Lederkurser hos Acuity World

Hent inspiration, få overskud, styrk din personlige ledelse og find din autentiske ledelsesstil!

Acuity World tilbyder en række forskellige lederkurser til dig, hvad enten du ønsker at blive inspireret af Acuitys tilgange til ledelse, få et ledelses boost eller få dine ledelseskompetencerne på plads og udvikle dit fulde ledelsespotentiale.

 

Acuity Worlds lederkurser

E

Personlig Performance dag

E

Acuity TALKS Konference

E

Acuity Master Classes

E

Acuity Summer Training

E

Stress eller fokus – Kursus i stresshåndtering

E

3½ dags kursus i Personlig Ledelse

Gratis inspirationsmøder – find ud af om det er noget for dig!

Acuity World holder Acuity Mornings og Acuity Evenings, hvor du kan blive introduceret til Acuity Worlds tilgange og væsentlige udgangspunkter samt høre om aktuelle temaer, resultater og cases. Acuity Mornings og Acuity Evenings er for dig, der ønsker at find ud af om Acuity Worlds lederkurser og uddannelser er noget for dig.

Acuity Evenings

Acuity Worlds holder inspirationsaftener, kaldet ”Acuity Evenings”. På Acuity Evenings bliver du introduceret til Acuity Worlds tilgange, væsentlige udgangspunkter og til Acuity Worlds PLP lederkursus og uddannelse, Personal Leadership Program – PLP™.

Acuity Evenings inspirationsmøder, tager udgangspunkt i ét af PLP uddannelses fire fokusområder: Personlig Ledelse, Personlig Kommunikation, Personlig Coaching og Personlig Salg.

På Acuity Evenings kan du opleve Henrik Wenøe, når han gennem fortællinger, træning og øvelser, giver en smagsprøve på Acuity Worlds tilgange til personlig ledelse, udvikling og læring. Acuity Evenings bliver holdt på hverdage fra kl. 18.00 – 21.30. Deltagelse er gratis første gang. Det er også gratis, hvis du inviterer en gæst med de næste gange.

Acuity Mornings

Acuity World arrangerer ”Acuity mornings”, som er morgenmøderne, hvor der præsenteres nye vinkler og viden om aktuelle og relevante temaer, resultater og cases.  Acuity Mornings bliver holdt på hverdage fra 8.30 -10.00 af Acuity Worlds coaches og trænere.

 

Vi tager udgangspunkt i det der virker!

Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det der virker, frem for det der ikke virker. En fundamental idé i Acuity World er, at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ og herfra realisere dit fulde potentiale. Ved aktiv deltagelse vil du få konkrete og praktiske værktøjer til at håndtere en række af udfordringerne i din hverdag og udvikle dig personligt.

Uddannelsen er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Du er måske der, hvor du oplever, at det, der sætter overliggeren for, hvor langt du kan nå, er din evne til at bringe dine teoretiske og personlige færdigheder i spil + 1, kapital af bogen”)

Personlig Performance Dag

Personlig Performance Dag henvender sig til dig, der gerne vil opleve, hvor effektivt personlig ledelse kan virke, hvad enten du arbejder med ledelse, salg, marketing eller andre områder, hvor gode relationer til andre mennesker er en forudsætning for at kunne skabe resultater.
Dagen er både for dig, der kender værktøjerne i forvejen og gerne vil have dem genopfrisket, samt for dig, der ønsker at stifte bekendtskab med Personlig Performance.

Personlige Performance Dag er en Træningsdag med Direktør og cheftræner Henrik Wenøe. Dagen bliver holdt på en hverdag kl. 9.00-17.00

 

3 ½ dags kursus i Personlig Ledelse

Acuity Worlds kursus i personlig ledelse, tager udgangspunkt i, at al god ledelse starter med en stærk selvledelse. Derfor vil der være fokus på, hvordan du effektivt leder dig selv som person.
På vores kurser får du konkrete teknikker, og du bliver gennem øvelser og træning i stand til at overføre teoriske færdigheder til praktiske værktøjer. I bund og grund handler personlig ledelse om, at du bliver bevidst om dine mål her i livet og lærer at mestre de værktøjer, som kan hjælpe dig til at nå dem. Kurset i Personlig Ledelse svarer til første modul af lederuddannelsen, PLP I. Dette kursus kan senere konverteres til første modul på uddannelsen, Personal Leadership Program I.Kurset i Personlig Ledelse holdes af Direktør og cheftræner Henrik Wenøe og øvrige trænere hos Acuity World fra tirsdag aften til fredag samme uge.

