling Program – PSP™ er at sikre, at din organisations salgsstyrke får de personlige og sociale kompetencer der skal til, for at I kan nå̊ og forbedre jeres salgsmål. 

Vi kan give jer:

  • Større kundetilfredshed og kundeloyalitet
  • Øget fokus på vækst og bedre resultater
  • Kortere indsalgstid
  • Større og forudsigelig vækst
  • Et fælles sprog om det at arbejde med kunder og kommunikation
  • Større medarbejdertilfredshed

Få fuldt udbytte af virksomhedens potentiale

Acuity Worlds Personal Selling Program – PSP™ er et program, der henvender sig til virksomheder og sælgere, der allerede er vant til at skabe resultater. Det er vigtigt, at en virksomhed har en gennemtænkt strategi, et godt produkt og en væsentlig mission. Men for at få fuldt udbytte af virksomhedens potentiale, er der dog endnu en del, som skal fungere optimalt, for at alt det øvrige kan komme i spil – det personlige salg.

Sælgere, der skaber resultater er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse, med stærke personlige og sociale kompetencer. 

Læs mere om PSP™ EXECUTIVES 

Tilfredse kunder bliver længere og køber mere

Acuity World tilbyder en unik B2B-løsning, der indeholder mange af de elementer I sikkert allerede kender til og bruger i jeres nuværende salgsarbejde. Når vi kalder det unikt, er det fordi den centrale model, vi benytter tager afsæt i en positiv og ukonventionel måde at tænke salg på – vi har valgt at tage udgangspunkt i det der virker for kunden, i stedet for at tage afsæt i kundens problemer.

 

Skab kundetilfredshed gennem større værdiskabelse

Hos Acuity World fokuserer vi primært på det optimale salg som en del af en større proces, hvor kunden bliver klogere undervejs og får hjælp til at afklare sine ønsker og reelle behov. Gevinsten er større end det enkelte salg, for det er her, grundlaget støbes for tillidsfuldt samarbejde og tilfredse kunder, der vender tilbage. Gennem intensiv træning opnår din virksomhed en række af strategiske fordele, som på kort tid muliggør den hurtigste vej til det optimale salg og den længerevarende kunderelation.

Personal Selling Program, PSP™

 med afsæt i kunden
PSP_AcuityWorldLearningPlatform-2021

 

“Samarbejdet med Acuity World var ikke bare en fornøjelse, men det gjorde en forskel i forhold til de resultater vi leverede år for år, som har været med til at sikre virksomheden tocifret vækst, samt et team, der voksede til 50 personer henover årene.” 

Michael Stanley Pedersen, NKT Photonics, CEO, 2018.

Sammen skaber vi forudsætninger for optimale resultater

For at sikre sig den optimale succes med Personal Selling Program – PSP™ er det absolut nødvendigt at få hele salgsledelsen med i processen. Det sikrer en fælles forståelse for, hvordan I netop i jeres virksomhed ønsker at strukturere og drive salget. Som en del af Personal Selling Program – PSP™ tilbyder vi kurset PSP™ Executives, hvor salgsledelsen opnår de nødvendige værktøjer til at drive det fremtidige salgsarbejde optimalt. Acuity World har udviklet et simpelt opfølgningsværktøj til salgsledelsen, der gør det muligt løbende at følge op på, hvor hurtigt den enkelte medarbejder lærer og integrerer den nye adfærd 

 

 

Acuity World Learning Platform

Med vores Learning Platform finder du læringsværktøjer, der passer til både den nye og den erfarne sælger. Vi tilbyder undervisning både virtuelt og face-to-face – uanset om du er ny eller blot har behov for at vedligeholde eller forankre tidligere læring. 

Vi arbejder med Systemic Blended Learning som metode, der udnytter det bedste fra de forskellige læringsformer, så I får den optimale synergi.

Systemic_blended_learning
Acuity World Online Learning

PSP™ Online - Salgstræning når det passer dig

Som en del af vores Personal Selling Program PSP™ Acuity World Learning Platform har du også mulighed for at benytte dig af vores PSP™online-forløb, hvor vi introducerer de grundlæggende elementer, strategier og værktøjer som vi arbejder med. PSP™ online henvender sig både til nye kunder der vil have en hurtig introduktion og eksisterende kunder, der gerne vil have opfrisket deres viden og færdigheder.

Customer_Development_Strategy

Customer Development Strategy

Dette online-program består af 5 lektioner og henvender sig til dig, der ønsker en indførelse i, hvordan du opbygger en sund forretning ved at øge kundetilfredsheden og skabelsen af loyale kunder. 

De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men hvor mange har et kundeudviklings-budget? I dette program får du blandt andet en idé om, hvorfor det giver dig og din virksomhed værdi ved at afbalancere disse to budgetter.

