Chat with us, powered by LiveChat

Lederuddannelse hos Acuity World

På Acuity Worlds lederuddannelse, får du styrket dine personlige og sociale kompetencer og du får mulighed for at udvikle dit fulde ledelsespotentiale og din egen autentiske ledelsesstil. Gennem de seneste 15 år har vi haft mere end tusinde personer igennem vores forløb, der ikke bare har fået indfriet deres forventninger, men reelt fået det, de ønskede sig.  

Uddannelse i LedelseIntromøder
lederuddannelse

Sæt dine styrker i spil

Uanset om du leder dig selv eller andre, vil Personal Leadership Program tag dig på en rejse, der begynder med opdagelsen af dit eget talent og personlige styrker. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag, så du bliver i stand til effektivt at lede dig selv og udvikle din egen personlige ledelsesstil, som passer til dig og den måde, du ønsker at være leder på.

NLP ledelse

Få første kapitel gratis

Bogen ”Gør det du er Bedst til” – Bind 1 indgår i undervisningen på PLP™ uddannelsen. Direktør og Cheftræner i Acuity World Henrik Wenøe, er forfatter af bogen.

Ledere med stærke personlige og sociale kompetencer, performer bedst

Ledere med stærke personlige og sociale kompetencer performer bedst. De fleste ledere er dygtige til faglighed og forretningsforståelse, mens de kan have udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du også som leder får stærke personlige og sociale kompetencer, så du kan udvikle dit fulde ledelsespotentiale og performe optimalt. Se også vores lederkursus for hurtigt at få pragmatiske evner i ledelse.

Sæt de rigtige mål, og nå dem

Acuity Worlds lederuddannelse Personal Leadership Program – PLP™ drejer sig grundlæggende om, at du bliver bevidst om dine mål her i livet og lærer teknikker, der kan sikre, at du når dine mål. PLP™ lærer dig hvordan du kan fokusere dine indsatser der, hvor du ønsker, så det understøtter dig i at bevæge dig i retning af dine personlige og professionelle mål. Du vil opleve vejen til målet som meningsfyldt, og du vil rent faktisk opleve at nå dine mål, så du kan fejre den succes, du ønsker dig. Din ledelse bliver personlig, og din måde at lede på, bliver en integreret del af hvem du er som person.

Vi tager udgangspunkt i det, der virker

Vi tager udgangspunkt i det, der virker. Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det der virker, frem for det der ikke virker. En fundamental idé i Acuity World er, at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ og herfra realisere dit fulde potentiale. Ved aktiv deltagelse i Acuity Worlds lederuddannelse vil du få konkrete og praktiske værktøjer til at udvikle dig selv og dit personlige lederskab.
uddannelse i ledelse

Gratis inspirationsmøder – find ud af om det er noget for dig!

Acuity World holder Acuity Mornings og Acuity Evenings, hvor du kan blive introduceret til Acuity Worlds tilgange og væsentlige udgangspunkter samt høre om aktuelle temaer, resultater og cases. Acuity Mornings og Acuity Evenings er for dig, der ønsker at finde ud af om Acuity Worlds lederkurser og uddannelser er noget for dig.

Dit udbytte af lederuddannelsen

E

Sæt fokus på dine personlige styrker, og udnyt dit fulde potentiale.

E

Find din egen “bedste tilstand”, og få dine personlige kompetencer til at vokse.

E

Lær hvordan du undgår stress og skaber balance hos dig selv og dine medarbejdere

E

Lær at prioritere og sætte de rigtige mål i dit lederskab – og nå dem!

E

Styrk din personlige power, og træf de rigtige beslutninger – enkelt og hurtigt.

E

Lær at motivere dig selv - og andre på et dybere plan.

Din virksomheds udbytte af lederuddannelsen

E

Du får en leder med konkrete og direkte anvendelige ledelsesværktøjer.

E

En leder, der lærer at lede sig selv, så han/hun hurtigere træffer de rigtige beslutninger og er i stand til at eksekvere.

E

En leder, der på et dybere plan engagerer og motiverer sine medarbejdere.

E

En leder, der er stand til at tænke i nye baner og handle, når der opstår uforudsigelige situationer.

E

En leder, der kan få andre til at købe ind på hans/hendes ideér og produkter.

Oversigt over lederuddannelsen
Acuity Worlds lederuddannelse, Personal Leadership Program, PLP, består af 4 dele: PLP I, II, III og IV. Allerede efter første år opnår du en certificeret lederuddannelse.

