Chat with us, powered by LiveChat

Uddannelse i personlig ledelse

Uddannelsen er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater. Tilmeld dig nuGratis introduktion

Næste uddannelsesstart:

Modul 1: Tirsdag den 3.-6. marts 2020

Print kursusbeskrivelse

Pris:

Fra DKK 39.950 ekskl. moms. Se hvad prisen inkluderer længere nede.

Sted:

Acuity Worlds Kursus- & Uddannelsessted Havarthivej 6, 2840 Holte

Styrk dit fundament som autentisk leder!

Kender du det, øjeblikket hvor du føler, at du virkelig er trådt i karakter som leder og er 100% dig selv og at det bare fungerer? Hvordan vil det være at operere fra dét udgangspunkt hver dag fordi du ved, hvordan du skaber den tilstand i dig selv? Og forestil dig hver gang at kunne operere derfra, hvor du ved, at den beslutning, du nu tager, er den rigtige.

Skab ekstraordinære præstationer hos dig selv og andre

Ledere, der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere, der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale sociale kompetencer, der skal til, for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praktis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du styrker på vores lederudviklingsprogram Personal Leadership Program – PLP™. Vores erfaring siger os, at de fleste ledere er dygtige til det faglige og det forretningsmæssige, mens de ofte har udfordringer indenfor det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, så du når dine mål.

Dit udbytte

 • Lær at motivere dig selv – og andre på et dybere plan.
 • Sæt fokus på dine personlige styrker, og udnyt dit fulde potentiale.
 • Lær at prioritere og sætte de rigtige mål i dit lederskab – og nå dem!
 • Lær hvordan du undgår stress og skaber balance hos dig selv og dine medarbejdere.

Virksomhedens udbytte

 • Du får en leder med konkrete og direkte anvendelige ledelsesværktøjer.
 • En leder, der på et dybere plan engagerer og motiverer sine medarbejdere.
 • En leder, der er stand til at tænke i nye baner og eksekvere når der opstår uforudsigelige situationer.
 • En leder, der kan få andre til at købe ind på hans/hendes ideér og produkter.

Vi tager udgangspunkt i det der virker!

Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det, der virker – frem for hvad der ikke virker. På Personal Leadership Program – PLP™ fokuserer vi derfor på de talenter og styrker, du allerede har som individ – og herfra realiserer vi dit fulde potentiale. Der hvor du har dit fokus, er der, hvor du opnår resultater.

Certificeringer

Efter endt uddannelse bliver du certificeret med nedenstående beviser, afhængig af hvilken PLP-pakke du har købt:

 • PLP™ Practitioner certifikat fra International Association of Personal Leadership – IAOPL™
 • NLP™ Practitioner certifikat fra Society of NLP™ (Gold + Platinumpakke)

Målgruppe

Personal Leadership Program – PLP™ I henvender sig til topledere, mellemledere og andre i erhvervslivet og det offentlige, som ønsker at opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. PLP™ I er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Læs gerne vores referencer.

Netværk

Du lærer dine medkursister godt at kende på kurset og du får derfor en enestående chance for at etablere et godt netværk.

Uddannelsens opbygning

Personal Leadership Program – PLP™ I er bygget op omkring 4 moduler a 3½ dage, en eller flere Master Classes a 2 dage samt 5 træningsaftener.  De 5 træningsaftener er obligatoriske, hvis du vil modtage din certificering. På den sidste dag på modul 4, skal du gennemføre og bestå en skriflig evaluering og en praktisk prøve, i det stof vi har gennemgået på uddannelsen.

Modul 1: Personlig Ledelse
 • Lær at motivere dig selv og andre på et dybere plan.
 • Sæt rene og klare mål, nå dem, og skab markante resultater!
 • Undgå stress, og skab balance hos dig selv og dine medarbejdere.
 • Find din egen autentiske lederstil, og skab retning og gennemslagskraft i dit lederskab.
Modul 2: Personlig Kommunikation
 • Målret din kommunikation til den enkelte, og øg din gennemslagskraft.
 • Styrk din sanseskarphed, og få fuld adgang til den non-verbale kommunikation.
 • Få indsigt i egen og andres tankestruktur, og få andre til at købe ind på dine budskaber.
Modul 3: Personlig Coaching
 • Få coachingredskaber til at øge dine medarbejderes performance.
 • Øg din kreativitet, og få konkrete værktøjer til at tænke i nye baner.
 • Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de ikke kun når det, de forventer, men dét, du og de ønsker.
Modul 4: Personlig Indflydelse og Salg
 • Styrk din evne til at skabe relationer til kunder og medarbejdere.
 • Lær hvordan du via din personlige indflydelse får andre til at købe ind på dine ideér og produkter.
 • Afdæk andres købsstrategier, og lær, hvordan du kan aktivere disse.

