Chat with us, powered by LiveChat

Book en personlig Coach

Vi kan give dig og dine medarbejdere det næste personlige løft.

Vores Personlige Coaching er for dig, hvis du gerne vil:

– Skabe værdi på dit arbejde.

– Blive god til at fokusere på dit talent.

– Udforske flere muligheder.

– Lære hvordan du sætter dig attraktive mål på en

– måde, der gør, at du når dem.

 

Pris

Prisen for Personlig Coaching er DKK 1.700,- ekskl. moms pr. time. Hvis du har behov for flere gange personlig coaching, kan du med fordel købe et klippekort. Vi tilbyder 5-timers klippekort med 5 % rabat og 10-timers klippekort med 10 % rabat.

 

Væg din personlige Coach

Erik Schwensen

Erik Schwensen

Business Coach & Træner

Acuity World

Om Erik

Erik er en erfaren Ledelsesrådgiver og Business Coach med en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret. Derudover er han tilknyttet som træner på vores in-house projekter.

Han er karakteriseret ved en indre ro og balance og evner at veksle mellem nærhed og distance. Jo mere kompleks og kaotisk situationen udvikler sig, jo mere er Erik i stand til at bevare og udbygge sin mentale tilstand af indre ro, overblik og balance, hvorfra han hurtigt og effektivt skaber sine resultater.

Erik er Ledelsesrådgiver og Facilitator af forandringer i virksomheder, organisationer og foreninger. Han er samtidig en erfaren og dygtig Professional Business Coach og Mentor, og han ejer enkeltmandsvirksomheden ES-Leadership.

Som oberstløjtnant (pens.) og ridder af 1. grad af Dannebrogordenen har Erik en mangeårig chef- og ledererfaring fra Forsvaret, senest som Regimentschef i 2011-2013 og tidligere som stabschef ved Danske Division, Bataljonschef og Kompagnichef.

Erik har endvidere faciliteret omfattende ledelses- og forandringsprojekter både nationalt og internationalt inden for meget forskellige brancheområder (kommunikation, HR, IT, Facility Management, bygge- og anlæg og miljø).

Udover lederuddannelser i forsvaret har Erik gennemført den tyske Generalstabsuddannelse og en
lang række internationale kurser. Han har en mastergrad i Public Administration (MPA) fra CBS (2004-2006) og er certificeret New NLP™ Business Coach/Mentor samt Tranformation Facilitator ved Acuity World (2006-2012). Erik har deltaget i Dr. Joseph Riggios intensive træningsprogrammer siden 2011, og i sommeren 2014 blev han som en af de første i verden certificeret som NLP™ Consultant. Han er endvidere tilknyttet universiteterne i Aalborg (AAU), Aarhus (AU-BSS), Roskilde (RUC), Syddansk Universitet (SDU) og Copenhagen Business School (CBS) som ekstern censor på kandidat- og mastergradniveau inden for områderne: Innovation & Entreprenørskab, Management & Ledelse, Metode- og videnskabsteori samt organisation og projekt-/produktionsstyring.

Liselotte Pedersen

Liselotte Pedersen

Business Coach & Træner

Acuity World

Om Liselotte

Business Coach Liselotte er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun har solid erfaring som coach for erhvervsledere, undervisere, iværksættere og andre i vidt forskellige brancher og livssituationer. Hun har arbejdet særligt med personlig og faglig udvikling, stresshåndtering, procesledelse, supervision, teamoptimering, trivsel og sundhed.  Liselotte kan hjælpe dig med at identificere dine succeser, drømme og mål – og hvad der skal til, for at du når dine mål. Hun har også med stor succes hjulpet stressramte med at forandre sig selv med mentale strategier, så de er kommet tilbage med fornyet styrke.

Omdrejningspunktet i Liselottes arbejde er at identificere, hvad det er, der virker for dig, og hvordan du kan få mere af det – både personligt og professionelt. Hun tager udgangspunkt i dine styrker, kompetencer og at du bliver den bedste udgave af dig selv. Du får en coach, der understøtter dig i at sætte og nå dine mål.

Liselotte er uddannet NLP™ Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming, certificeret Business coach, Performance og Transformation Facilitator fra Acuity World.

Hun er ABTI certificeret i ” Conversational hypnosis persuasion and influence protocols for transformational change” og er specialuddannet inden for metaprogrammer. Liselotte trækker på 20 års erfaring fra undervisningssektoren, og hun er desuden uddannet proceskonsulent. Liselotte er uddannet af nogle af verdens bedste coaches heriblandt Joseph Riggio og William Dockens lll.

Arne Wesenberg

Arne Wesenberg

Professionel Coach & Mentor

Acuity World

Om Arne

Arne er en særdeles erfaren coach, mentor og underviser.

Arne er certificeret Professionel  Coach & Mentor fra Acuity World samt uddannet NewNLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Han er desuden certificeret Enneagram Practitioner fra NLP Huset, København og Massageterapeut fra Nordlyscentret, Silkeborg.

Har siden 2007 været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere. Har dér startet en coachindsats for arbejdsledige og sygemeldte. Har en stor erfaring i, og er stærk til, at vende begrænsende og ikke støttende overbevisninger om til nye muligheder.

Arne har gennem årene coachet mere end 2000 personer med markante positive forandringer og resultater til følge, og han har siden 2010 afholdt gruppe- og procesforløb for meget forskellige typer af deltagere.

Siden 1980 har Arne desuden arbejdet med personlig udvikling i mange forskellige sammenhænge, bl.a. mindfulness, meditation m.m. Har haft egen virksomhed indenfor massage og personlig udvikling og holdt kurser i dette i mere end 10 år.

