Book en Personlig Coach

Personlig Coaching handler ikke kun om at få mere ud af dig. Det handler om at få det bedste ud af dig!

Personlig Coaching

Har du vanskeligt ved at overskue arbejdsdagens udfordringer? Har du svært ved at prioritere dine arbejdsopgaver på en dag med højt arbejdspres? Har du ikke let ved at komme i gang med det vigtigste? Har du lyst til at sætte mål, så det bliver let at komme i gang? Er det ikke let at få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen? Yder du dit bedst i dit karriereliv – eller kan det blive bedre?

 

  Igennem personlig coaching hos Acuity World, får du adgang til sider af dig selv, som du måske ikke udnytter til fulde i dag. Dermed styrker du den, du er og de muligheder, du har professionelt og privat. Når du opdager, hvem du kan blive, bliver det endnu lettere at være den, du er – og dermed nå dine mål. Vi arbejder derfor med fokus på fremtiden og nuet.

  Personlig Coaching for dig som vil:

  • Skabe værdi på dit arbejde.
  • Blive god til at fokusere på dit talent.
  • Udforske flere muligheder.
  • Lære hvordan du sætter dig attraktive mål på en måde, der gør, at du når dem.

  Personlig Coaching hjælper dig:

  • Øge din personlige kreativitet og få konkrete værktøjer til at tænke i nye baner og handle.
  • Øge din personlige gennemslagskraft og blive endnu bedre til at motivere dig selv.
  • Bruge metoder til at sætte dig selv op, så du ikke kun når det, du forventer af dig selv, men det du ønsker.
  • Styrke din evne til at træffe de rigtige beslutninger for dig selv.

  Vi tager udgangspunkt i dine styrker

  I stedet for at starte med det, der ikke virker, starter vi med det, der allerede virker. Herefter kan vi løse de ting, der står i vejen. For når det drejer sig om mennesker og dermed dynamiske systemer, tror vi på, at den stærkeste del er afgørende for personens samlede styrke. Det gælder for dig som individ og for de grupper, du er en del af. Derfor tror vi på værdien af at fokusere på det, som du allerede er god til: Dit talent. Jo bedre du bliver til det, du er god til, jo stærkere bliver du. Ved at arbejde med den stærkeste del bliver du endnu stærkere.

  Hvordan tænker du? Tænk over det! Hvordan motiverer du dig selv? Har du fokus på det, der ikke virker for dig i dag, og som du vil ændre? Eller tænker du på, hvad du allerede er god til, og hvad der yderligere skal til, for at du kan nå dine mål?

  Vores erfaring er, at det giver en bedre drivkraft at have fokus på det, du gerne vil, frem for det du allerede har gjort. Erfaringer er gode, og hvis der er håb i fremtiden, er der kraft i nutiden.

   Vi oplever, at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til, og det der allerede virker for dem. De sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse. Det vil vi gerne understøtte dig i at gøre igennem Personlig Coaching.

   Coaching er gennem de sidste år blevet mere og mere populært og ordet ”coaching” dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål. Grundlæggende handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål:

   • Hvor er du nu?
   • Hvor vil du gerne hen?
   • Hvad skal der til?

   Priser

   DKK 1.700,- ekskl. moms pr. time.

   Hvis du har behov for flere gange personlig coaching, kan du med fordel købe et klippekort. Vi tilbyder 5-timers klippekort med 5 % rabat og 10-timers klippekort med 10 % rabat.

   Coaching ved Acuity World inspirerer vores ledere til at motivere og støtte den enkelte medarbejder til at være proaktiv og positiv ved at fokusere på den enkeltes talent. Samarbejdet har udviklet sig til et lederudviklingsforløb, hvor vi glæder os til at arbej- de videre med at tage udgangspunkt i den positive tankegang. Acuity Worlds coaches har styrke i at være til stede i nuet og fornemme, hvad der skal til for, at den enkelte kursusdeltager får noget med sig til videre udvikling.