Personal Leadership Program - PLP™ I

Varighed: 4 moduler af 3½ dag  Certificering: PLP™ /NLP™ Business Practitioner efter Internationale standarder. Deltagelse i min. 5 træningsaftener. På lederuddannelsen bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring. På den måde får du i løbet af udviklingsprogrammet adgang til og styrket din personlige og autentiske ledelsesstil. Læs mere om PLP™ I

Personal Leadership Program - PLP™ II

Varighed: 4 moduler af 3½ dag  Certificering: PLP™ /NLP™ Business Master Practitioner efter Internationale standarder Deltagelse i min. 5 træningsaftener. Udfærdigelse af modellingprojekt – ca. 50 timer. På PLP™ II bygger vi videre på det, du har lært på PLP™ I, hvor du blev introduceret til værktøjskassen. På PLP™ II bliver værktøjerne integreret endnu dybere og gjort til dine egne. Læs mere om PLP™ II

Personal Leadership Program - PLP™ III

Varighed: 4 moduler af 3½ dag  Certificering: PLP™ Business Coach efter internationale standarder. Aktiv deltagelse som assisterende coach på min. 5 træningsaftener. Projektarbejde – ca. 50 timer. Individuel personlig coaching – 10 timer. Efter Personal Leadership Program – PLP™ II har du kendskab til alle de teknikker og værktøjer, du kan bruge til at forme dit private og professionelle liv. På tredje del starter specialiseringen, hvor du kan fordybe dig i de aspekter, som er særligt relevante for dig. Læs mere om PLP™ III

Personal Leadership Program - PLP™ IV

Varighed: 4 moduler af 3½ dag  Certificering: PLP™ Professional Coach & Mentor efter internationale standarder. Aktiv deltagelse som assisterende coach på min. 5 træningsaftener. Projektarbejde – ca. 100 timer. Individuel personlig coaching – 10 timer. Nu går du skridtet videre og bringer dine færdigheder i spil over for dine kolleger eller andre. Du får til opgave at udvikle et program, så andre kan lære af dig. Læs mere om PLP™ IV
Testimonials
Læs hvad vores kursister har fået ud af lederuddannelsen PLP™. Læs flere testimonials her
Det bedste, jeg tager med fra min lederuddannelse er, at al ledelse starter med mig selv og ikke, hvad andre gør. Det skaber læring, at vi laver en masse praktiske øvelser. Det er ikke bare noget teori, der står på en hylde og samler støv – Du får rent faktisk noget med hjem allerede fra den første dag du starter, som du kan begynde at bruge aktivt i din virksomhed. Jeg har lært, hvordan jeg kan optimere min kommunikation i forhold til at få det outcome, som jeg ønsker at få i forhold til mine kunder og medarbejdere. Mikkel Dyrborg Jensen

Data Analytics, KIBI

Af alt hvad jeg har lært på lederuddannelsen, er det der lyser stærkest, at jeg er blevet endnu mere bevidst om mig selv. Jeg er blevet klar på hvor jeg er bedst og hvordan jeg kan holde mig der. Jeg har mødt en masse spændende mennesker og mine medkursisters åbenhed har gjort, at jeg også er blevet meget bedre til at forstå andre personers model af verden. Med de indsigter kan jeg se, at der nås markant bedre resultater – det er målbart. Anna Marie Damgaard Kristensen

Administrerende Direktør, Lodam Electronics A/S

Jeg har deltaget i Acuity Worlds lederuddannelse og har haft stor nytte og glæde af det. Jeg har både fået opfyldt mine konkrete mål om at blive bedre til professionelt salg, forhandling og personlig ledelse, og så har jeg i tillæg fået redskaber og inspiration til at udvikle mit  personlige liv. Deltagerne er meget forskellige, der er både mænd og kvinder, unge og gamle, offentligt- og privatansatte, forretningsfolk og specialister, hvad der giver en god dynamik og et engageret gruppearbejde. Min erfaring er, at udbyttet for den enkelte er forskelligt og ingen går tomhændede bort. Christian Jessen

Partner, Investment Management Distribution A/S

Accelereret indlæring bliver til faktiske kompetencer

På vores lederuddannelse får du konkrete teknikker, og du bliver gennem øvelser og træning i stand til at overføre teoriske færdigheder til praktiske værktøjer og opnå erfaringer, så det, du har lært, bliver udviklet til faktiske ledelseskompetencer, som du kan bruge med det samme. Hos Acuity World lærer du ikke bare, hvad du skal gøre, men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Personlig ledelse er, som næsten alt andet, noget du lærer gennem din livserfaring. Du kan få indsigt ved at læse bøger og lytte til andre, men hvis du virkelig ønsker at blive ekstraordinær og personliggøre din ledelse, har du brug for praktiske øvelser. Øvelser og praktiske anvendelser udgør derfor en betragtelig del af Personal Ledership Programmet. Alle teorier og redskaber bliver omdannet til opgaver, øvelser og erfaringer, således at det, du har lært udvikler sig til kompetencer og faktisk bliver en del af den, du er. Du vil opleve at få adgang til din karisma og din unikke ledelsesstil.

Målgruppen for lederuddannelsen – PLP™

Hvad enten du er topleder eller mellemleder, leder af virtuelle teams, selvstændig ansvarlig for kunde- og eller partnerrelationer, eller ”bare” leder af dit eget liv, så vil Personal Leadership Program være noget for dig. Vores uddannelse i ledelse er for dig, der ønsker at opnå det absolut bedste i dit professionelle og private liv. Gennem de seneste 15 år har vi haft mere end tusinde personer igennem vores forløb, som ikke bare har fået indfriet deres forventninger, men reelt fået det, de ønskede sig.

Kontakt os

Få råd og vejledning ved at kontakte vores uddannelsesrådgivere

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver

Kom forbi

Åbningstider

Kl. 8.30 – 16.00

Kontakt

Phone

+45 4448 6969

Mail

info@acuityworld.com

Adresse

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR

29623880

Pin It on Pinterest

Share This