Arnes passion er at arbejde med positiv forandring, og assistere mennesker til kontakt til nye resurser.

Som coach er Arne resultat- og handlingsorienteret, og hans stil er en blanding af humor og alvor.
Han er trænet i at møde alle typer mennesker og udfordringer og skarp til at spotte målet og møde den anden med respekt og opmærksomhed. Og nå målet. Empati og ro præger hans arbejde.

Website: www.aw-coaching.dk

Arne R. Lassen

Arne R. Lassen

Facilitator, Business Coach & Træner

Acuity World

Om Arne

Arne er en erfaren Facilitator, Business Coach og Træner. Han tager udgangspunkt i ”det hele menneske”, og tror på, at hvert eneste individ har et enormt og uudnyttet potentiale. Han mener at alle bør elske, hvad de laver, og at alle fortjener en chance for at gøre en forskel og opleve succes.

Arne tog sin første NLP uddannelse i 2002 og har siden været inspireret af NLP’ens teknikker i sin erhvervsmæssige karriere. Han er uddannet fra Københavns Universitet, Niels Brock og har studeret ved Henley Business College (MBA program).

Han har været selvstændig siden 2005 efter mere end 22 års erfaring fra ledende stillinger i internationale medicinal og medico virksomheder med ansvar for marketing og salg.

Arne har arbejdet med strategisk planlægning, organisationstilpasninger og lederudvikling og –uddannelse, og har opbygget betydelig erfaring med executive coaching, stress management, motivationspsykologi og forandringsprocesser.

Berit Becker Nielsen

Berit Becker Nielsen

Business Coach & Træner

Acuity World

Om Berit

Professionel Coach & Mentor Berit er en af Acuity Worlds faste undervisere på Personal Leadership Program. Derudover er hun også tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Berit har 5 års erfaring fra den offentlige sektor og mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor, hvoraf 10 af årene har været i lederstillinger. Som tidligere uddannelseschef har hun omfattende erfaring med udvikling af medarbejdere, teams og ledere. Hendes drivkraft og motivation ligger i at hjælpe dig med at udnytte dit fulde potentiale. Det gør hun ved at hjælpe dig med at genfinde din personlige kerne og bevidstgøre dine styrker og kompetencer som afsæt til det videre arbejde mod ønsker og mål. Berits coachingstil er afslappet og ligefrem på en respektfuld måde. Hun har altid sat en ære i at være positiv og mulighedssøgende i sin tilgang til udfordringer i forbindelse med udvikling, omstruktureringer, karriereskift, forandringer, samarbejde og kommunikation. Med udgangspunkt i dine bedste præstationer, får du den ideelle opstart på din fremtid.

Berit er uddannet PLP™ Transformation Facilitator certificeret af Acuity World og The International Association of Personal Leadership – IAOPL™ samt NLP™ Consultant og Master Business Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Hun har ligeledes modtaget undervisning af nogle af verdens bedste trænere, heriblandt Dr. Richard Bandler, Dr. William Dockens III og Dr. Joseph Riggio. Hos sidstnævnte har hun siden 2008 deltaget i årlige træninger, gennemført et mentorforløb i 2011/2012 og opnået ABTI certificeringer i Conversational Hypnosis Persuasion and Influence Protocols for Transformational Change, PCI – Transformational Performance, Professional MythoSelf® Training and Patterns of Personal Performance og MythoSelf® Behavioral Communication and Soma-Semantic® Coach.

Udover at være tilknyttet coach hos Acuity World, driver Berit også virksomheden Look4options.

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Business Coach

Acuity World

Om Pia

Pia Claudine er Business Coach og har siden 2012 været ansat hos Acuity World, hvor hun har haft fokus på salg & Marketing og siden begyndelsen af 2018 i funktionen som uddannelsesrådgiver og personlig coach.

 Hun er kendt for at være udpræget mulighedsorienteret og en af hendes forcer er at hjælpe personer i en retning, som giver mening for dem, så de fremover bedre kan fastholde sig selv i det der virker.

 Vores kunder roser Pia for, med en blanding af empati og humor, hurtigt at hjælpe dem videre på deres rette spor, når de sidder fast i mønstre og overbevisninger, der indtil nu har fastlåst dem i forhold til at handle på deres ønsker, så de når deres mål.

 Hun har specialiseret sig i at arbejde med og inddrage vores ledelsesmodel Personal Leadership Spiral i sin coaching og har på 4. år af sin coach-uddannelse dykket ned i hvordan du bedre kan tilrettelægge din kommunikation, når du skal omgås med og skal kommunikere til personer, der umiddelbart kan fremstå kritiske, urokkelige og uenige med dig.

 I sit tidligere arbejdsliv har Pia en lang karriere fra filmbranchen, hvor hun b.la. havde ansvar for indkøb af spillefilm til dansk distribution, lancering af film både nationalt og internationalt.

Pia er uddannet coach hos Acuity World og har gennemført hele vores Personal Leadership Program – PLP I-IV. Hun er uddannet Business Coach og PLP™/NLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming.  

 Hun har deltaget i 15 Master Classes (weekendkurser) med vores amerikanske samarbejdspartner Dr. Joseph Riggio under temaerne:  Leadership Mastery & Influence Mastery

Kontakt os

Få råd og vejledning ved at kontakte vores uddannelsesrådgivere

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver

Send os en besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag spændende artikler om ledelse, gratis kapitler fra vores lærebøger og invitationer til gratis arrangementer.

Kom forbi

Åbningstider

Kl. 8.30 - 16.00

Kontakt

Telefon nr.

+45 4448 6969

Adresse

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR

29623880

Pin It on Pinterest

Share This