Lederkursus eller Lederuddannelse

Tag et lederkursus eller en lederuddannelse hos Acuity World og stå stærkere som leder. Få større sikkerhed i din lederrolle og lær dine styrker at kende.

God ledelse starter med dig selv!

Fyld din værktøjskasse op med redskaber, der styrker dit overblik og gennemslagskraft på et kursus eller en uddannelse i Personlig Ledelse hos Acuity World. Ved aktiv deltagelse vil du få konkrete værktøjer til at håndtere en række udfordringer i din hverdag og udvikle dig personligt. Uanset om du leder dig selv eller andre, vil et kursus eller en uddannelse hos os, tage dig med på en rejse, der begynder med opdagelsen af dit eget talent og dine personlige styrker. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag.

3½ dags kursus i Personlig Ledelse

På vores 3½ dags kursus i Personlig Ledelse får du viden og konkrete værktøjer til at forbedre dine lederkompetencer. På dette kursus kan du være sikker på, at du under forløbet rykker dig og opnår læring, som du og andre tydeligt kan se effekten af.

Uddannelse i Ledelse

Stå stærkere som leder og skab de resultater og præstationer, du ønsker. Uddannelsen giver dig redskaber til at udvikle dine lederkompetencer, men også til at arbejde intensivt med dine medarbejderes talenter, kompetencer og potentialer. 

Vores kunder

Vores kursister kommer b.la. fra følgende virksomheder

[et_pb_dp_oc_custom _builder_version=”3.29.3″ custom_padding=”1px|||||” _i=”0″ _address=”4.0.0.0″ /]

For mere information - Kontakt os på

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This