Book en Personlig Coach
Vi kan give dig det næste personlige løft.

Vores Coaching er for dig, hvis du gerne vil:

  • Skabe værdi på dit arbejde.
  • Blive god til at fokusere på dit talent.
  • Udforske flere muligheder.
  • Lære hvordan du sætter dig attraktive mål på en måde, der gør, at du når dem.

 

 

Pris

Prisen for Executive Coaching er DKK 1.700,- ekskl. moms pr. time. 

Vælg din Personlige Coach

Erik Schwensen

Erik Schwensen

Ledelsesrådgiver, Business Coach, og Træner

Mere om Erik

Erik er en erfaren Ledelsesrådgiver og Business Coach med en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret. Derudover er han tilknyttet som træner på vores in-house projekter.

Han er karakteriseret ved en indre ro og balance og evner at veksle mellem nærhed og distance. Jo mere kompleks og kaotisk situationen udvikler sig, jo mere er Erik i stand til at bevare og udbygge sin mentale tilstand af indre ro, overblik og balance, hvorfra han hurtigt og effektivt skaber sine resultater.

Erik er Ledelsesrådgiver og Facilitator af forandringer i virksomheder, organisationer og foreninger. Han er samtidig en erfaren og dygtig Professional Business Coach og Mentor, og han ejer enkeltmandsvirksomheden ES-Leadership.

Som oberstløjtnant (pens.) og ridder af 1. grad af Dannebrogordenen har Erik en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret, senest som Regimentschef i 2011-2013 og tidligere som stabschef ved Danske Division, Bataljonschef og Kompagnichef.

Erik har endvidere faciliteret omfattende ledelses- og forandringsprojekter både nationalt og internationalt inden for meget forskellige brancheområder (kommunikation, HR, IT, Facility Management, bygge- og anlæg og miljø).

Udover lederuddannelser i forsvaret har Erik gennemført den tyske Generalstabsuddannelse og en
lang række internationale kurser. Han har en mastergrad i Public Administration (MPA) fra CBS (2004-2006) og er certificeret New NLP™ Business Coach/Mentor samt Tranformation Facilitator ved Acuity World (2006-2012). Erik har deltaget i Dr. Joseph Riggios intensive træningsprogrammer siden 2011, og i sommeren 2014 blev han som en af de første i verden certificeret som NLP™ Consultant. Han er endvidere tilknyttet universiteterne i Aalborg (AAU), Aarhus (AU-BSS), Roskilde (RUC), Syddansk Universitet (SDU) og Copenhagen Business School (CBS) som ekstern censor på kandidat- og mastergradniveau inden for områderne: Innovation & Entreprenørskab, Management & Ledelse, Metode- og videnskabsteori samt organisation og projekt-/produktionsstyring.

Liselotte Pedersen

Liselotte Pedersen

Business Coach, Træner og Foredragsholder

Mere om Liselotte

Business Coach Liselotte er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har arbejdet særligt med personlig og faglig udvikling, stresshåndtering, procesledelse, supervision, teamoptimering, trivsel og sundhed. Liselotte kan hjælpe dig med at identificere dine succeser, drømme og mål – og hvad der skal til, for at du når dine mål. Hun har også med stor succes hjulpet stressramte med at forandre sig selv med mentale strategier, så de er kommet tilbage med fornyet styrke.

Omdrejningspunktet i Liselottes arbejde er at identificere, hvad det er, der virker for dig, og hvordan du kan få mere af det – både personligt og professionelt. Hun tager udgangspunkt i dine styrker, kompetencer og at du bliver den bedste udgave af dig selv. Du får en coach, der understøtter dig i at sætte og nå dine mål.

Liselotte er uddannet NLP™ Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming, certificeret Business Coach, Performance og Transformation Facilitator fra Acuity World.

Hun er ABTI certificeret i ” Conversational hypnosis persuasion and influence protocols for transformational change” og er specialuddannet inden for metaprogrammer. Liselotte trækker på 20 års erfaring fra undervisningssektoren, og hun er desuden uddannet proceskonsulent. Liselotte er uddannet af nogle af verdens bedste coaches heriblandt Joseph Riggio og William Dockens lll.

Berit Becker Nielsen

Berit Becker Nielsen

Business Coach, Træner og Foredragsholder

Mere om Berit

Business & Performance Coach Berit er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hendes drivkraft og motivation ligger i at hjælpe dig med at udnytte dit fulde potentiale. Det gør hun ved at hjælpe dig med at genfinde din personlige power og bevidstgøre dine styrker og kompetencer som afsæt til det videre arbejde mod ønsker og mål. Berits coachingstil er afslappet og ligefrem på en respektfuld måde. Med udgangspunkt i dine bedste præstationer, får du den ideelle opstart på din fremtid.

Berit er uddannet PLP™ Transformation Facilitator certificeret af Acuity World og The International Association of Personal Leadership – IAOPL™ samt NLP™ Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Hun har ligeledes modtaget undervisning af nogle af verdens bedste trænere, heriblandt Dr. Richard Bandler, Dr. William Dockens III og Dr. Joseph Riggio. Hos sidstnævnte har hun siden 2008 deltaget i årlige træninger, gennemført et mentorforløb i 2011/2012 og opnået ABTI certificeringer i Conversational Hypnosis Persuasion and Influence Protocols for Transformational Change, PCI – Transformational Performance, Professional MythoSelf® Training and Patterns of Personal Performance og MythoSelf® Behavioral Communication and Soma-Semantic® Coach.

Udover at være tilknyttet coach hos Acuity World, driver Berit også virksomheden Look4options. Berit har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor, hvoraf 10 af årene har været i lederstillinger. Som tidligere uddannelseschef har hun omfattende erfaring med udvikling af medarbejdere, teams og ledere. Hun har altid sat en ære i at være positiv og mulighedssøgende i sin tilgang til udfordringer i forbindelse med udvikling, omstruktureringer, karriereskift, forandringer, samarbejde og kommunikation.

Arne R. Lassen

Arne R. Lassen

Facilitator, Business Coach og Træner

Mere om Arne

Arne er en erfaren Facilitator, Business Coach og Træner. Han tager udgangspunkt i ”det hele menneske”, og tror på, at hvert eneste individ har et enormt og uudnyttet potentiale. Han mener at alle bør elske, hvad de laver, og at alle fortjener en chance for at gøre en forskel og opleve succes.

Arne tog sin første NLP uddannelse i 2002 og har siden været inspireret af NLP’ens teknikker i sin erhvervsmæssige karriere. Han er uddannet fra Københavns Universitet, Niels Brock og har studeret ved Henley Business College (MBA program).

Han har været selvstændig siden 2005 efter mere end 22 års erfaring fra ledende stillinger i internationale medicinal og medico virksomheder med ansvar for marketing og salg.

Arne har arbejdet med strategisk planlægning, organisationstilpasninger og lederudvikling og –uddannelse, og har opbygget betydelig erfaring med executive coaching, stress management, motivationspsykologi og forandringsprocesser.

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This