Lederuddannelse hos Acuity World

Tag ansvar for din egen udvikling! På Acuity Worlds certificerede lederuddannelse, Personal Leadership Program, får du styrket dine personlige og sociale kompetencer.
Gratis introaften
lederuddannelse

Sæt dine styrker i spil

Uanset om du leder dig selv eller andre, vil Personal Leadership Program tage dig på en rejse, der begynder med opdagelsen af dit eget talent og personlige styrker. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag, så du bliver i stand til effektivt at lede dig selv og udvikle din egen personlige ledelsesstil, som passer til dig og den måde, du ønsker at være leder på.

Personal Leadership Program

Personal Leadership Program er for dig, der allerede har været leder i nogle år, og dig der står for at blive leder inden for den nærmeste fremtid. Med andre ord: Lederen, der vil mere! Uddannelsen er for dig, der ønsker at lede dig selv endnu bedre i arbejdslivet. 

Dit udbytte af lederuddannelsen

  • Sæt fokus på dine personlige styrker, og udnyt dit fulde potentiale.
  • Find din egen “bedste tilstand”, og få dine personlige kompetencer til at vokse.
  • Lær hvordan du undgår stress og skaber balance hos sidg selv og dine mearbejdere.
  • Lær at prioritere og sætter de rigtige mål i dit lederskab – og nå dem!
  • Lær at motivere dig selv – og andre på et dybere plan.

Virksomhedens udbytte af lederuddannelsen

  • Du får en leder med konkrete og direkte anvendelige ledelsesværktøjer.
  • En leder, der lærer at lede sig selv, så han/hun hurtigere træffer de rigtige beslutninger og er i stand til at eksekvere.
  • En leder, der på et dybere plab engagerer og motiverer sine medarbejdere.
  • En leder, der er i stand til at tænke i nye baner og handle, når der opstår uforsigelige situationer.
  • En leder, der kan få andre til at købe ind på hans/hendes ideér og produkter.

 

Ledere med stærke personlige og sociale kompetencer, performer bedst

Ledere med stærke personlige og sociale kompetencer performer bedst. De fleste ledere er dygtige til faglighed og forretningsforståelse, mens de kan have udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du også som leder får stærke personlige og sociale kompetencer, så du kan udvikle dit fulde ledelsespotentiale og performe optimalt. Se også vores lederkursus for hurtigt at få pragmatiske evner i ledelse.

Sæt de rigtige mål, og nå dem

Acuity Worlds lederuddannelse Personal Leadership Program – PLP™ drejer sig grundlæggende om, at du bliver bevidst om dine mål her i livet og lærer teknikker, der kan sikre, at du når dine mål. PLP™ lærer dig hvordan du kan fokusere dine indsatser der, hvor du ønsker, så det understøtter dig i at bevæge dig i retning af dine personlige og professionelle mål. Du vil opleve vejen til målet som meningsfyldt, og du vil rent faktisk opleve at nå dine mål, så du kan fejre den succes, du ønsker dig. Din ledelse bliver personlig, og din måde at lede på, bliver en integreret del af hvem du er som person.

Vi tager udgangspunkt i det, der virker!

Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det der virker, frem for det der ikke virker. En fundamental idé i Acuity World er, at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ og herfra realisere dit fulde potentiale. Ved aktiv deltagelse i Acuity Worlds lederuddannelse vil du få konkrete og praktiske værktøjer til at udvikle dig selv og dit personlige lederskab.

Accelereret indlæring bliver til faktiske kompetencer

På vores lederuddannelse får du konkrete teknikker, og du bliver gennem øvelser og træning i stand til at overføre teoriske færdigheder til praktiske værktøjer og opnå erfaringer, så det, du har lært, bliver udviklet til faktiske ledelseskompetencer, som du kan bruge med det samme. Hos Acuity World lærer du ikke bare, hvad du skal gøre, men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Personlig ledelse er, som næsten alt andet, noget du lærer gennem din livserfaring. Du kan få indsigt ved at læse bøger og lytte til andre, men hvis du virkelig ønsker at blive ekstraordinær og personliggøre din ledelse, har du brug for praktiske øvelser. Øvelser og praktiske anvendelser udgør derfor en betragtelig del af Personal Ledership Programmet. Alle teorier og redskaber bliver omdannet til opgaver, øvelser og erfaringer, således at det, du har lært udvikler sig til kompetencer og faktisk bliver en del af den, du er. Du vil opleve at få adgang til din karisma og din unikke ledelsesstil.

Målgruppen for lederuddannelsen – PLP

Hvad enten du er topleder eller mellemleder, leder af virtuelle teams, selvstændig ansvarlig for kunde- og eller partnerrelationer, eller ”bare” leder af dit eget liv, så vil Personal Leadership Program være noget for dig. Vores uddannelse i ledelse er for dig, der ønsker at opnå det absolut bedste i dit professionelle og private liv. Gennem de seneste 15 år har vi haft mere end tusinde personer igennem vores forløb, som ikke bare har fået indfriet deres forventninger, men reelt fået det, de ønskede sig.

Få første kapitel af bogen “Gør det du er bedst til” Bind 1.

Gør det du er bedst til! (Bind 1) – 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ er for dig, som gerne vil have succes med at lede dig selv og andre i en stadig mere kompleks verden, hvor beslutningerne skal tages hurtigt og præcist, og hvor det forventes af dig, at du er i stand til at bevare din beslutningsdygtighed, når det hele er ved at koge over. Bogen af skrevet af underviser på kurset i Personlig Ledelse Direktør & Cheftræner Henrik Wenøe og Jesper Lemmich.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880