Personlig Ledelse

Gratis Webinar på zoom

Lær at motivere dig selv og dine medarbejdere – også på distancen!

Ikke åben til tilmelding

Dato 

Mandag den 7. dec. 2020

Tid 

Kl. 19:00 – 20:30

Online Webinar

ZOOM

Fordragsholdere 

Henrik Wenøe og Arne Wesenberg

Led og motiver dig selv og andre

Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater. Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt i praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

I forbindelse med Corona har mange ledere også efterlyst viden og færdigheder indenfor ledelse på distancen. Det emne vil vi også komme ind på.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via mail info@acuityworld.com eller telefon +45 4448 6969Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Målgruppe

Denne inspirationsaften henvender sig til dig, der arbejder professionelt inden for ledelse.

Foredragsholdere

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år, har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland. 

Arne Wesenberg

Business Coach i Acuity World 

Arne er certificeret Professionel Coach & Mentor fra Acuity World samt uddannet NewNLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Han er desuden certificeret Enneagram Practitioner fra NLP Huset, København og Massageterapeut fra Nordlyscentret, Silkeborg.

Har siden 2007 været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere. Har dér startet en coachindsats for arbejdsledige og sygemeldte. Har en stor erfaring i, og er stærk til, at vende begrænsende og ikke støttende overbevisninger om til nye muligheder.

Praktiske informationer

Læs disse informationer inden du tilmelder dig.

Acuity Evenings

Vores Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Ledelse, Personlig Kommunikation, Personligt Salg, og Personlig Coaching. Aftenen er også en smagsprøve på vores uddannelse Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe og en af vores faste undervisere/trænere. 

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter DKK 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggører løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmeside og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 4448 6969 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via mail info@acuityworld.com eller telefon + 45 4448 6969. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at forbedre det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv. 

Gratis første gang

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter DKK 495 ekskl. moms.

Se video

Andre gratis inspirationsaftener

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selvom det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

For mere information - Kontakt os på

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Ledertræning i virksomhed

Vil du have brugbare værktøjer som du kan bruge i din ledelse?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden inden for Ledelse, Kommunikation, Salg & Coaching

Tjek din indbakke vi har sendt dig en mail.

Pin It on Pinterest

Share This