Foredrag i din virksomhed

CEO, Executive Coach og Træner Henrik Wenøe giver sine bedste råd og redskaber til, hvordan du bedst muligt kan lede dine medarbejdere.

Få et motiverende foredrag om Ledelse, Kommunikation, Salg eller Coaching i din organisation!

 

Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Vores foredrag er af varierende længde – helt afhængig af jeres ønsker. Hvis du ønsker at vide mere, så ring til os på tlf. +45 44 48 69 69 eller skriv til info@acuityworld.com.

Vælg et foredrag

Priser fastlægges efter aftale.

Foredrag om Personlig Ledelse

Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst og om, hvad du vil. Foredraget er designet til ledere på alle niveauer. Ledere, der gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste. Personlig ledelse er ofte den dimension, der virkelig er i stand til at overføre dine teoretiske færdigheder til udførelse i praksis. I løbet af dette foredrag vil du få indsigt og  praktiske værktøjer til personlig ledelse.

Foredrag om Personlig Kommunikation

Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft. På foredraget vil du få et indblik i en række effektive kommunikationsværktøjer, der fremmer din karisma og din evne til at nå dine mål sammen med og gennem andre.

Foredrag om Coaching

Coaching er gennem de seneste år blevet mere og mere populært, og begrebet coaching dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål. Fælles for de coaching-modeller, vi kender til, er at de alle tager udgangspunkt i “Nuet”/Den nuværende situation og “Målet”. I modsætning til de fleste terapeutiske metoder, der med Freuds psykoanalyse i spidsen, tager udgangspunkt i fortiden. Med andre ord handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål: Hvor er du nu? Hvor vil du gerne hen? Hvad skal der til?

Foredrag om Personligt Salg

Foredraget henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag. Hvad enten du sidder i et salgsjob eller i en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber dine idéer eller dine produkter. Uanset om det er dine kolleger, forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller chefer. På dette foredrag vil du blive introduceret til en ny salgsmodel, der tager udgangspunkt i et nyt og fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig i at få succes i det videnssamfund, som vi i dag lever i. Hør hvordan fremtidens salgsmodel ser ud!

Foredrag om Virtuelle kundemøder

Behovet for at kunne afholde værdiskabende virtuelle kundemøder er vigtigere end nogensinde. Og når dine medarbejdere kan afvikle virtuelle kundemøder lige så godt som de fysiske kundemøder, vil I som salgsteam være væsentlig mere robuste uanset hvad fremtiden byder. Vi tager jer igennem en række punkter, der vil gøre jer i stand til at opnå bedre møder med højere udbytte og engagement – allerede fra i morgen.  

Send en forespørgsel

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder. Vi kontakter dig snarest.

Om Henrik Wenøe

CEO, Executive Coach og træner

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til topchefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Kommunikation, Ledelse, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisation og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henrik har lavet foredrag for bl.a.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880