NLP for ledere

3½ dags kursus i Personlig Ledelse

NLP™ har nu været på markedet i næsten 30 år, og det har vist sig at være et af de bedste systemer til at generere positive forandringer i menneskelige systemer. Derudover tilbyder NLP™ en buket af effektive kommunikationsværktøjer, som er yderst anvendelige inden for ethvert system og enhver organisation, hvor mennesker har et ønske om at arbejde effektivt – ikke bare individuelt, men også sammen med andre.

Som noget nyt bruger vi New NLP™, hvor vi begynder med det, der allerede virker, i stedet for at starte med problemet, dvs. det som ikke virker.
Vi bruger denne metode, når vi coacher individuelt, og når vi arbejder med at lette forandringer i grupper både teams og større organisationer. Her arbejder vi i forhold til NLP™ ud fra et nyt paradigme.  
Det er derfor, det kaldes New NLP™.

Varighed: 3 dage (svarer til 25% af PLP™ uddannelsens del I og kan meritoverføres). Efter fuldførelse af PL™ har du adgang til at deltage i alle Acuity Worlds træningsaftener.

 

Hvad opnår du på vores Personal Leadership™ kursus?

Vores kursus er blevet udviklet med afsæt i vores egne erfaringer med selvledelse og ledelse af andre. Foruden vores praktiske erfaring har vi inddraget en række praktiske værktøjer fra New NLP™
  • Sæt fokus på dine personlige styrker, og udnyt dit fulde potentiale.
  • Lær at motivere dig selv – og andre på et dybere plan.
  • Find din egen “bedste tilstand”, og få dine personlige kompetencer til at vokse.
  • Lær at prioritere og sætte de rigtige mål i dit lederskab – og nå dem!
  • Styrk din personlige power, og træf de rigtige beslutninger – enkelt og hurtigt.
  • Lær hvordan du undgår stress og skaber balance hos dig selv og dine medarbejdere.
  • Find din egen autentiske lederstil – og skab retning og gennemslagskraft i dit lederskab.

Næste kursusstart

PERSONAL LEADERSHIP – PL™

18. september 2018
Varighed 3½ dag

Havarthigården i Holte

 

DKK 15.000 ekskl. moms

Målgruppe

Personal Leadership – PL™ er for dig, der allerede har været leder i nogle år, eller dig, der står for at blive leder inden for den nærmeste fremtid. Med andre ord: Lederen, der vil mere! PL™ er også for dig, som ønsker at lede dig selv endnu bedre i arbejdslivet, privatlivet eller fritiden. Gennem de sidste 15 år har mere end tusind personer gennemført vores forløb og ikke bare fået indfriet deres forventninger, men reelt fået det, de ønskede sig.

 

Undervisningsform

På Personal Leadership – PL™ bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring. På den måde får du i løbet af udviklingsprogrammet adgang til og styrket din personlige og autentiske ledelsesstil. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme.

Kurset Personal Leadership – PL™ foregår på dansk.

Adgang til træningsaftener

Du har mulighed for at komme gratis til vores træningsaftener og træne, hvad du har lært på Personal Leadership – PL™. Derudover er der på træningsaftenerne rig mulighed for at udveksle praktiske erfaringer med de andre deltagere.

Certificering

Ved aktiv deltagelse i Personal Leadership – PL™ kan du blive certificeret som “Personal Leader” fra International Association Of Personal Leadership IAOPL.

Pin It on Pinterest

Share This