Personlig Ledelse

Workshop på zoom

Lær at motivere dig selv og dine medarbejdere – også på distancen!

Tilmeld mig

LIVE online workshop

Dato Mandag den 19. april 2021

Tid 19:00 – 20:30

Foredragsholdere 

Henrik Wenøe og Jesper Berth

At lede og motivere dig selv og andre

Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater. Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt og praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

I forbindelse med Corona har mange ledere også efterlyst viden og færdigheder inden for ledelse på distancen. Det kommer vi også ind på.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Er du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud på info@acuityworld.com eller telefon +45 4448 6969.

Målgruppe

Denne inspirationsaften henvender sig til dig, der arbejder professionelt inden for ledelse.

Foredragsholdere

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til topchefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Kommunikation, Ledelse, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisation og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland.

Jesper Berth

Business Coach

Med baggrund i idrættens verden og interesse for formidling, undervisning og læring har det været naturligt for Jesper at implementere rigtig mange Acuity-værktøjer i praksis, eksempelvis;
– aflæsning og bevidsthed om strategi for egen og andres læring,
– aflæsning af verbale og nonverbale signaler og måske vigtigst ladet sig inspirere af Acuity-ideologi;
– at tage udgangspunkt i dét der virker.

 

Praktiske informationer

Læs disse informationer inden du tilmelder dig.

Acuity Evenings

Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Ledelse, Personlig Kommunikation, Personligt Salg, og Personlig Coaching. Aftenen er også en smagsprøve på vores uddannelse, Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe og en af vores faste undervisere/trænere

Billeder og Video

Acuity World offentliggører løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmeside og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på  +45 4448 6969 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet. Bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via mail info@acuityworld.com eller telefon        +45 4448 6969.

 

Hvem er vi?

Acuity World er en international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe individer og organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklings-programmer, salgstræning og executive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at udvikle egne og medarbejderes performance. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv.

Se video fra tidligere event

Andre gratis inspirationsaftener

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet. I løbet af aftenen vil du få indblik i coachingmodellen ”Exquisite Performance Coaching”, som er en model, der er specielt designet til at hjælpe mennesker med at øge deres performance. Derfor er den et unikt værktøj for ledere, der ønsker, at deres medarbejdere vokser og derved bliver i stand til at skabe de bedst mulige resultater  for dem selv og den organisation, de er en del af.

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selvom det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Modtag vores nyhedsbrev om salg, ledelse og personlig udvikling

Tjek din indbakke. Vi har sendt dig en mail.