Chat with us, powered by LiveChat

Lederkursus eller Lederuddannelse

Tag et lederkursus eller en lederuddannelse hos Acuity World og stå stærkere som leder. Få større sikkerhed i din lederrolle og lær dine styrker at kende. 

God ledelse starter med dig selv!

Fyld din værktøjskasse op med redskaber, der styrker dit overblik og gennemslagskraft på et kursus eller en uddannelse i Personlig Ledelse hos Acuity World. Ved aktiv deltagelse vil du få konkrete værktøjer til at håndtere en række udfordringer i din hverdag og udvikle dig personligt. Uanset om du leder dig selv eller andre, vil et kursus eller en uddannelse hos os, tage dig med på en rejse, der begynder med opdagelsen af dit eget talent og dine personlige styrker. Vi bygger på det, du allerede er god til i dag. 

3½ dags kursus i Personlig Ledelse

På vores 3½ dags kursus i Personlig Ledelse får du viden og konkrete værktøjer til at forbedre dine lederkompetencer. På dette kursus kan du være sikker på, at du under forløbet rykker dig og opnår læring, som du og andre tydeligt kan se effekten af.

Uddannelse i Ledelse

Stå stærkere som leder og skab de resultater og præstationer, du ønsker. Uddannelsen giver dig redskaber til at udvikle dine lederkompetencer, men også til at arbejde intensivt med dine medarbejderes talenter, kompetencer og potentialer. 

Vores kunder

Vores kursister kommer b.la. fra følgende virksomheder

Kontakt os

Få råd og vejledning ved at kontakte vores uddannelsesrådgivere

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver

Besøg os

Åbningstider

Kl. 8.30 – 16.00

Book en rådgivningssamtale

Send os en besked

Kontakt

Telefon nr.

+45 4448 6969

Adresse

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR

29623880

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig her

Pin It on Pinterest

Share This