Bliv Professionel Coach & Mentor

På Personal Leadership Program - PLP™ IV, går du skridtet videre og bringer dine færdigheder i spil over for dine kolleger eller andre.
Tilmeld dig uddannelsen

Næste holdsstart

Dato: 27. – 30. september 2022
Pris: 59.950 kr. ekskl. moms
Sted: Acuity World, Havarthivej 6, 2840 Holte
Underviser: Henrik Wenøe, Liselotte Pedersen & Berit Becker Nielsen

Personal Leadership Program –
PLP IV™

Nu går du skridtet videre og bringer dine færdigheder i spil over for dine kolleger eller andre. Du får til opgave at udvikle et program, så andre kan lære af dig. Det kan være i form af et kursus, en bog, en artikelserie… Valget er dit. Formålet er at manifestere det, som du har lært og specialiseret dig i. Vi arbejder under samme form som på Personal Leadership Program – PLP™ IV, så du fortsætter med en personlig coach, som følger dig og støtter udviklingen af dit konkrete projekt.

PLP™ IV kvalificerer dig til at blive certificeret PLP™ Professional Coach & Mentor efter internationale standarder. 

Du arbejder med

 • Dit eget projekt: Brug dine færdigheder, så andre kan lære af dig.
 • Personlig gennemslagskraft: Du styrker din evne til at sælge dine ledelsesidéer igennem i din organisation.
 • Facilitering: Du bliver facilitator i forhold til dine kolleger og medarbejdere.
 • Kompetence: Du arbejder hen i mod at blive excellent, det vi kalder bevidst ubevidst kompetent – så du kan reflektere over, hvad du ubevidst gør rigtigt i en given situation.
 • Coaching: Du bliver assisterende træner på Personal Leadership Program – PLP™ II. Samtidig modtager du selv coaching imellem hvert modul.
Målgruppe

Personal Leadership Program – PLP™ IV henvender sig til topledere, mellemledere og andre i erhvervslivet, som ønsker at opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. Uddannelsen er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Læs gerne vores referencer.

Om undervisningen

På uddannelsen bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring, så det, du har lært, udvikler sig til faktiske kompetencer. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre – men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Der er plads til max. 20 deltagere på hvert hold, da vi prioriter højt, at der er tid til hver enkelt deltager. Kurset foregår på dansk.

Undervisningen foregår på engelsk.

Uddannelsens opbygning

Personal Leadership Program – PLP™ IV er bygget op omkring 4 moduler a 3½ dage, en eller flere Master Classes a 2 dage samt 5 træningsaftener.  De 5 træningsaftener er obligatoriske, hvis du vil modtage din certificering. 

Netværk

Du lærer dine medstuderende godt at kende på uddannelsen og får du muligheden for at opbygge stærke faglige netværk bestående af ledere fra både den offentlige og private sektor. Et fagligt netværk er en vigtig del af din udvikling som leder.

Træningsaftener

Når du er færdig med uddannelsen, har du mulighed for at komme gratis til vores træningsaftener og træne, det du har lært. Derudover er der på træningsaftenerne rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre deltagere.

Underviser

På Personal Leadership Program – PLP™ IV undervises du af Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe, Business Coach og Træner Berit Becker Nielsen og Business Coach og Træner Liselotte Pedersen. Læs mere om trænerne her

Certificeringer

Certiceringskrav: PLP™ Transformation Facilitator 

Efter at du har bestået PLP™ I, II og III og har fulgt et PLP™ II hold, har du mulighed for at blive certificeret PLP™ Transformation Facilitator. Certificering sker på grundlag af gennemført PLP™ IV-projekt og facilitering af 5 træningsaftener. Formålet med PLP™ IV-projektet er, at du manifesterer din læring på PLP™ IV i form af en bog, artikel, kursus eller andet, der viser at du fuldt ud har integreret materialet.

Certiceringskrav – PLP™ Transformation Facilitator & PLP™ Professional Coach and Mentor

For dig der ønsker det, har du tillige mulighed for at blive certificeret PLP™ Professional Coach and Mentor med ret til at kalde dig Executive Mentor & Advisor. Der, det kræver er, udover ovenstående, 750 timers dokumenteret coaching.

Holdstart / Datoer

Efterår 2022

Modul 1: 27.-30. september 2022

Modul 2: 13.-16. december 2022

Modul 3: 28.-31. marts 2023

Modul 4: 20. – 23. juni 2023

Første dag kl. 17.00 – 21.00
Øvrige dage kl. 9.00 – 18.00

Acuity TALKS: 18. november 2022

Master Class: 19. – 20. november 2022

 

Forår 2023

Modul 1: 21.-24. marts 2023

Modul 2: 13.-16. juni 2023

Modul 3: 10.-13. oktober 2023

Modul 4: 12.-15. december 2023

Acuity TALKS: 10. november 2023

Master Class: 11. – 12. november 2023

Første dag kl. 17.00 – 21.00
Øvrige dage kl. 9.00 – 18.00

Pris

DKK 59.950,- ekskl. moms

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

Early bird rabat

Få 5% rabat ved tilmelding 2 måneder inden opstart.

Vær af vide

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Acuity Worlds lederuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. 

Er du ansat på en statslig arbejdsplads så se her

“Hvis du ønsker rådgivning om uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte mig på +45 2917 9998 eller piaclaudine@acuityworld.com

Pia Claudine Sørensen, Senior Uddannelsesrådgiver

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880