Foredrag i din virksomhed

Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Få et motiverende foredrag i din organisation

Vores erfarne coaches og trænere er specialiserede i at afholde motiverende og lærerige foredrag. Alle foredrag tilpasses jer, så I får inspiration, viden og værktøjer, der kan implementeres med det samme. Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Få et motiverende foredrag i din organisation

9 foredrag

Bliv væredygtig & mental robust med Mental Fitness

Få en række konkrete ideer til, hvordan du kan styrke dig selv og dem omkring. Mental Robusthed med metoder, der har virket for soldater før og efter krig – hvad kan de så ikke gøre for dig.

> Læs mere

Mental trivsel på distancen

Hvordan du kan lytte både med ørene og øjnene på dine virtuelle møder. Bliv inspireret til hvordan I kan skaber mental fitness og væredygtighed.

> Læs mere

Personlig ledelse og selvledelse

På dette foredrag giver vi dig nogle værktøjer og redskaber til, hvordan du kan efterleve dine værdier og overbevisninger, og bliver en autentisk og vellidt leder, medarbejder og kollega, der skaber resultater i kraft  af dine egne styrker.

> Læs mere

Stress eller fokus

Nedbring sygefraværet og opnå større trivsel. Ved dette foredrag vil du få indblik i hvordan du kan blive mentalt rustet til at holde fokus, også når det går stærkt.

> Læs mere

Trivselsboost… større trivsel, mere glæde, bedre resultater

Det er velkendt, at virksomheders performance og resultater hænger nøje sammen med trivsel og kommunikation mellem medarbejdere og mellem ledelse og medarbejdere. Større trivsel, mere glæde, bedre resultater.

> Læs mere

Foredrag om ledelse

Send os en forespørgsel

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette workshop/foredrag. Vi kontakter dig snarest.