Bliv certificeret Business Coach

Efter Personal Leadership Program - PLP™ II har du kendskab til alle de teknikker og værktøjer, du kan bruge til at forme dit private og professionelle liv.
Tilmeld dig uddannelsen

Næste holdsstart

Dato: 27. – 30. september 2022
Pris: 59.950 kr. ekskl. moms
Sted: Acuity World, Havarthivej 6, 2840 Holte
Underviser: Henrik Wenøe, Liselotte Pedersen & Berit Becker Nielsen

Personal Leadership Program–PLP III™

Efter Personal Leadership Program – PLP™ II har du kendskab til alle de teknikker og værktøjer, du kan bruge til at forme dit private og professionelle liv. På tredje del starter specialiseringen, hvor du kan fordybe dig i de aspekter, som er særligt relevante for dig.

Du får en personlig coach, som følger og instruerer dig i dit individuelle forløb. Uddannelsen er tilrettelagt, så du følger Personal Leadership Program – PLP™ I, men nu som assisterende træner. Du deltager i alle moduler, og forud for hvert modul får du personlig coaching, hvor vi tilrettelægger og justerer din egen udviklingsplan.

PLP™ III kvalificerer dig til at blive certificeret PLP™ Business Coach efter internationale standarder.

Du arbejder med

 • Din egen ledelsesstil: Hvad er dine mål og dine forcer?
 • Specialisering: Du får dit eget udviklingsprogram.
 • Implementering: Du får støtte til at integrere dine færdigheder i din hverdag.
 • Kompetence: Du bevæger dig fra bevidst kompetent til ubevidst kompetent.
 • Coaching: Du bliver assisterende træner på uddannelsens første del. Samtidig modtager du selv coaching fra trænerne.
 • Niveauer: Du arbejder med at afdække flere niveauer i træningen, så du kan modellere teknikker til at påvirke både det bevidste og det ubevidste.
Målgruppe

Personal Leadership Program – PLP™ III henvender sig til topledere, mellemledere og andre i erhvervslivet, som ønsker at opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. Uddannelsen er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Læs gerne vores referencer.

Om undervisningen

På uddannelsen bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring, så det, du har lært, udvikler sig til faktiske kompetencer. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre – men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Der er plads til max. 20 deltagere på hvert hold, da vi prioriter højt, at der er tid til hver enkelt deltager. Kurset foregår på dansk.

Undervisningen foregår på engelsk.

Uddannelsens opbygning

Personal Leadership Program – PLP™ III er bygget op omkring 4 moduler a 3½ dage, en eller flere Master Classes a 2 dage samt 5 træningsaftener.  De 5 træningsaftener er obligatoriske, hvis du vil modtage din certificering. 

Netværk

Du lærer dine medstuderende godt at kende på uddannelsen og får du muligheden for at opbygge stærke faglige netværk bestående af ledere fra både den offentlige og private sektor. Et fagligt netværk er en vigtig del af din udvikling som leder.

Træningsaftener

Når du er færdig med uddannelsen, har du mulighed for at komme gratis til vores træningsaftener og træne, det du har lært. Derudover er der på træningsaftenerne rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre deltagere.

Underviser

På Personal Leadership Program – PLP™ II undervises du af Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe, Business Coach og Træner Berit Becker Nielsen og Business Coach og Træner Liselotte Pedersen. Læs mere om trænerne her

Certificeringer

Certiceringskrav: PLP™ Performance Facilitator 

Efter at du har bestået PLP™ I og II og har fulgt et PLP™ I hold som assisterende træner, har du mulighed for at blive certificeret PLP™ Performance Facilitator. Certificeringen sker på grundlag af et gennemført PLP™ III – projekt og facilitering af 5 træningsaftener. Formålet med PLP™ III – projektet er, at du manifesterer din læring på PLP™ I → III i form af et projekt, hvor du går i dybden med et selvvalgt tema fra PLP™ I → III. Projektrapporten, som omfatter 5-10 sider, indeholder en beskrivelse af, hvad projektet handler om, hvordan du har gennemført projektet, og hvilke tanker du har haft omkring projektet med fokus på din egen refleksion af forløbet.

 

Certiceringskrav – PLP™ Business Coach

For dig der ønsker det, har du tillige mulighed for at blive certificeret PLP™ Business Coach som udover ovenstående kræver 100 timers dokumenteret coaching.

Holdstart

Efterår 2022

Modul 1: 27.-30. september 2022

Modul 2: 13.-16. december 2022

Modul 3: 28.-31. marts 2023

Modul 4: 20.-23. juni 2023

Acuity TALKS: 18. november 2022

Master Class: 19. – 20. november 2022

Første dag kl. 17.00 – 21.00
Øvrige dage kl. 9.00 – 18.00

Tilmeld dig her

Pris

DKK 59.950,- ekskl. moms

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

Early bird rabat

Få 5% rabat ved tilmelding 2 måneder inden opstart.

Vær af vide

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Acuity Worlds lederuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. 

Er du ansat på en statslig arbejdsplads så se her

“Hvis du ønsker rådgivning om uddannelsen, så tøv ikke med at kontakte mig på +45 2917 9998 eller piaclaudine@acuityworld.com

Pia Claudine Sørensen, Senior Uddannelsesrådgiver

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880