Styrk dit personlige lederskab

Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre – men også hvordan du kan gøre det, så det virker! Få konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme.
Tilmeld dig kurset

Næste kursusstart

Dato: 27. – 30. september  2022
Pris: 15.000 ekskl. moms
Sted: Acuity World, Havarthivej 6, 2840 Holte
Underviser: Henrik Wenøe

Kurset skaber varig udvikling og positiv forandring i dit personlige lederskab

Ledere der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du bliver introduceret og styrket i på kurset i Personlig Ledelse.

De fleste ledere er dygtige til det faglige og forretningsmæssige, mens de ofte har udfordringer indenfor det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, så du når dine mål.

Vi tager udgangspunkt i dine styrker

En fundamental idé i Acuity World og på kurset i Personlig Ledelse er derfor at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ – og herfra realisere dit fulde potentiale. Der hvor du har dit fokus, er der, hvor du opnår resultater.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt indenfor ledelse, salg eller marketing og andre professionelle personer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejdslivet.

Om undervisningen

På kurset bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring, så det, du har lært, udvikler sig til faktiske kompetencer. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre – men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Der er plads til max. 20 deltagere på hvert hold, da vi prioriter højt, at der er tid til hver enkelt deltager.

Undervisningen foregår på engelsk.

Underviser

På kurset i Personlig Ledelse undervises du af Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe. Siden 2001 har han undervist over 5.000 ledere i ind- og udland. 

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Giligan. 

Læs mere om ham her

Mulighed for certificering og videreuddannelse

Et 3½ dags kursus i Personlig Ledelse, svarer til første modul på vores lederuddannelse Personal Leadership Program – PLP™ I, som består af fire moduler. Ønsker du at gå videre med hele programmet og blive certificeret PLP™ og eller/ NLP™ Practitioner, har du mulighed for at få meritoverført den første del.

Holdstart

Efterår 2022

27. – 30 . september 2022

Tilmeld dig her

Forår 2023

21. – 24 . marts 2023

→ Tilmeld dig her

Pris

Pris DKK 15.000 ekskl. moms

Inkluderer:

  • Personal Leadership Program –  1 modul a 3½ dag
  • Adgang til 5 træningsaftener
  • Bind 1 (“Gør det du er bedst til”)
  • Personlig arbejdsbog
Træningsaftener

Når du er færdig med kurset, har du mulighed for at komme gratis til vores træningsaftener og træne, det du har lært. Derudover er der på træningsaftenerne rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre deltagere.

“Hvis du ønsker rådgivning om kurset, så tøv ikke med at kontakte mig på +45 2917 9998 eller piaclaudine@acuityworld.com

Pia Claudine Sørensen, Senior Uddannelsesrådgiver

Personlig ledelse

Hvad får du ud af kurset i Personlig Ledelse?

 
  • Du lærer, at lede dig selv så du træffer de rigtige beslutninger enkelt og hurtigt og er i stand til at eksekvere.
  • Du lærer at fungere i en verden der konstant er under forandring.

  • Du lærer at få andre til at købe ind på dine idéer og produkter. En evne, der er afgørende for at skabe resultater som leder. 

Når du som leder mestrer alle tre elementer, vil du for alvor kunne drage nytte af din egen og dine medarbejderes faglighed og forretningsmæssige forståelse, så I kan nå jeres mål hurtigere og lettere.

Derfor skal du vælge Acuity World

Det unikke ved vores tilgang er, at vi fokuserer på og arbejder med dine eksisterende styrker og hjælper dig med at finde din ”personlige” tilstand, som er helt unikt for dig, når du performer bedst muligt.

Hvad er en leder?

Ledere der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du bliver introduceret til og styrker på kurset i Personlig Ledelse. De fleste ledere er dygtige til det faglige og forretningsmæssige, mens de ofte har udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer der skal til, så du når dine mål fuldt ud.

Hvad indebærer et lederkursus?

Ved aktiv deltagelse vil du få konkrete værktøjer til at håndtere en række udfordringer i din hverdag og udvikle dig personligt. Uanset om du leder dig selv eller andre, vil et kursus hos os, tage dig med på en rejse, der begynder med opdagelsen af dit eget talent og dine personlige styrker. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag.Som kursist har du har mulighed for, både undervejs i dit forløb og når du er færdig med kurset at komme gratis til vores træningsaftener og træne, det du har lært. Derudover er der på træningsaftenerne rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre deltagere.