Acuity TALKS – Heldagskonference

Acuity World holder en gang om året, heldagskonferencen Acuity TALKS, med fokus på et aktuelt emne inden for ledelse og performance. Acuity TALK er for dig, der ønsker at få inspiration og indsigt i nyeste viden om aktuelle emner indenfor ledelse med udgangspunkt i talernes konkrete erfaringer fra deres organisationer og virksomheder. Acuity TALK er et heldagsseminar, som oftest bliver holdt en fredag i november.

 

Acuity Master Classes – Weekends

Acuity Worlds Master Classes er for dig, der ønsker at dykke dybere ned i udvalgte emner samme med Dr. Joseph Riggio, som er en absolut topkapacitet på området. Dr. Riggio facilitere en praktisk læring sammen med gruppen, og på den to-dags workshop, får du viden, færdigheder og opnår erfaringer, så det, du har lært, bliver udviklet til faktiske ledelseskompetencer, som du kan bruge omgående i dit liv og din virksomhed. Dr. Joseph Riggio er autoriseret NLP trainer, uddannet ved The Society of NLP og the international Association of NLP. Han er autoriseret af Roye Fraiser som Trainer og NLP American/Blue Dell Systems i Generative Imprint modellen. Joseph har også udviklet Mythogenic Self og Exquisite Performance model. Acuity Worlds Master Classes bliver holdt ca. 2 gange om året med Dr. Joseph Riggio, lørdag og søndag.

Acuity TALKS – Heldagskonference

Acuity World tilbyder Summer Traning, hvor Acuity Worlds amerikanske samarbejdspartner Dr. Joseph Riggio sammen med Acuity Worlds Direktør Henrik Wenøe, faciliterer en spændende uge med træning for dig, der ønsker at arbejde dybere og mere intenst med coaching, af enten enkeltpersoner og/eller grupper. Dr. Joseph Riggio vil tage udgangspunkt i sin egen coaching model – EPC coaching model. Du kan deltage på Acuity Summer Training, EPC Coaching (3 dage), EPC Consulting (3 dage) eller alle 6 dage.

Stress eller fokus! Kursus i stresshåndtering

Kurset er for dig, der ønsker at undgå stress og have mere fleksibilitet, effektivitet og overskud i din hverdag. Er du en af dem, der har for travlt og indimellem alt for travlt, så kan dette kursus i stress håndtering hjælpe dig til at blive bedre til at håndtere en travl hverdag, så du bliver i stand til både at få mere ro og overblik og undgå stress. Kurset foregår over tre formiddage Kl. 9-12 med Acuitys underviser og Business Coach Liselotte Pedersen.

?

Lederkurserne hos Acuity World starter med at finde ind til hvem du er, når du er dig selv, og når du er allerbedst. Herfra kan du udvikle en god personlig ledelse og finde din autentiske lederstil. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag, så du bliver i stand til effektivt at lede dig selv og udvikle din egen personlige ledelsesstil, som passer til dig og den måde, du ønsker at være leder på.

Ledere med stærke personlige og sociale kompetencer performer bedst. De fleste ledere er dygtige til faglighed og forretningsforståelse, mens de kan have udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du også som leder får stærke personlige og sociale kompetencer, så du kan udvikle dit fulde ledelsespotentiale og performe optimalt.)

Dit udbytte af lederkurserne

E

Lær at motivere dig selv – og andre på et dybere plan.

E

Find din egen “bedste tilstand”, og få dine personlige kompetencer til at vokse

E

Lær at prioritere og sætte de rigtige mål i dit lederskab – og nå dem!

E

Sæt fokus på dine personlige styrker, og udnyt dit fulde potentiale.

E

Styrk din personlige power, og træf de rigtige beslutninger – enkelt og hurtigt.

E

Lær hvordan du undgår stress og skaber balance hos dig selv og dine medarbejdere.

Kontakt os

Få gode råd og sparring hos Acuity Worlds uddannelsesrådgivere, inden du vælger din næste uddannelse.

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver, Marketing og So-Me

maria@acuityworld.com

+45 2136 0022

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver, Marketing & Kommunikation

piaclaudine@acuityworld.com

+ 45 2917 9998

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver, Marketing & Visuel Design

lisa@acuityworld.com

+45 2135 0044

Pin It on Pinterest

Share This