Salgstræning i din virksomhed

Personal Selling Program™ 

Vores mål med Personal Selling Program – PSP™ er at sikre, at din organisations salgsstyrke får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at I kan nå jeres salgsmål.

Sælgere, der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De sælgere, der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis.

 

De fleste virksomheder er rigtigt dygtige til at give deres sælgere kvalificeret produkttræning, så deres faglige niveau er på plads. Disse virksomheder sikrer sig, at deres sælgere også har en god forretningsmæssig forståelse, der understøtter en fornuftig prissætning både set fra virksomhedens synsvinkel og fra kundernes. Det er vores opfattelse, at mange virksomheder endnu ikke har det nødvendige fokus på træning af de personlige og sociale kompetencer hos deres sælgere.

l

Træningen i praksis

Personal Selling Program – PSP™ skaber varig udvikling for jeres sælgere. Alle teorier og salgsmodeller bliver omdannet til praktisk erfaring, så det, sælgerne lærer, udvikler sig til kompetencer. Udover et større salg oparbejder sælgerne et mind-set, der også har en positiv effekt internt i organisationen. Salgsmodellen kan bruges på tværs i alle funktioner, uanset om dine medarbejdere arbejder med salg af produkter eller idéer.

Vi tilpasser programmet efter jeres behov

Ingen virksomheder er ens. Derfor starter vi altid vores træningsforløb med en indledende workshop, som giver os kendskab til jeres nuværende situation og ruster os bedst muligt til at hjælpe. Det er også her, vi aftaler præcis, hvordan implementeringen skal forløbe. 

Træningsforløb

For at I som virksomhed får maksimalt udbytte og opnår størst mulig succes, er det en god idé, at både salgsledelse og sælgere deltager i træningsforløbet. På den måde sikres det, at alle får de nødvendige værktøjer, der skal til for at drive salgs- og udviklingsprocessen optimalt.
b

Resultater og referencer

Gennem de seneste 15 år har Acuity World hjulpet danske og udenlandske virksomheder med at blive skarpere i deres personlige salg. Personal Selling Program™ er et af vores mest sælgende og populære produkter, og vi har gennemført salgstræning for både små og store organisationer i Danmark såvel som udlandet. Vi har arbejdet med organisationer fra 5 til over 5000 personer fra forskellige brancher med meget positive resultater. Ring til os, hvis du ønsker referencer.

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This