Personal Leadership Program - PLP™ III

Bliv certificeret Business Coach efter internationale standarder

Næste uddannelsesstart 5. – 8. oktober 2021

Pris Fra DKK 45.950 ekskl. moms

Sted Acuity Worlds Kursus- & Uddannelsessted Havarthivej 6, 2840 Holte

Undervisere Henrik Wenøe, Liselotte Pedersen & Berit Becker Nielsen

Personal Leadership Program–PLP III™

Efter Personal Leadership Program – PLP™ II har du kendskab til alle de teknikker og værktøjer, du kan bruge til at forme dit private og professionelle liv. På tredje del starter specialiseringen, hvor du kan fordybe dig i de aspekter, som er særligt relevante for dig.

Du får en personlig coach, som følger og instruerer dig i dit individuelle forløb. Uddannelsen er tilrettelagt, så du følger Personal Leadership Program – PLP™ I, men nu som assisterende træner. Du deltager i alle moduler, og forud for hvert modul får du personlig coaching, hvor vi tilrettelægger og justerer din egen udviklingsplan.

PLP™ III kvalificerer dig til at blive certificeret PLP™ Business Coach efter internationale standarder.

Du arbejder med

 • Din egen ledelsesstil: Hvad er dine mål og dine forcer?
 • Specialisering: Du får dit eget udviklingsprogram.
 • Implementering: Du får støtte til at integrere dine færdigheder i din hverdag.
 • Kompetence: Du bevæger dig fra bevidst kompetent til ubevidst kompetent.
 • Coaching: Du bliver assisterende træner på uddannelsens første del. Samtidig modtager du selv coaching fra trænerne.
 • Niveauer: Du arbejder med at afdække flere niveauer i træningen, så du kan modellere teknikker til at påvirke både det bevidste og det ubevidste.
Målgruppe

Personal Leadership Program – PLP™ III henvender sig til topledere, mellemledere og andre i erhvervslivet, som ønsker at opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. Uddannelsen er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Læs gerne vores referencer.

Uddannelsens opbygning

Personal Leadership Program – PLP™ III er bygget op omkring 4 moduler a 3½ dage, en eller flere Master Classes a 2 dage samt 5 træningsaftener. Via intensiv træning tager vi dig med på et forløb, der skaber varig udvikling i dit lederskab.

Undervisere

På Personal Leadership Program – PLP™ II undervises du af Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe, Business Coach og Træner Berit Becker Nielsen og Business Coach og Træner Liselotte Pedersen. Læs mere om trænerne her

Certificeringer

Certiceringskrav: PLP™ Performance Facilitator 

Efter at du har bestået PLP™ I og II og har fulgt et PLP™ I hold som assisterende træner, har du mulighed for at blive certificeret PLP™ Performance Facilitator. Certificeringen sker på grundlag af et gennemført PLP™ III – projekt og facilitering af 5 træningsaftener. Formålet med PLP™ III – projektet er, at du manifesterer din læring på PLP™ I → III i form af et projekt, hvor du går i dybden med et selvvalgt tema fra PLP™ I → III. Projektrapporten, som omfatter 5-10 sider, indeholder en beskrivelse af, hvad projektet handler om, hvordan du har gennemført projektet, og hvilke tanker du har haft omkring projektet med fokus på din egen refleksion af forløbet.

 

Certiceringskrav – PLP™ Business Coach

For dig der ønsker det, har du tillige mulighed for at blive certificeret PLP™ Business Coach med ret til at kalde dig Executive talent Coach. Der, det kræver er, udover ovenstående, 100 timers dokumenteret coaching. 

Netværk

Du lærer dine medstuderende godt at kende på uddannelsen og får du muligheden for at opbygge stærke faglige netværk bestående af ledere fra både den offentlige og private sektor. Et fagligt netværk er en vigtig del af din udvikling som leder.

Holdstart

Efter 2021

Modul 1: 5. – 8. oktober 2021

Modul 2: 7. – 10. decmeber 2021

Modul 3: 29. marts – 1. april 2021

Modul 4: 21. – 24. juni 2021

Første dag kl. 17.00 – 21.00
Øvrige dage kl. 9.00 – 18.00

Acuity TALKS: 19. nov. 2021 (Platinum & Gold pakke)

Master Class: 20. – 21. nov. 2021

Priser

DKK 45.950,- ekskl. moms

 • 4 moduler a 3½ dag
 • 10 træningsaftener
 • Personlig arbejdsbog
 • PLP™ Pocket Book
 • 1 Master Class
 • 1 Acuity TALKS™
 • 1 opstartssamtale
 • 1 opfølgningssamtale
 • PLP™ Certifikat (IAOPL)
 • NLP™ Certifikat (R. Bandler)

Early bird rabat

Få 5% rabat ved tilmelding 2 måneder inden opstart.

Vær af vide

Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Acuity Worlds lederuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. 

Er du ansat på en statslig arbejdsplads så se her

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880