Foredrag i din virksomhed

CEO, Executive Coach og Træner Henrik giver hans bedste råd og redskaber til, hvordan du bedst muligt kan lede dine medarbejdere.

Få et motiverende foredrag om Ledelse, Kommunikation, Salg eller Coaching i din organisation!

 

Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Vores foredrag kan være af variende længde afhængig af jeres ønsker. Hvis du ønsker at vide mere, kan du ringe til os på tlf. +45 44 48 69 69 eller skrive til info@acuityworld.com.

Vælg et foredrag

Priser fastlægges efter aftale.

Foredrag om Personlig Ledelse

Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst og om, hvad du vil. Foredraget er designet med henblik på ledere, chefer og andre professionelle mennesker, som gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste. Personlig ledelse er ofte den dimension, der virkelig er i stand til at overføre dine teoretiske færdigheder til udførelse i praksis. I løbet af dette foredrag vil du få indsigt i og nogle praktiske værktøjer til personlig ledelse.

Foredrag om Personlig Kommunikation

Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. På foredraget vil du få et indblik i en række effektive kommunikationsværktøjer, der fremmer din karisma og din evne til at nå dine mål sammen med og gennem andre.

Foredrag om Coaching

Coaching er gennem de seneste år blevet mere og mere populært, og ordet “Coaching” dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål. Det, der er fælles for de coachingmodeller, vi kender til, er, at de alle tager udgangspunkt i “Nuet”/Den nuværende situation og “Målet”, i modsætning til de fleste terapeutiske modeller, der med Freuds psykoanalyse i spidsen tager udgangspunkt i fortiden. Med andre ord handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål?: Hvor er du nu? Hvor vil du gerne hen? Hvad skal der til?

Foredrag om Personligt Salg

Foredraget henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller køber dine produkter, såsom dine kolleger, forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller chefer. På dette foredrag vil du blive introduceret til en ny salgsmodel, der tager udgangspunkt i et nyt og fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig i at få succes i vidensamfundet, som vi lever i i dag. Hør hvordan fremtidens salgsmodel ser ud!

Send en forespørgsel 

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder. Vi kontakter dig snarest.

Om Henrik Wenøe

CEO, Executive Coach og træner

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henrik har lavet foredrag for bl.a.

For mere information - Kontakt os på

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880

Pin It on Pinterest

Share This