Persondatapolitik

Her på siden kan du læse om Acuity Worlds persondatapolitik.

Dataansvarlig er:

Acuity World, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR-nr: 29623880

Tlf: +45 4448 6969

Fortrolighed og respekt for individet er væsentlige faktorer hos Acuity World. Vi respekterer de bekymringer, der måtte være i forbindelse med afgivelse af informationer over internettet. Derfor har vi udarbejdet følgende politik, der gælder alle de informationer, der indsamles fra hjemmesiden: www.acuityworld.com. Formålet er at beskytte det enkelte individ og sikre, at personlige informationer behandles på en sikker og ansvarlig måde. Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Samtykkeerklæring til brug af billeder fra arrangementer

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på +45 4448 6969 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant. Hvis en deltager ønsker et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til os og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt. 

 

Anonymitet og personlige data

Som bruger af Acuity Worlds hjemmeside er du sikret anonymitet. Vi registrerer kun personlig data i forbindelse med tilmeldinger til kurser og arrangementer, tilmelding til nyhedsbrev, rådgivning eller bestilling af materialer.

 

Anvendelse af informationer

De informationer, du sender til Acuity World, benyttes kun internt i Acuity World. Ingen personlige oplysninger, der registres på siden www.acuityworld.com, sælges videre til andre.

 

 

Opbevaring af informationer

Al information bruges fortroligt og lagres i vores egen database. Databasen anvendes til udsendelse af nyhedsbreve, telefonopkald m.m. Såfremt du ikke længere ønsker at være registreret i vores database eller ikke ønsker at blive kontaktet med relevant indhold og tilbud, respekterer vi dette, og du vil ikke modtage yderligere materiale fra os.

 

Statistik

For at kunne forbedre hjemmesiden undersøger vi løbende, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken bruges kun i opsummeret og anonym form.

 

Sikkerhed

Acuity World bestræber sig til enhver tid på at skabe et sikkert digitalt miljø, men vi kan ikke garantere absolut sikkerhed mod misbrug af persondata. Når du afgiver persondata via hjemmesiden, accepterer du dermed også at løbe den risiko.

 

Oplysninger om behandling af dine persondata

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan Acuity World behandler oplysninger om dig, kan du kontakte os på telefonnummer +45 4448 6969 eller på e-mailadressen info@acuityworld.com.

 

Ændringer af persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre, tilføje eller fjerne dele af persondatapolitikken og opfordrer dig derfor til løbende at kontrollere oplysningerne på hjemmesiden med henblik på at konstatere, om der er sket ændringer.

 

Senest opdateret april 2020