Chat with us, powered by LiveChat

Foredrag

Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Vores foredrag kan være af variende længde afhængig af jeres ønsker. Hvis du ønsker at vide mere, kan du ringe til os på tlf. +45 44 48 69 69 eller skrive til info@acuityworld.com.

Henrik Wenøe

Henrik Wenøe

Direktør, Cheftræner & Executive Coach

Acuity World

Om Henrik Wenøe

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henriks tilgang til træningerne er baseret på Joseph Riggios arbejde i kombination med paradigmet bag Appreciative Inquiry. Hans tilgang tager derfor udgangspunkt i spørgsmålene “Hvad virker allerede for dig nu?” og “Hvad er det, der må være sandt om dig, når du yder dit bedste?” og derefter “Hvor vil du gerne hen?”. Når dette paradigme er blevet integreret i træningen, har Henriks studerende og kunder oplevet exceptionel personlig og professionel vækst, udover hvad man normalt ville forvente. Man kunne derfor godt sige, at Henrik starter der, hvor andre normalt slutter, og han tager dig med langt videre.

Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Giligan. Han har endvidere mødt trænere som Anthony Robbins og Joseph O’Connor. Inden for de seneste år er Henrik blevet stærkt inspireret af Dr. Joseph Riggios arbejde blandt andet med udvikling af Semantic™ Modeling og The Mythogenic Self® Process.

Personlig Ledelse

Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, HVEM DU ER, når du er ALLERBEDST og om, HVAD DU VIL.

Foredraget er designet med henblik på ledere, chefer og andre professionelle mennesker, som gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste.

Personlig ledelse er ofte den dimension, der virkelig er i stand til at overføre dine teoretiske færdigheder til udførelse i praksis. I løbet af dette foredrag vil du få indsigt i og nogle praktiske værktøjer til personlig ledelse.

Personlig Kommunikation

Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft.

På foredraget vil du få et indblik i en række effektive kommunikationsværktøjer, der fremmer din karisma og din evne til at nå dine mål sammen med og gennem andre.

Personlig Coaching

Coaching er gennem de seneste år blevet mere og mere populært, og ordet “Coaching” dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål.

Det, der er fælles for de coachingmodeller, vi kender til, er, at de alle tager udgangspunkt i “Nuet”/Den nuværende situation og “Målet”, i modsætning til de fleste terapeutiske modeller, der med Freuds psykoanalyse i spidsen tager udgangspunkt i fortiden. Med andre ord handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål?: Hvor er du nu? Hvor vil du gerne hen? Hvad skal der til?

 

Personligt Salg

Foredraget henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller køber dine produkter, såsom dine kolleger, forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller chefer.

På dette foredrag vil du blive introduceret til en ny salgsmodel, der tager udgangspunkt i et nyt og fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig i at få succes i vidensamfundet, som vi lever i i dag. Hør hvordan fremtidens salgsmodel ser ud!

Customer Development Strategy

De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men hvor mange har et kundeudviklingsbudget? Henrik vil give sit bud på, hvorfor det vil give jeres virksomhed værdi at få balance i disse to budgetter. Hør hvordan du konkret kan arbejde strategisk, taktisk og operationelt, så I ikke blot har fokus på at få nye kunder, men skaber flere loyale kunder, der understøtter en stærkere top- og bundlinje.

Personlig Performance

Virksomhedens resultater er summen af de enkelte medarbejderes personlige performance. Henrik vil vise, hvordan du skaber varige adfærdsmæssige ændringer for dig selv og dine medarbejdere, så du undgår tilbagefald til dårlige vaner.

Sådan skaber du social kapital i din virksomhed

Claudia, der er tidligere marketingdirektør i Carlsberg fortæller her, hvad begrebet “Social Kapital” betyder i moderne ledelse. Hun giver 4 konkrete værktøjer til at bygge endnu mere social kapital i din organisation. Med disse værktøjer på plads, vil du hurtigere opnå resultater på bundlinjen og langt højere medarbejdertrivsel.

Få Indflydelse med dine Ord og din Adfærd

Du har selv ansvaret for, at dine ord og din adfærd leder folk i den retning, du ønsker. Som leder har du en særlig rolle og er forpligtet til at vise vej. Lotte vil give input til, hvordan du gør det, ved at være bevidst om de ord og den adfærd, du bruger i din kommunikation.

Pin It on Pinterest

Share This