Ledertræning i din virksomhed

Via intensiv træning tager vi jer med på et forløb, der skaber varig udvikling i jeres lederskab og ledergruppe. Programmet bliver designet specielt til jeres situation og ønsker. Nedenfor kan I se, hvilke konkrete færdigheder I kan bygge ind i jeres PLP™ Executive

Vælg imellem 3 pakker

PLP™ Executive findes i tre versioner: Silver, Gold og Platinum, hvor I har mulighed for at vælge den pakke, der passer jeres ledergruppe bedst. Afhængigt af det konkrete indhold i programmet vil der kunne gives merit til et eller flere af modulerne på vores åbne Personal Leadership Program – PLP™.

Silver - 6 måneder
 • 2 seminarer
 • 4 personlig sparring/coaching/mentoring
 • 2 Reality tjek
 • Personlig Ledelse APP
 • Bogpakke
 • 1 stk. Acuity TALKS™
Gold - 12 måneder
 •  4 seminarer
 • 8 personlig sparring/coaching/mentoring
 • 4 Reality tjek
 • Personlig Ledelse APP
 • Bogpakke
 • 1 stk. Acuity TALKS™
 • 1 stk. Master Class
Platinum - 18 måneder

Resultater og referencer

Gennem de seneste 15 år har Acuity World hjulpet danske og udenlandske virksomheder med at blive skarpere i deres personlige ledelse. Vores grunduddannelse Personal Leadership Program er et af vores mest sælgende og populære produkter og vi har gennemført ledertræning for både små og store organisationer i Danmark såvel som udlandet. Vi har arbejdet med organisationer fra 5 til over 5000 personer fra forskellige brancher med meget positive resultater. Ring til os, hvis du ønsker referencer.

PLP™ Executive

PLP™ Executive er designet til dig som leder, hvis du opfatter excellent ledelse som grundlæggende vigtigt for, at mennesker kan udfolde deres fulde potentiale. Vores mål med Personal Leadership Program – PLP™ Executive er at sikre, at du og/eller din organisations ledergruppe får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at I kan skabe de resultater og præstationer, I ønsker og dermed nå jeres fællesmål hurtigere. Ledere, der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere, der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Det er de personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, ledere bliver styrket på, på vores PLP™ Executive.

Motiver dig selv og andre

På PLP™ Executive vil du som leder ikke blot udvikle din personlige ledelse inden for dit felt, men også udbygge dine færdigheder inden for kommunikation og samarbejde. Du vil styrke din karisma og personlige gennemslagskraft, din beslutningsevne og handlekraft. Du vil opdage mulighederne i coaching og stresshåndtering og opleve en øget evne til at gøre din indflydelse gældende – professionelt såvel som privat.

Træningsforløb

For at I som virksomhed får maksimalt udbytte og opnår størst mulig succes, er det en god idé, at både chefer og ledergruppe deltager i træningsforløbet. På den måde sikres det, at alle får de nødvendige værktøjer, der skal til for at understøtte brugen og integrationen af den adfærd og de nye værktøjer de har lært på PLP™ Executive, i deres daglige arbejde.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880