Chat with us, powered by LiveChat

Gratis Online Webinar om Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder!

Tilmeld dig gratis

Dato 

Mandag den 15. april 2020

Tid 

Kl. 19.00-20.30

Form 

Forud for webinaret vil du modtage et link, som giver dig adgang til et online webniar som foregår ’realtime’.

Fordragsholdere 

Henrik Wenøe 

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder!

Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til dine kunder, så de vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Workshoppen foregår ’in realtime’, hvilket betyder, at foredragsholderen Henrik Wenøe vil være tilstede under hele webinaret, hvor han vil kunne se jer deltagere, da vi har gode erfaringer med, at vi alle kan se hinanden og de reaktioner, der måtte være undervejs.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud vi mail info@acuityworld.com eller telefon +45 4448 6969

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, som arbejder professionelt med salg (f.eks Salgschefer eller Key Account Managers), og som ofte befinder sig i en situation, hvor du gerne vil kunne motivere både dig selv og andre til at opnå de bedste resultater.

Foredragsholder / Henrik Wenøe

Direktør og Cheftræner i Acuity World

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer og ledere der gerne vil optimere deres performance inden for ledelse, kommunikation, salg og coaching. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. Henrik er certificeret NLP™ træner fra The Society of NLP™ og the International Association of NLP™.

Andre gratis inspirationsaftener

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selvom det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Kontakt os

Få råd og vejledning omkring vores lederkursus eller vores længere lederuddannelse ved at kontakte vores uddannelsesrådgivere.

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Ledertræning i virksomhed

Vil du have brugbare værktøjer som du kan bruge i din ledelse?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden inden for Ledelse, Kommunikation, Salg & Coaching

Tjek din indbakke vi har sendt dig en mail.

Pin It on Pinterest

Share This