   Joan Ahm

   Senior HR Manager, Haldor Topsøe

   Ved at blive coachet af Acuity World har jeg fået nogle konkrete værktøjer, som jeg har kunnet gå hjem og bruge direkte med et godt resultat. Jeg har blandt andet fået 3 gode spørgsmål, som jeg bruger i flere forskellige sammenhænge, så- som MUS-samtaler og interne og eksterne møder. Spørgsmålene har gjort, at jeg sammen med mine kollegaer hurtigere kommer ind til kernen. Jeg har fået skåret de unødvendige ting fra. Over for kunderne har jeg fokuseret på, at de er i centrum, at de får den service og den opfølgning, som de fortjener, hvilket igen gør, at kunderne er tilfredse – som jo er det, det hele handler om. Jeg har fået sat nogle konkrete mål for teamet op,
   og i vanskelige situationer har værktøjerne hjulpet mig og mine medarbejdere til at få det bedst mulige resultat.

   Stig Brammer

   Afdelingsdirektør , Danske Capital Asset Management

   Inden jeg mødte op til Coaching ved Acuity World havde jeg forberedt mig godt. Jeg havde forberedt
   4 sider om mig selv, de problemer jeg havde, mine svage sider og hvad jeg manglede af kompetencer. Det gad han ikke høre på, og så gik han bare i gang: ”Hvad vil du?” ”Hvor mange af dine problemer kan du gøre noget ved?”. Så var 80 % af mine beslutnin- ger fikset – på 20 minutter! Det er jo helt vildt. Jeg tænkte: ”Hold da kæft!”

   Jeg har fået et helt nyt liv, fuldstændig. Før gik jeg ind til kamp i ringen, nu går jeg ind og møder mine udfordringer med smil og velbehag. Nu har jeg et fedt liv, bor et fedt sted, har verdens fedeste job og en fed, ”so to speak”, familie.”

   Henrik Guldhammer

   Tax Manager, Novo Nordisk

   Vælg din personlige Coach

   Liselotte Pedersen

   Liselotte Pedersen

   Business Coach & Træner

   Acuity World

   Om Liselotte

   Business Coach Liselotte er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har arbejdet særligt med personlig og faglig udvikling, stresshåndtering, procesledelse, supervision, teamoptimering, trivsel og sundhed.  Liselotte kan hjælpe dig med at identificere dine succeser, drømme og mål – og hvad der skal til, for at du når dine mål. Hun har også med stor succes hjulpet stressramte med at forandre sig selv med mentale strategier, så de er kommet tilbage med fornyet styrke.

   Omdrejningspunktet i Liselottes arbejde er at identificere, hvad det er, der virker for dig, og hvordan du kan få mere af det – både personligt og professionelt. Hun tager udgangspunkt i dine styrker, kompetencer og at du bliver den bedste udgave af dig selv. Du får en coach, der understøtter dig i at sætte og nå dine mål.

   Liselotte er uddannet NLP™ Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming, certificeret Business coach, Performance og Transformation Facilitator fra Acuity World.

   Hun er ABTI certificeret i ” Conversational hypnosis persuasion and influence protocols for transformational change” og er specialuddannet inden for metaprogrammer. Liselotte trækker på 20 års erfaring fra undervisningssektoren, og hun er desuden uddannet proceskonsulent. Liselotte er uddannet af nogle af verdens bedste coaches heriblandt Joseph Riggio og William Dockens lll.

   Arne Wesenberg

   Arne Wesenberg

   Professionel Coach & Mentor

   Acuity World

   Om Arne

   Arne er en særdeles erfaren coach, mentor og underviser.

   Arne er certificeret Professionel  Coach & Mentor fra Acuity World samt uddannet NewNLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Han er desuden certificeret Enneagram Practitioner fra NLP Huset, København og Massageterapeut fra Nordlyscentret, Silkeborg.

   Har siden 2007 været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere. Har dér startet en coachindsats for arbejdsledige og sygemeldte. Har en stor erfaring i, og er stærk til, at vende begrænsende og ikke støttende overbevisninger om til nye muligheder.

