Kursus i personlig ledelse med vandring til nye højder

“Til nye højder, udsigter og til der, hvor ønskerne gror”.

To af vores tidligere PLP IV elever Anne og Jesper, er klar til at invitere dig med på et spritnyt kursus, med fantastisk udsigt til der hvor ønskerne gror. 

Dato: Søndag den 28. august til fredag 2. september – 2022.

Der er arrangeret overnatning i to forskellige hotelhytter med morgenmad, frokost, aftensmad, vinsmagning, sauna mm.

Kan du forestille dig, at stå på toppen af disse bjerge i Valmalenco i de smukkeste Italienske Alper? Kan du forestille dig følelsen af at være den allerbedste version af dig selv, med stor udsigt til dine muligheder og ønsker? Og ikke mindst, kan du forestille dig at bruge denne tilstand til at skabe fokus og finde retning til det, du virkelig ønsker dig? 

Så er dette kursus lige noget for dig!

Kursus i ledelse med vandring i Valmalenco
Kursus i ledelse med vandring i Valmalenco

Vandring i alperne

To af vores tidligere PLP IV kursister, der nu er uddannet Professionel Coach and Mentor & Transformation Facilitator, har udviklet et spændende kursus med vandring i de smukkeste Italienske Alper. Som de selv beskriver det: “Til nye højder, udsigter og til der, hvor ønskerne gror”.

Turen går til toppen af bjergene i Valmalenco, som er et af målene på vandringen. Dette sted på toppen, er også der, hvor du kan opnå at være den bedste version af dig selv, med fuld, indsigt og udsigt til det du virkelig ønsker dig. Dette er blandt andet en del af den Personlige ledelses-journey, som Anne og Jesper faciliteter på kurset med vandring, træning af kommunikation, performance og mentale tilstande. 

Start det rigtige sted

Kurset bygger i høj grad på Acuity Worlds værktøjer. I det fantastisk smukke Alpeområde med vandring i 2000 – 3000 meters højde og med udsigt til gletschere, understøttes din personlige ledelses-journey, med de bedste muligheder for at starte det helt rigtige sted og skabe personligt fokus, ledelse og handling, så dine ønsker, vigtige beslutninger eller hvad, der gror på din vej til bjergtoppen, bliver til virkelighed.

Er du blevet nysgerrig efter at se bjergtoppen og vandre på vejen, hvor ønskerne gror?

Så kontakt Anne Høi Tuxen og Jesper Berth for mere information, tilmelding eller for at høre om næste års program.

Anne Høi Tuxen, Høi Kommunikation

Mail: Hoikommunikation@gmail.com

Mobil: +45 3038 1538

Jesper Berth, MotionByNature

Mail: skilivigno@yahoo.dk

Mobil: +45 6166 6499