 

Hvem henvender et lederkursus sig til?

Vores kursus i Personlig Ledelse er for dig, der allerede har været leder i nogle år, og for dig, der står for at blive leder inden for den nærmeste fremtid. Med andre ord: Lederen, der vil mere! Dette kursus er også for dig, der ønsker at lede dig selv endnu bedre i arbejdslivet, privat eller fritiden. Personlig Ledelse tager udgangspunkt i, at al god ledelse starter med god selvledelse. På kurset vil der derfor være fokus på, hvordan du effektiv leder dig selv som person. Gennem de seneste 15 år har vi haft mere end tusinde personer igennem vores forløb, der ikke bare har fået indfriet deres forventninger, men reelt har fået det, de ønskede sig.

Hvorfor skal du tage et lederkursus?

Hvis du opfatter din ledelsesmæssige udvikling som noget af det vigtigste for, at du også i morgen er dér, hvor du ønsker at være, vil vores kursus i Personlig Ledelse være lige dét, du går og leder efter. Du er måske der, hvor du oplever, at det, der sætter overliggeren for, hvor langt du kan nå, er din evne til virkelig at bringe dine teoretiske og personlige færdigheder i spil. Vi tror på, at al god ledelse starter med Personlig Ledelse – ledelse af dig selv. På dette lederkursus vil der derfor være fokus på, hvordan du effektivt leder og motiverer dig selv som person. I bund og grund handler personlig ledelse om, at du bliver bevidst om dine mål her i livet og lærer at mestre de værktøjer, som kan hjælpe dig til at nå dem.  

Hvilke virkemidler anvender vi i vores lederkursus?

På kurset bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring, så det, du har lært, udvikler sig til faktiske kompetencer. Du får konkrete metoder og værktøjer, som du kan bruge med det samme. Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre, men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Vores kursus er blevet udviklet med afsæt i vores egne erfaringer med selvledelse og ledelse af andre. Foruden vores praktiske erfaring har vi inddraget en række praktiske værktøjer fra New NLP Ved hjælp af forskellige læringsprincipper, træning og øvelser, bliver du mere bevidst om dit personlige lederskab og du kan være sikker på, at du under forløbet rykker dig hurtigt og opnår læring, som du og andre tydeligt kan se effekten af.

 

Det siger vores kursister

Læs og hør hvad vores kursister har fået ud af, at deltage på kurset i Personlig Ledelse. Find flere testimonials her.

Som teamleder har jeg haft meget stort udbytte af kurset. Jeg er blevet en meget bedre leder. Jeg er opmærksom på medarbejderne på en anden måde. Jeg kan coache dem bedre, og jeg kan bidrage ved konflikthåndtering på en mere konstruktiv måde. Jeg kan mærke at det har en god effekt på medarbejderne. Meget har jeg allerede givet videre til dem. Jeg er meget glad for at have fået værktøjer, der virker.

Laila Agertoft,

Teamleder, Novo Nordisk A/S

Som leder står jeg ofte i situationer hvor jeg skal yde mit optimale over for store grupper af mennesker, ved seminarer eller workshops. Derfor er jeg rigtig glad for at have lært metoder, der hjælper mig til at finde min indre ro og ressourcer, ligesom jeg har lært hvordan jeg kan genskabe mine egne gode mønstre igen og igen.

Elmer Mortensen

Head of Group Resources , Rambøll Gruppen

En mærkbar forskel i hverdagen og et fokus på hvad der gør mig endnu bedre til det jeg er god til, var det jeg fik ud af min deltagelse i kurset og samtidigt fik jeg et klart billede af hvad der giver mig energi og drivkræfter til at nå mine mål. Forskelligheden blandt kursisterne giver et meget dynamiks miljø, hvor teorierne gennem praktiske øvelser bliver gjort til brugbare handlinger.

Lars Bek Andersen

Markedskonsulent, Ortos

Få første kapitel af bogen “Gør det du er bedst til” Bind 1.

Gør det du er bedst til! (Bind 1) – 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ er for dig, som gerne vil have succes med at lede dig selv og andre i en stadig mere kompleks verden, hvor beslutningerne skal tages hurtigt og præcist, og hvor det forventes af dig, at du er i stand til at bevare din beslutningsdygtighed, når det hele er ved at koge over. Bogen af skrevet af underviser på kurset i Personlig Ledelse Direktør & Cheftræner Henrik Wenøe og Jesper Lemmich.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880