Velkommen til Acuity World

Vi er en førende uddannelses- og kursusvirksomhed med speciale i individuel og organisatorisk kompetenceudvikling inden for ledelse, kommunikation, coaching og salg. Gennem rådgivning, træning og coaching udvikler vi mennesker og virksomheder med udgangspunkt i New NLP.

Lederkursus

Kurset er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

Lederuddannelse

Uddannelsen er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

Foredag i virksomhed

 Få et motiverende foredrag om Ledelse, Kommunikation, Salg eller Coaching i din organisation!

Artikler

Læs artikler om Ledelse, Kommunikation, Coaching og Salg.

Gratis inspiration

Kom til en gratis inspirationsaften og blev inspireret til at udvikle dine personlige og sociale kompetencer. Aftnerne er samtidig en smagsprøve på vores kurser og uddannelse i Personlig Ledelse.

Lederkurser

Hent inspiration, få overskud, styrk din personlige ledelse og find din autentiske ledelsesstil! Acuity World tilbyder en række forskellige lederkurser til dig, hvad enten du ønsker at blive inspireret af Acuitys tilgange til ledelse, få et ledelsesboost eller har ambitioner om at få dine ledelseskompetencer på plads.

Lederuddannelse

På uddannelsen i Personal Leadership Program får du en solid værktøjskasse, der har fokus på, hvordan du styrker din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling, virksomhedens produktivitet i din daglige ledelse og dine medarbejderes motivation.

Få første kapitel af bogen “Gør det du er bedst til” Bind 1.

Gør det du er bedst til! (Bind 1) – 4 trin til personlig ledelse med New NLP™ er for dig, som gerne vil have succes med at lede dig selv og andre i en stadig mere kompleks verden, hvor beslutningerne skal tages hurtigt og præcist, og hvor det forventes af dig, at du er i stand til at bevare din beslutningsdygtighed, når det hele er ved at koge over. Bogen af skrevet af underviser på kurset i Personlig Ledelse, Direktør & Cheftræner Henrik Wenøe og Jesper Lemmich.

Det siger vores kursister

Læs og hør hvad vores kursister har fået ud af, at deltage på Acuity Worlds lederuddannelse Personal Leadership Program. Find flere testimonials her.

Det bedste jeg tager med fra min lederuddannelse er, at al ledelse starter med mig selv og ikke hvad andre gør. Det skaber læring at vi laver en masse praktiske øvelser. Det er ikke bare noget teori, der står på en hylde og samler støv – Du får rent faktisk noget med hjem allerede fra den første dag du starter, som du kan begynde at bruge aktivt i din virksomhed. Jeg har lært, hvordan jeg kan optimere min kommunikation i forhold til at få det outcome, som jeg ønsker at få i forhold til mine kunder og medarbejdere.

Mikkel Dyrborg Jensen

Data Analytics, KIBI

Af alt hvad jeg har lært på lederuddannelsen, er det der lyser stærkest, at jeg er blevet endnu mere bevidst om mig selv. Jeg er blevet klar på hvor jeg er bedst og hvordan jeg kan holde mig der. Jeg har mødt en masse spændende mennesker og mine medkursisters åbenhed har gjort, at jeg også er blevet meget bedre til at forstå andre personers model af verden. Med de indsigter kan jeg se, at der nås markant bedre resultater – det er målbart.

Anna Marie Damgaard Kristensen

Administrerende Direktør, Bitzer Electronics A/S

Jeg har deltaget i Acuity Worlds lederuddannelse og har haft stor nytte og glæde af det. Jeg har både fået opfyldt mine konkrete mål om at blive bedre til professionelt salg, forhandling og personlig ledelse, og så har jeg i tillæg fået redskaber og inspiration til at udvikle mit personlige liv. Deltagerne er meget forskellige, der er både mænd og kvinder, unge og gamle, offentligt- og privatansatte, forretningsfolk og specialister, hvad der giver en god dynamik og et engageret gruppearbejde. Min erfaring er, at udbyttet for den enkelte er forskelligt og ingen går tomhændede hjem.

Christian Jessen

Partner, Investment Distribution A/S