Foredrag

Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Vores foredrag kan være af variende længde afhængig af jeres ønsker. Hvis du ønsker at vide mere, kan du ringe til os på tlf. 44 48 69 69 eller skrive til info@acuityworld.com.

FOREDRAG MED:

Henrik Wenøe

Direktør og Cheftræner, Acuity World

Personlig Ledelse

Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, HVEM DU ER, når du er ALLERBEDST og om, HVAD DU VIL.

Foredraget er designet med henblik på ledere, chefer og andre professionelle mennesker, som gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste.

Personlig ledelse er ofte den dimension, der virkelig er i stand til at overføre dine teoretiske færdigheder til udførelse i praksis. I løbet af dette foredrag vil du få indsigt i og nogle praktiske værktøjer til personlig ledelse.

Personlig Kommunikation

Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft.

På foredraget vil du få et indblik i en række effektive kommunikationsværktøjer, der fremmer din karisma og din evne til at nå dine mål sammen med og gennem andre.

Personlig Coaching

Coaching er gennem de seneste år blevet mere og mere populært, og ordet “Coaching” dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål.

Det, der er fælles for de coachingmodeller, vi kender til, er, at de alle tager udgangspunkt i “Nuet”/Den nuværende situation og “Målet”, i modsætning til de fleste terapeutiske modeller, der med Freuds psykoanalyse i spidsen tager udgangspunkt i fortiden. Med andre ord handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål:

  • Hvor er du nu?
  • Hvor vil du gerne hen?
  • Hvad skal der til?

 

Personligt Salg

Foredraget henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller køber dine produkter, såsom dine kolleger, forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller chefer.

På dette foredrag vil du blive introduceret til en ny salgsmodel, der tager udgangspunkt i et nyt og fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig i at få succes i vidensamfundet, som vi lever i i dag. Hør hvordan fremtidens salgsmodel ser ud!

Customer Development Strategy

De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men hvor mange har et kundeudviklingsbudget? Henrik vil give sit bud på, hvorfor det vil give jeres virksomhed værdi at få balance i disse to budgetter. Hør hvordan du konkret kan arbejde strategisk, taktisk og operationelt, så I ikke blot har fokus på at få nye kunder, men skaber flere loyale kunder, der understøtter en stærkere top- og bundlinje.

Personlig Performance

Virksomhedens resultater er summen af de enkelte medarbejderes personlige performance. Henrik vil vise, hvordan du skaber varige adfærdsmæssige ændringer for dig selv og dine medarbejdere, så du undgår tilbagefald til dårlige vaner.

Sådan skaber du social kapital i din virksomhed

Claudia, der er tidligere marketingdirektør i Carlsberg fortæller her, hvad begrebet “Social Kapital” betyder i moderne ledelse. Hun giver 4 konkrete værktøjer til at bygge endnu mere social kapital i din organisation. Med disse værktøjer på plads, vil du hurtigere opnå resultater på bundlinjen og langt højere medarbejdertrivsel.

Få Indflydelse med dine Ord og din Adfærd

Du har selv ansvaret for, at dine ord og din adfærd leder folk i den retning, du ønsker. Som leder har du en særlig rolle og er forpligtet til at vise vej. Lotte vil give input til, hvordan du gør det, ved at være bevidst om de ord og den adfærd, du bruger i din kommunikation.

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This