Chat with us, powered by LiveChat

Online Marketing praktikant med fokus på videoproduktion

Efterårssemesteret 2019

Hos Acuity World søger vi lige nu en dygtig og idérig praktikant, der kan være med til at udvikle vores videoprofil og tage ansvar for videoproduktion. Vi tilbyder en spændende praktikplads med varierende opgaver, selvstændigt ansvar og rig mulighed for læring.

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere på alle niveauer, salgschefer og sælgere i både private virksomheder og det offentlige. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching. Vores kursuscenter ligger på Havarthigården i Holte (2,6 kilometer fra Holte St.).

Om dig

Du er eksempelvis i gang med en videregående uddannelse inden for multimediedesign, kommunikation, marketing, eller medievidenskab og har mulighed for at komme i praktik i efterårssemesteret 2019.

Derudover ønsker vi, at du:

  • Kan betjene et videokamera og klippe mindre videoer.

  • Føler ansvar for de opgaver, du bliver givet eller selv tager på dig.

  • Er selvstændig, idérig og trives med høj grad af frihed.

  • Taler og skriver flydende dansk.

Dine opgaver:

  • Producere video til vores hjemmeside, YouTube og SoMe fra idé over optagelse og klipning til release.

  • Filme og/eller live streame under arrangementer og events.

  • Bidrage til udviklingen af vores kommunikation på de sociale medier.

  • Andre opgaver afhængigt af dine kvalifikationer.

Praktikken er ulønnet og løber som udgangspunkt fra april 2019 til juni 2019, men vi er fleksible og tager selvfølgelig også hensyn til eventuelle studiedage og eksamensperioder. 

Ansøgning og CV skal sendes til Lisa Clemmensen på lisa@acuityworld.com 

Har du øvrige spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende os en e-mail på info@acuityworld.com eller ringe på: 44 48 69 69

Pin It on Pinterest

Share This