Personligt Salg

Gratis inspirationsaften

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og øger performance i dit salgsarbejde, også når dine møder foregår online.

Ikke åben for tilmelding

Dato 

Man. d. 2. nov. 2020

Tid 

Kl. 19:00-20:30

Online Webinar:

ZOOM

Fordragsholdere

Henrik Wenøe og Claudia Lindby

Hør hvordan du løfter virtuelle kundemøder på et højt professionelt niveau

På grund af den nuværende Corona krise, er behovet for at kunne afholde konstruktive virtuelle møder vigtigere end nogensinde.

Hvis du kan facilitere et virtuelt møde på et højt professionelt niveau, kan det skabe enestående resultater for dig og din virksomhed og give jer en fordel i forhold til jeres konkurrenter.

Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til dine kunder, så de vender tilbage til dig igen og igen, er dette gratis webinar noget for dig.

Hør hvordan du kan du skabe god kontakt med dine kunder via virtuelle møder og hvordan kan du aflæse signaler og engagere kunderne, når du kun har adgang til deres ansigt på en skærm.

Målgruppe

Aftenen henvender sig til dig, som arbejder professionelt med salg (f.eks Salgschefer eller Key Account Managers), og som ofte befinder sig i en situation, hvor du gerne vil kunne motivere både dig selv og andre til at opnå de bedste resultater, især i en krisetid som nu

Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til dine kunder både live og virtuelt, så de vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften noget for dig.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på mail info@acuityworld.com eller telefon +45 4448 6969

Foredragsholdere

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år, har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland. 

Claudia Lindby

Business Coach i Acuity World 

Claudia er Business Coach og er tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun er kendt for at arbejde fokuseret og resultatorienteret samtidig med at hun har øjnene åbne for muligheder. Vores kunder roser Claudia for hendes evne til både at udfordre og sætte dig fri til at udnytte dit fulde potentiale.

 

 

Andre gratis inspirationsaftener

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selvom det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880