LÆS MERE

The_Hunter_Program

The Hunter Program

Undervisningen i dette online-program består af 10 lektioner, og giver indsigt i en række værdiskabende værktøjer, der ikke blot vil sikre din virksomhed og sælgere en mere effektiv udnyttelse af indsalgstiden, men som på samme tid vil gøre virksomheden i stand til at arbejde med det optimale kundematch, der vil gøre din virksomhed i stand at tiltrække de kunder, der præcist passer til din type virksomhed, produkter og løsninger. Som vi ser det, er det ikke nok at få nye kunder, det er lige så vigtigt, hvordan man finder de rigtige nye kunder. Når du kan gøre det, er du godt på vej til at sikre, at din virksomhed er sund, ikke bare her og nu, men også på lang sigt.

LÆS MERE

Transformative_Sales_Meeting

Transformative Sales Meeting

Dette online-program er for dig, der gerne vil mestre salgsmøder og opnå potentialet til at skabe optimal transformation fra leads til købende kunder. Undervisningen i dette program er bygget op omkring 11 lektioner. Transformative Sales Meeting-programmet fokuserer på at forbedre dine personlige evner, så du kan mestre dit næste salgsmøde.

Dette program giver dig en mødestruktur og specifikke kommunikationsværktøjer. Efter dette program vil du være i stand til: At afdække kundernes virkelige ønsker og behov og identificere dine kunders tankemønstre og værdier, så du bliver i stand til at designe og præsentere optimale løsninger og tilbud til dine kunder.

Ved at følge mødestrukturen og anvende de færdigheder, der er præsenteret i dette program, vil du være i stand til at lede dit salgsmøde effektivt og skabe værdier for både dine kunder og dig selv.

LÆS MERE

Beyond_Selling

Beyond Selling

I dette online-programs 5 lektioner gennemgår vi vores grundlæggende filosofi og værdier i relation til ledelse, salg og træning. Vi fortæller dig, hvorfor vi mener, at vores tilgang er etisk og virkelig værdiskabende – ikke kun for dig, der ønsker at sælge et produkt eller en tjeneste, men også for dine kunder.

LÆS MERE

Transformative_Sales_Enhancement

Transformative Sales Enhancement

PSP™ Transformative Sales Enhancement dækker over en række Video Workshops, hvor du får mulighed for at træne med andre under ekspertvejledning fra certificerede PSP™ facilitatorer. Programmet er et tilbud til sælgere og salgschefer, der ønsker at øge deres personlige salgskompetence og skabe forudsigelig vækst. Kurset består af 10 Video workshops – en pr. måned – og består af to læringsvideoer med tilhørende praktiske øvelser. På vores workshops får du ny teoretisk viden og konkrete redskaber til at gøre dine kundemøder mere produktive og værdiskabende for både dig og dine kunder.

LÆS MERE

Virtual Customer Meeting

Virtual Customer Meeting er et online-program, hvor du vil opnå redskaber til at forberede, foretage og følge op på virtuelle sælgermøder succesfuldt.
Den nuværende krise, har betydet at salgsfolk har haft flere virtuelle møder end nogensinde før. Det er derfor nødvendigt at blive klædt ordentligt på til at foretage disse møder, og lære at strukturere dem for at få de mest effektive møder. Programmet Virtual Customer Meeting er for salgsfolk og salgsledere der vil have fordelene af virtuelle møder, både med potentielle nye leads og eksisterende kunder.
Programmet består af 10 online videoer med vores trænere, hvor der til hver video er øvelser skræddersyet til at hjælpe med at skabe idéer og inspiration til dit næste virtuelle kundemøde.

LÆS MERE

PSP_Professionals

PSP™ Professionals

PSP™ PROFESSIONALS henvender sig til sælgere i virksomheder og organisationer som gerne vil undervises i vores Personal Selling Program PSP™ gennem et struktureret ansigt-til-ansigt træningsforløb, hvor de kan øge deres egen salgspræstation. Personal Selling Program PSP™ er præget af høj intensitet og et højt indlæringsniveau. Dette træningsforløb er i høj grad baseret på learning by doing og undervisningen gennemføres af vores PSP Trainers og Master Trainers.

LÆS MERE

PSP_Executives

PSP™ Executives

PSP™ EXECUTIVES henvender sig til salgsledere i virksomheder og organisationer som gerne vil undervises i vores Personal Selling Program PSP™ gennem et struktureret ansigt-til-ansigt træningsforløb, hvor de får mulighed for at udnytte deres salgsfolks fulde potentiale. Personal Selling Program PSP™ er præget af høj intensitet og et højt indlæringsniveau. Dette træningsforløb er i høj grad baseret på learning by doing og undervisningen gennemføres af vores PSP Trainers og Master Trainers.

LÆS MERE 

PSP_Trainers

PSP™ Trainers

For dig som er interesseret i at træne andre i vores metoder og værktøjer har vi to tilbud:

PSP™ Facilitators Training der giver mulighed for at facilitere PSP™ Video Workshops, og vores PSP™ Trainers Training der giver mulighed for at gennemføre PSP™ Live Trainings og Video Workshops. 

Disse træninger henvender sig både til de virksomheder, der ønsker at uddanne deres egne facilitators og trainers – og til personer der ønsker at uddanne sig til Acuity World Affiliate Partners.

LÆS MERE