Personal Selling Program – PSP™ Trainers

Lær andre at mestre det personlige salg

PSP™ Facilitators Training og PSP™ Trainers Training henvender sig til dig, der gerne vil undervise i vores programmer og til virksomheder, der gerne vil udvikle og træne deres egne salgstalenter. For virksomheder med store salgsafdelinger vil det være særligt fordelagtigt, da dette sikrer en kontinuerlig mulighed for at udvikle og optimere salgspraksis og resultater internt i virksomheden.

Mange fordele ved intern træning

Vores PSP™ Facilitators Training er et godt tilbud til de virksomheder, der allerede har opdaget de mange fordele ved etablering af et kosteffektivt, kontinuerligt og langtidsholdbart Inhouse Learning-forløb: 

  • Hurtigere omstilling fra teori til praksis
  • Mere omkostningseffektivt for virksomheden
  • Større ekspertise internt i virksomheden
  • Forbedring af produktiviteten i virksomheden

Certificeret PSP™Facilitator

PSP™ Facilitators Training er et program for de virksomheder, der har ambitioner om at skabe en bæredygtig salgskultur internt i firmaet. Med PSP™ Facilitators training forløbet vil din virksomhed blive i stand til selv at facilitere PSP™ Video Workshops og træne anvendelsen af metoderne og teknikkerne fra vores Personal Selling Program – PSP™ internt i virksomheden når behovet opstår – og derved sikres optimale betingelser for langtidsholdbar og balanceret vækst. Dette program er primært rettet mod interne trænere i virksomheden og salgschefer, der gerne vil kunne facilitere video workshops for deres egne sælgere. 

Certificeret PSP™ Trainer

PSP™ Trainers Training giver udover at have adgang til at facilitere PSP™ Video Workshops også mulighed for at gennemføre PSP™ Live Trainings. Fordelen ved at have sine egne trænere er, at man kan designe og målrette træningerne til virksomhedens forhold i endnu større udstrækning. 

Som certificeret PSP™ Trainer får du kompetencerne til at undervise dit salgskorps til at oparbejde et mindset, der udover at sikre et større salg, også har en positiv effekt internt i organisationen – uanset om dine medarbejdere arbejder med salg af produkter eller idéer. 

I vores web-shop kan du finde en lang række spændende produkter – herunder vores læringsplatform og online-kurser, der vil hjælpe dig til at nå dine mål.

TRYK HER – FOR AT KOMME TIL WEB-SHOP