   Arne har gennem årene coachet mere end 2000 personer med markante positive forandringer og resultater til følge, og han har siden 2010 afholdt gruppe- og procesforløb for meget forskellige typer af deltagere.

   Siden 1980 har Arne desuden arbejdet med personlig udvikling i mange forskellige sammenhænge, bl.a. mindfulness, meditation m.m. Har haft egen virksomhed indenfor massage og personlig udvikling og holdt kurser i dette i mere end 10 år.

   Arnes passion er at arbejde med positiv forandring, og assistere mennesker til kontakt til nye resurser.

   Som coach er Arne resultat- og handlingsorienteret, og hans stil er en blanding af humor og alvor.
   Han er trænet i at møde alle typer mennesker og udfordringer og skarp til at spotte målet og møde den anden med respekt og opmærksomhed. Og nå målet. Empati og ro præger hans arbejde.

   Website: www.aw-coaching.dk

   Berit Becker Nielsen

   Berit Becker Nielsen

   Business Coach & Træner

   Acuity World

   Om Berit

   Professionel Coach & Mentor Berit er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Berit har 5 års erfaring fra den offentlige sektor og mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor, hvoraf 10 af årene har været i lederstillinger. Som tidligere uddannelseschef har hun omfattende erfaring med udvikling af medarbejdere, teams og ledere. Hendes drivkraft og motivation ligger i at hjælpe dig med at udnytte dit fulde potentiale. Det gør hun ved at hjælpe dig med at genfinde din personlige kerne og bevidstgøre dine styrker og kompetencer som afsæt til det videre arbejde mod ønsker og mål. Berits coachingstil er afslappet og ligefrem på en respektfuld måde. Hun har altid sat en ære i at være positiv og mulighedssøgende i sin tilgang til udfordringer i forbindelse med udvikling, omstruktureringer, karriereskift, forandringer, samarbejde og kommunikation. Med udgangspunkt i dine bedste præstationer, får du den ideelle opstart på din fremtid.

   Berit er uddannet PLP™ Transformation Facilitator certificeret af Acuity World og The International Association of Personal Leadership – IAOPL™ samt NLP™ Consultant og Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Hun har ligeledes modtaget undervisning af nogle af verdens bedste trænere, heriblandt Dr. Richard Bandler, Dr. William Dockens III og Dr. Joseph Riggio. Hos sidstnævnte har hun siden 2008 deltaget i årlige træninger, gennemført et mentorforløb i 2011/2012 og opnået ABTI certificeringer i Conversational Hypnosis Persuasion and Influence Protocols for Transformational Change, PCI – Transformational Performance, Professional MythoSelf® Training and Patterns of Personal Performance og MythoSelf® Behavioral Communication and Soma-Semantic® Coach.

   Udover at være tilknyttet coach hos Acuity World, driver Berit også virksomheden Look4options.

   Erik Schwensen

   Erik Schwensen

   Business Coach & Træner

   Acuity World

   Om Erik

   Erik er en erfaren Ledelsesrådgiver og Business Coach med en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret. Derudover er han tilknyttet som træner på vores in-house projekter.

   Han er karakteriseret ved en indre ro og balance og evner at veksle mellem nærhed og distance. Jo mere kompleks og kaotisk situationen udvikler sig, jo mere er Erik i stand til at bevare og udbygge sin mentale tilstand af indre ro, overblik og balance, hvorfra han hurtigt og effektivt skaber sine resultater.

   Erik er Ledelsesrådgiver og Facilitator af forandringer i virksomheder, organisationer og foreninger. Han er samtidig en erfaren og dygtig Professional Business Coach og Mentor, og han ejer enkeltmandsvirksomheden ES-Leadership.

   Som oberstløjtnant (pens.) og ridder af 1. grad af Dannebrogordenen har Erik en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret, senest som Regimentschef i 2011-2013 og tidligere som stabschef ved Danske Division, Bataljonschef og Kompagnichef.

   Erik har endvidere faciliteret omfattende ledelses- og forandringsprojekter både nationalt og internationalt inden for meget forskellige brancheområder (kommunikation, HR, IT, Facility Management, bygge- og anlæg og miljø).

