Chat with us, powered by LiveChat

Om Acuity World

Acuity World er en førende uddannelses- og kursusvirksomhed med speciale i individuel og organisatorisk kompetenceudvikling inden for personlig ledelse, personlig kommunikation, personlig coaching og personligt salg. Gennem rådgivning, træning og coaching udvikler vi mennesker og virksomheder med udgangspunkt i New NLP.
Mission
Vores mission er at facilitere såvel personer som virksomheder i at nå deres fulde potentiale ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer gennem udviklingsprogrammer, kurser og coaching baseret på New NLP™. Vores formål er at skabe rum for vækst. Uanset om du leder dig selv eller andre, tager Acuity World dig med på en rejse, der begynder fra opdagelsen af dit eget talent og dine personlige styrker. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag. Vi lærer dig, hvordan du kan fokusere dine indsatser dér, hvor du ønsker, så det understøtter dig i at nå dine personlige og professionelle mål.
Målgruppe
Acuity World uddanner og træner specielt ledere, salgs- og marketingfolk samt andre professionelle, som ønsker at blive endnu bedre og opnå det absolut bedste i deres professionelle og private liv. I de forgangne år har mere end 5000 mennesker nydt godt af vores ekspertise via træning og coaching. Vores kunder inkluderer ledere fra erhvervslivet og den offentlige sektor samt salgs- og marketingchefer. Derudover har vi også andre faggrupper blandt vores kunder såsom kommunikationsfolk, ingeniører og HR personale, som ønsker at forbedre deres evner inden for ledelse og kommunikation og dermed opnå de resultater, som de ønsker.
Vores udgangspunkt
Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det, der virker, frem for det, der ikke virker. Hos Acuity World fokuserer vi derfor på de talenter og styrker, der allerede er i organisationen. Herfra realiserer vi det fulde potentiale.
Historie

Acuity World blev grundlagt i 2001 og servicerer kunder flere forskellige steder i verden. Vi er den eneste virksomhed i Danmark, der er autoriseret til at certificere vores kunder både inden for PLP™ og NLP™ af henholdsvis International Association of Personal Leadership™ og Society of NLP™.

Info

Adresse

Havarthivej 6
2840 Holte

Kontakt

+45 4448 6969
info@acuityworld.com

Åbningstider

Man-fre fra 8.30-16.00

CVR nummer

29623880

Kontakt os

Pin It on Pinterest

Share This