Gratis Online Webinar om Personlig Coaching

Bring mennesker fra tanke til handling!

Tilmeld dig

Dato 

Mandag den 24. august 2020

Tid 

Kl. 19.00-21.00

Form 

Forud for webinaret vil du modtage et link, som giver dig adgang til et online webinar som foregår i ‘realtime’.

Fordragsholdere 

Henrik Wenøe & Arne Wesenberg

Personlig Coaching

Vi oplever, at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til, og det der allerede virker for dem. De sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse. Det vil vi gerne understøtte dig i at gøre igennem vores inspirationsaften om Personlig Coaching.

  • Oplev hvordan coaching styrker din kreativitet og evne til at tænke i nye baner.
  • Se effekten af at bruge en coachende tilgang i din ledelse af dig selv – og andre.
  • Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet.

Forud for webinaret, vil du få tilsendt et link pr. mail og sms, som giver dig online adgang. Workshoppen foregår ’in realtime’, hvilket betyder, at foredragsholderne vil være tilstede under hele webinaret, hvor han vil kunne se jer deltagere, da vi har gode erfaringer med, at vi alle kan se hinanden og de reaktioner, der måtte være undervejs.

Tilmeldingsbetingelser

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Hvis du er forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via mail info@acuityworld.com  eller ring på + 45 44 48 69 69

Målgruppe

Dette webinar henvender sig til dig, der arbejder professionelt inden for ledelse, salg eller marketing og andre professionelle personer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejdslivet, privat eller fritiden.

Aftenens foredragsholdere

Arne Wesenberg

Professionel Coach & Mentor

Arne er en særdeles erfaren coach, mentor og underviser. Han har siden 2007 været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere. Han har dér startet en coachindsats for arbejdsledige og sygemeldte. Arne har en stor erfaring i, og er stærk til, at vende begrænsende og ikke støttende overbevisninger om til nye muligheder. Arne har gennem årene coachet mere end 2000 personer med markante positive forandringer og resultater til følge, og han har siden 2010 afholdt gruppe- og procesforløb for meget forskellige typer af deltagere.

Henrik Wenøe

Direktør & Cheftræner i Acuity World 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. I løbet af de seneste 20 år, har Henrik uddannet og coachet tusindvis af ledere og sælgere i ind- og udland. 

Praktiske informationer

Læs disse informationer inden du tilmelder dig.

Acuity Evenings

Vores Acuity Evenings er inspirationsaftener, der har til formål at inspirere dig til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer inden for Personlig Ledelse, Personlig Kommunikation, Personligt Salg, Personlig Coaching og Personlig Performance. Aftenen er også en smagsprøve på vores uddannelse Personal Leadership Program – PLP™. Aftenerne faciliteres af Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe og en af vores faste undervisere/trænere. Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter DKK 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggører løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmeside og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 4448 6969 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 12.00, på dagen hvor arrangementet afholdes. Hvis du er forhindret i at deltage, bedes du melde afbud via mail info@acuityworld.com eller telefon + 45 4448 6969. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at forbedre det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv. 

Gratis første gang

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter DKK 495 ekskl. moms.

Se video

Andre gratis inspirationsaftener

Personligt Salg

Hør hvordan du løfter kundemødet til nye højder og får glade kunder. Du kan komme rigtig langt med de gamle salgsmodeller, men du kommer længere ved at tænke salg på en ny måde. Mange beslutninger træffer vi med maven, med følelserne, før vi ser fornuften i beslutningen. Det lægger op til, at du dropper push-salget og i stedet har fokus på følelserne og hjælper kunden hen mod det rigtige køb – også selv om det ikke lige er dit produkt i første omgang. Hvis det er vigtigt for dig at kunne opbygge og vedligeholde stærke og langvarige relationer til kunder, der selv vender tilbage til dig igen og igen, er denne aften relevant for dig.

Personlig Ledelse

Led og motiver dig selv og andre. Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt i praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

Personlig Kommunikation

Leder du ikke din kommunikation – leder den dig. Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. Kom og få metoder og værktøjer til, hvordan du kan skærpe din kommunikation og styrke din formidlingsevne, så dialogen med dine medarbejdere, kolleger og kunder glider lettere.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880