Uddannelsesform 

På Personal Leadership Program – PLP™ I bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring. På den måde får du i løbet af udviklingsprogrammet adgang til og styrket din personlige og autentiske ledelsesstil. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Vores grundlæggende arbejdsmetode er baseret på New NLP™, som i mere end 15 år har gjort vores deltagere i stand til at skabe ekstraordinære resultater. Kurset foregår på dansk og underviseren er Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe.

Derfor skal du vælge Acuity World

Det unikke ved vores tilgang er, at vi fokuserer på og arbejder med dine eksisterende styrker og hjælper dig med at finde din ”personlige” tilstand, som er helt unikt for dig, når du performer bedst muligt.

Hvad er en leder?

Ledere der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du bliver introduceret til og styrker på uddannelsen Personal Leadership Program. De fleste ledere er dygtige til det faglige og forretningsmæssige, mens de ofte har udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer der skal til, så du når dine mål fuldt ud.

Hvad indebærer en lederuddannelse?

Personal Leadership Program – PLP™ I  lærer dig, hvordan du kan fokusere dine indsatser der, hvor du ønsker, så det understøtter dig i at bevæge dig i retning af dine personlige og professionelle mål. Du vil opleve vejen til målet som meningsfyldt, og du vil rent faktisk opleve at nå dine mål, så du kan fejre den succes, du ønsker dig. Denne form for ledelse bliver personlig, og din måde at lede på bliver en integreret del af, hvem du er som person. På uddannelsen fokuseres der mest på dit eget talent og dine personlige ressourcer, altså hvordan du nemt kan få adgang til dem, når du skal bruge dem. Når disse er på plads, vil du være klar til at indgå i både stærke og sunde relationer med andre. Uddannelsen drejer sig om at udvikle maksimal Personlig Ledelse i forhold til dig selv og ledelse af dit personlige talent.

Hvem henvender lederuddannelsen sig til?

Personal Leadership Program – PLP™ henvender sig til topledere, mellemledere og andre i erhvervslivet og det offentlige, som ønsker at opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. PLP™ I er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Gennem de seneste 15 år har vi haft flere end tusind personer igennem vores forløb, der ikke bare har fået indfriet deres forventninger, men reelt har fået det, de ønskede sig. PLP™ er designet til dig som leder, hvis du opfatter excellent ledelse som grundlæggende vigtigt for, at mennesker kan udfolde deres fulde potentiale.

Hvorfor skal du tage en lederuddannelse?

På PLP™ vil du ikke blot udvikle din personlige ledelse inden for dit felt, men også udbygge dine færdigheder inden for kommunikation og samarbejde. Du vil styrke din karisma og personlige gennemslagskraft, din beslutningsevne og din handlekraft. Du vil opdage mulighederne i coaching og stresshåndtering og opleve en øget evne til at gøre din indflydelse gældende – privat såvel som professionelt. Hvis du opfatter din ledelsesmæssige udvikling som noget af det vigtigste for, at du også i morgen er dér, hvor du ønsker at være, vil PLP™ fra Acuity World være lige dét, du går og leder efter.

Hvilke virkemidler anvender vi i vores lederuddannelse?

På Personal Leadership Program – PLP™ I bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring, så det, du har lært, udvikler sig til faktiske kompetencer. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre – men også hvordan du kan gøre det, så det virker. På den måde får du i løbet af udviklingsprogrammet adgang til og styrket din personlige og autentiske ledelsesstil. Undervisningen foregår på dansk og underviseren er Acuity Worlds Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe. Vores grundlæggende arbejdsmetode er baseret på New NLP™ som i mere end 15 år har gjort vores deltagere i stand til at skabe ekstraordinære resultater. Under uddannelsen vil du få værktøjer, der lærer dig at etablere og udbygge relationer. Du får adgang til sider af dig selv, som du måske ikke udnytter til fulde i dag. Dermed styrker du den du er, og de muligheder du har i livet – det er det, vi kalder Personlig Ledelse.

 Personlig Ledelse, er som næsten alt andet, noget du lærer gennem din livserfaring. Du kan få indsigt ved at læse bøger og lytte til andre, men hvis du virkelig ønsker at blive ekstraordinær og personliggøre din ledelse, har du brug for praktisk øvelse. Øvelser og praktiske anvendelser udgør derfor en betragtelig del af Personal Leadership Programmet. Alle teorier og redskaber bliver omdannet til opgaver, øvelser og erfaring, således at det, du har lært, udvikler sig til kompetencer og faktisk bliver en del af den, du er. Du vil opleve at få adgang til din karisma og din unikke lederstil. For yderligere at styrke din ledelse er der som en integreret del af programmet skemalagt en træningsaften et par gange om måneden. På træningsaftenerne vil du kunne opfriske og øve dine teknikker og give din hjerne en omgang workout. Derved bliver din indlæring accelereret.