   Udover lederuddannelser i forsvaret har Erik gennemført den tyske Generalstabsuddannelse og en
   lang række internationale kurser. Han har en mastergrad i Public Administration (MPA) fra CBS (2004-2006) og er certificeret New NLP™ Business Coach/Mentor samt Tranformation Facilitator ved Acuity World (2006-2012). Erik har deltaget i Dr. Joseph Riggios intensive træningsprogrammer siden 2011, og i sommeren 2014 blev han som en af de første i verden certificeret som NLP™ Consultant. Han er endvidere tilknyttet universiteterne i Aalborg (AAU), Aarhus (AU-BSS), Roskilde (RUC), Syddansk Universitet (SDU) og Copenhagen Business School (CBS) som ekstern censor på kandidat- og mastergradniveau inden for områderne: Innovation & Entreprenørskab, Management & Ledelse, Metode- og videnskabsteori samt organisation og projekt-/produktionsstyring.

   Pia Claudine Sørensen

   Pia Claudine Sørensen

   Business Coach

   Acuity World

   Om Pia

   Pia Claudine er Business Coach og har siden 2012 været ansat hos Acuity World, hvor hun har haft fokus på salg & Marketing og siden begyndelsen af 2018 i funktionen som uddannelsesrådgiver og personlig coach.

    Hun er kendt for at være udpræget mulighedsorienteret og en af hendes forcer er at hjælpe personer i en retning, som giver mening for dem, så de fremover bedre kan fastholde sig selv i det der virker.

    Vores kunder roser Pia for, med en blanding af empati og humor, hurtigt at hjælpe dem videre på deres rette spor, når de sidder fast i mønstre og overbevisninger, der indtil nu har fastlåst dem i forhold til at handle på deres ønsker, så de når deres mål.

    Hun har specialiseret sig i at arbejde med og inddrage vores ledelsesmodel Personal Leadership Spiral i sin coaching og har på 4. år af sin coach-uddannelse dykket ned i hvordan du bedre kan tilrettelægge din kommunikation, når du skal omgås med og skal kommunikere til personer, der umiddelbart kan fremstå kritiske, urokkelige og uenige med dig.

    I sit tidligere arbejdsliv har Pia en lang karriere fra filmbranchen, hvor hun b.la. havde ansvar for indkøb af spillefilm til dansk distribution, lancering af film både nationalt og internationalt.

   Pia er uddannet coach hos Acuity World og har gennemført hele vores Personal Leadership Program – PLP I-IV. Hun er uddannet Business Coach og PLP™/NLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming.  

    Hun har deltaget i 15 Master Classes (weekendkurser) med vores amerikanske samarbejdspartner Dr. Joseph Riggio under temaerne:  Leadership Mastery & Influence Mastery

   Arne R. Lassen

   Arne R. Lassen

   Facilitator, Business Coach & Træner

   Acuity World

   Om Arne

   Arne er en erfaren Facilitator, Business Coach og Træner. Han tager udgangspunkt i ”det hele menneske”, og tror på, at hvert eneste individ har et enormt og uudnyttet potentiale. Han mener at alle bør elske, hvad de laver, og at alle fortjener en chance for at gøre en forskel og opleve succes.

   Arne tog sin første NLP uddannelse i 2002 og har siden været inspireret af NLP’ens teknikker i sin erhvervsmæssige karriere. Han er uddannet fra Københavns Universitet, Niels Brock og har studeret ved Henley Business College (MBA program).

   Han har været selvstændig siden 2005 efter mere end 22 års erfaring fra ledende stillinger i internationale medicinal og medico virksomheder med ansvar for marketing og salg.

   Arne har arbejdet med strategisk planlægning, organisationstilpasninger og lederudvikling og –uddannelse, og har opbygget betydelig erfaring med executive coaching, stress management, motivationspsykologi og forandringsprocesser.

   Send os en besked

   Info

   Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

   Havarthivej 6, 2840 Holte

   +45 4448 6969

   info@acuityworld.com

   CVR: 29623880