Uddannelse i Personlig Ledelse - Professional Coach & Mentor

Personal Leadership Program – PLP™ IV

Nu går du skridtet videre og bringer dine færdigheder i spil over for dine kolleger eller andre. Du får til opgave at udvikle et program, så andre kan lære af dig. Det kan være i form af et kursus, en bog, en artikelserie… Valget er dit. Formålet er at manifestere det, som du har lært og specialiseret dig i. Vi arbejder under samme form som på Personal Leadership Program – PLP™ III, så du fortsætter med en personlig coach, som følger dig og støtter udviklingen af dit konkrete projekt. 

PLP™ IV kvalificerer dig til at blive certificeret PLP™ Professional Coach & Mentor efter internationale standarder. 

Næste uddannelsesstart

PERSONAL LEADERSHIP PROGRAM

18. september 2018

Havarthigården i Holte

DKK 45.950 ekskl .moms

På PLP™ IV arbejder du med:

  • Dit eget projekt: Brug dine færdigheder, så andre kan lære af dig.
  • Personlig gennemslagskraft: Du styrker din evne til at sælge dine ledelsesidéer igennem i din organisation.
  • Facilitering: Du bliver facilitator i forhold til dine kolleger og medarbejdere.
  • Kompetence: Du arbejder hen i mod at blive excellent, det vi kalder bevidst ubevidst kompetent – så du kan reflektere over, hvad du ubevidst gør rigtigt i en given situation.
  • Coaching: Du bliver assisterende træner på Personal Leadership Program – PLP™ II. Samtidig modtager du selv coaching imellem hvert modul.

Certificeringskrav - PLP™ Transformance Facilitator

Efter at du har bestået PLP™ I, II og III og har fulgt et PLP™ II hold, har du mulighed for at blive certificeret PLP™ Transformation Facilitator. Certificering sker på grundlag af gennemført PLP™ IV-projekt og facilitering af 5 træningsaftener. Formålet med PLP™ IV-projektet er, at du manifesterer din læring på PLP™ IV i form af en bog, artikel, kursus eller andet, der viser at du fuldt ud har integreret materialet.

Certificeringskrav - PLP™ Professional Coach & Mentor

Du har mulighed for at blive certificeret PLP™ Professional Coach & Mentor med ret til at kalde dig Executive Mentor & Advisor. Udover ovenstående kræver det 750 timers dokumenteret coaching.

Uddannelsesforløb

Personal Leadership Program – PLP™ IV er bygget op omkring 4 moduler a 3½ dage, en eller flere Master Classes a 2 dage samt 5 træningsaftener. Via intensiv træning tager vi dig med på et forløb, der skaber varig udvikling i dit lederskab.

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This