Uddannelsesstart

Vælg den hold der passer dig

Forår 2020

Datoer:

Modul 1: 03. – 06. mar. 2020

Modul 2: 02. – 05. jun. 2020

Model 3: 29. sep – 02. okt. 2020

Modul 4: 15. – 18. dec. 2020

Master Class: 2.-3. maj 2020

Hvor: Acuity World Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

SILVER PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 5 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)

DKK 39.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

GOLD PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 45.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

PLATINUM PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 15 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 2 Master Class
 • 2 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 4 opfølgningssamtaler
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 65.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig 

Sommer 2020

Datoer:

Modul 1: 26. – 29. maj. 2020

Modul 2: 22. – 25. sep. 2020

Modul 3: 8. – 11. dec. 2020

Modul 4: 23. – 26. mar. 2021

Master Class: 7.-8. november 2020

Hvor: Acuity World Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

SILVER PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 5 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)

DKK 39.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

GOLD PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 45.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

PLATINUM PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 15 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 2 Master Class
 • 2 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 4 opfølgningssamtaler
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 65.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

Efterår 2020

Datoer:

Modul 1: 15. – 18. sep. 2020

Modul 2: 01. – 04. dec. 2019

Modul 3: 16. – 19. mar. 2021

Modul 4: 22. – 25. jun. 2021

Master Class: 7.-8. november 2020

Hvor: Acuity World Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

SILVER PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 5 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)

DKK 39.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

GOLD PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 45.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

PLATINUM PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 15 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 2 Master Class
 • 2 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 4 opfølgningssamtaler
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 65.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

Vinter 2020

Datoer:

Modul 1: 24. – 27. nov. 2020

Modul 2: 09. – 12. mar. 2021

Modul 3: 15. – 18. jun. 2021

Modul 4: 12. – 15. okt. 2021

Master Class: 7.-8. november 2020

Hvor: Acuity World Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

SILVER PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 5 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)

DKK 39.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

GOLD PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 45.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

PLATINUM PAKKE

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 15 træningsaftener
 • 1 sæt bøger (“Gør det du er bedst til” – Bind 1+2)
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 2 Master Class
 • 2 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 4 opfølgningssamtaler
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

DKK 65.950,- ekskl. moms

–> Tilmeld dig

Det siger vores kursister

Læs og hør hvad vores kursister har fået ud af, at deltage på kurset i Personlig Ledelse. Find flere testimonials her.

Det bedste, jeg tager med fra min lederuddannelse er, at al ledelse starter med mig selv og ikke, hvad andre gør. Det skaber læring, at vi laver en masse praktiske øvelser. Det er ikke bare noget teori, der står på en hylde og samler støv – Du får rent faktisk noget med hjem allerede fra den første dag du starter, som du kan begynde at bruge aktivt i din virksomhed. Jeg har lært, hvordan jeg kan optimere min kommunikation i forhold til at få det outcome, som jeg ønsker at få i forhold til mine kunder og medarbejdere.

Mikkel Dyrborg Jensen, Data Analytics, KIBI

Mikkel Dyrborg Jensen

Data Analytics, KIBI

Af alt hvad jeg har lært på lederuddannelsen, er det der lyser stærkest, at jeg er blevet endnu mere bevidst om mig selv. Jeg er blevet klar på hvor jeg er bedst og hvordan jeg kan holde mig der. Jeg har mødt en masse spændende mennesker og mine medkursisters åbenhed har gjort, at jeg også er blevet meget bedre til at forstå andre personers model af verden. Med de indsigter kan jeg se, at der nås markant bedre resultater – det er målbart.

Anna Marie Damgaard Kristensen

Administrerende Direktør, Bitzer Electronics A/S

Jeg har deltaget i Acuity Worlds lederuddannelse og har haft stor nytte og glæde af det. Jeg har både fået opfyldt mine konkrete mål om at blive bedre til professionelt salg, forhandling og personlig ledelse, og så har jeg i tillæg fået redskaber og inspiration til at udvikle mit  personlige liv. Deltagerne er meget forskellige, der er både mænd og kvinder, unge og gamle, offentligt- og privatansatte, forretningsfolk og specialister, hvad der giver en god dynamik og et engageret gruppearbejde. Min erfaring er, at udbyttet for den enkelte er forskelligt og ingen går tomhændede bort.

Christian Jessen

Partner, Investment Distribution A/S

Få første kapitel af bogen “Gør det du er bedst til” Bind 1.

Gør det du er bedst til! (Bind 1) – 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ er for dig, som gerne vil have succes med at lede dig selv og andre i en stadig mere kompleks verden, hvor beslutningerne skal tages hurtigt og præcist, og hvor det forventes af dig, at du er i stand til at bevare din beslutningsdygtighed, når det hele er ved at koge over. Bogen af skrevet af underviser på kurset i Personlig Ledelse Direktør & Chefttræner Henrik Wnenøe og Jesper Lemmich.

Kontakt os

Få råd og vejledning ved at kontakte vores uddannelsesrådgivere

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver

Kom forbi

Åbningstider

Kl. 8.30 – 16.00

Kontakt

Telefon nr.

+45 4448 6969

Adresse

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR

29623880

Pin It on Pinterest

Share This