Lederkursus

Hent inspiration, få overskud, styrk din personlige ledelse og find din autentiske ledelsesstil! Acuity World tilbyder en række forskellige lederkurser til dig, hvad enten du ønsker at blive inspireret af vores tilgang til ledelse, få et ledelsesboost eller har ambitioner om at få dine ledelseskompetencer på plads og udvikle dit fulde ledelsespotentiale.
Kursus i LedelseGratis inspirationsaften

Acuity Worlds lederkurser

Virksomheder, organisationer og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det der virker, frem for det der ikke virker. En fundamental idé i Acuity World er, at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ og herfra realisere dit fulde potentiale. Ved aktiv deltagelse vil du få konkrete og praktiske værktøjer til at håndtere en række af udfordringerne i din hverdag og udvikle dig personligt. Kuserne er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling som noget af det allervigtigste for, at du også i morgen er der, hvor du ønsker at være. Du er måske der, hvor du oplever, at det, der sætter overliggeren for, hvor langt du kan nå, er din evne til at bringe dine teoretiske og personlige færdigheder i spil.

kursus i ledelse

Fokus på lederkurser

Lederkurserne hos Acuity World starter med at finde ind til hvem du er, når du er dig selv, og når du er allerbedst. Herfra kan du udvikle en god personlig ledelse og finde din autentiske lederstil. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag, så du bliver i stand til effektivt at lede dig selv og udvikle din egen personlige ledelsesstil, som passer til dig og den måde, du ønsker at være leder på. Ledere med stærke personlige og sociale kompetencer performer bedst og opnår lettere tillid fra deres medarbejdere.  De fleste ledere er dygtige til faglighed og forretningsforståelse, mens de kan have udfordringer inden for det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du også som leder får stærke personlige og sociale kompetencer, så du kan udvikle dit fulde ledelsespotentiale og performe optimalt.

Vi tilbyder også uddannelse i ledelse, hvis du vil tage skridtet videre.

Dit udbytte af lederkurserne

^

Lær at motivere dig selv – og andre på et dybere plan.

^

Find din egen “bedste tilstand”, og få dine personlige kompetencer til at vokse.

^

Lær at prioritere og sætte de rigtige mål i dit lederskab – og nå dem!

^

Sæt fokus på dine personlige styrker, og udnyt dit fulde potentiale.

^

Styrk din personlige power, og træf de rigtige beslutninger – enkelt og hurtigt.

^

Lær hvordan du undgår stress og skaber balance hos dig selv og dine medarbejdere.

Gratis inspirationsaftener

Acuity World holder inspirationsaftener, kaldet ”Acuity Evenings”. På Acuity Evenings bliver du introduceret til Acuity Worlds tilgange, væsentlige udgangspunkter og til Acuity Worlds lederkursus og uddannelse, Personal Leadership Program – PLP™. Acuity Evenings inspirationsaftener, tager udgangspunkt i ét af PLP™ uddannelsens fire fokusområder: Personlig Ledelse, Personlig Kommunikation, Personlig Coaching og Personligt Salg. På Acuity Evenings kan du opleve Henrik Wenøe, når han gennem fortællinger, træning og øvelser, giver en smagsprøve på Acuity Worlds tilgange til personlig ledelse, udvikling og læring. Acuity Evenings bliver holdt på hverdage fra kl. 18.00 – 21.00. Deltagelse er gratis første gang. Det er også gratis, hvis du inviterer en gæst med de næste gange. 

kompetenceudvikling

Personlig Performance Dag

Personlig Performance Dag henvender sig til dig, der ønsker handlekraft og gerne vil opleve, hvor effektivt personlig ledelse kan virke, hvad enten du arbejder med ledelse, salg, marketing eller andre områder, hvor gode relationer til andre mennesker er en forudsætning for at kunne skabe resultater. Dagen er både for dig, der kender værktøjerne i forvejen og gerne vil have dem genopfrisket, samt for dig, der ønsker at stifte bekendtskab med Personlig Performance. Personlig Performance Dag er en træningsdag med Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe. Dagen bliver holdt på en hverdag kl. 9.00-17.00

Læs mere om Personlig Performance Dag

Kursus i Personlig Ledelse

Acuity Worlds kursus i Personlig Ledelse, tager udgangspunkt i, at al god ledelse starter med en stærk selvledelse. Derfor vil der være fokus på, hvordan du med større selvindsigt effektivt leder dig selv som person, så du efterfølgende kan bliver en endnu bedre leder for dine medarbejdere og dermed hurtigere og mere effektivt, kan skabe afgørende forandringer både i forhold til dig selv og din organisation. På vores kurser får du konkrete teknikker, og du bliver gennem forskellige øvelser og træning i stand til at overføre teoretiske færdigheder til praktiske værktøjer. I bund og grund handler personlig ledelse om, at du bliver bevidst om dine mål her i livet og lærer at mestre de værktøjer, som kan hjælpe dig til at nå dem. Kurset i Personlig Ledelse svarer til første modul af lederuddannelsen, PLP™ I. Dette kursus kan senere konverteres til første modul på uddannelsen, Personal Leadership Program I. Underviserne på kurset i Personlig Ledelse er: Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe og øvrige trænere fra Acuity World, der alle har lang erfaring. Kurset løber  fra tirsdag aften til fredag eftermiddag i samme uge.

Læs mere om kurset i Personlig Ledelse

Acuity Day

Acuity World holder en gang om året, heldagskonferencen Acuity Day, med fokus på emner inden for ledelse og performance. Acuity Day er for dig, der ønsker at få inspiration og indsigt i den nyeste viden om aktuelle emner inden for ledelse med udgangspunkt i talernes konkrete erfaringer fra deres organisationer og virksomheder. Acuity Day er et heldagsseminar, som oftest bliver holdt en fredag i november.

 Læs mere om Acuity Day

Master Class

Acuity Worlds Master Classes er for dig, der ønsker at dykke dybere ned i udvalgte emner sammen med Dr. Joseph Riggio, som er en absolut topkapacitet på området. Joseph faciliterer en praktisk læring sammen med gruppen, og på en to-dags workshop, får du viden, færdigheder og opnår erfaringer, så det, du har lært, bliver udviklet til faktiske ledelseskompetencer, som du kan bruge omgående i dit liv og i din virksomhed. Dr. Joseph Riggio er autoriseret NLP™ Trainer, uddannet ved The Society of NLP™ og the international Association of NLP™. Han er autoriseret af Roye Fraiser som Trainer og NLP™ American/Blue Dell Systems i Generative Imprint modellen. Joseph har også udviklet Mythogenic Self og Exquisite Performance model. Acuity Worlds Master Classes bliver holdt ca. 2 gange om året med Dr. Joseph Riggio, lørdag og søndag.

Læs mere om Master Class

Få første kapitel af bogen “Gør det du er bedst til” Bind 1.

Gør det du er bedst til! (Bind 1) 

4 trin til personlig ledelse med New NLP™ er for dig, som gerne vil have succes med at lede dig selv og andre i en stadig mere kompleks verden, hvor beslutningerne skal tages hurtigt og præcist, og hvor det forventes af dig, at du er i stand til at bevare din beslutningsdygtighed, når det hele er ved at koge over. Bogen af skrevet af underviser på kurset i Personlig Ledelse Direktør & Cheftræner Henrik Wenøe og Jesper Lemmich.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880