> Alle foredrag  > Få glædesbarometeret til at stige

Få glædesbarometeret til at stige

Få glædesbarometeret til at stige

Få glædesbarometeret til at stige, et kærligt los bag i og målrettet fokus på glæden og det positive afsæt kan give medarbejderne større fleksibilitet og power.

Verden omkring dig bevæger sig, og det bliver du også nødt til. Det betyder, at du lever i en forandrings tid, hvor toget kører rigtig stærkt og du nogle gange står på perronen og bare må springe på og køre med. De nye tider gør, at du bliver udfordret på din trygheds zone, og det er ofte glæden ved hverdagen der daler. Derefter falder energiniveauet også, og hvordan får man så stoppet den nedadgående spiral? Det er ikke altid let, men med et kærligt los bag i og målrettet fokus på glæden og det positive afsæt kan du giver dig selv større fleksibilitet og power. På foredraget får du idéer og inspiration til at: Give dig selv et kærligt los bag i Få temperaturen på dit glædesbarometer til at stige Mærke din egen energi Gøre noget godt for dig selv og dem der er omkring dig.

Hej, jeg hedder Pia! Jeg vil gerne hjælpe dig, med at finde den perfekte workshop eller foredrag til dit arrangement.

Kontakt mig på +45 2917 9998 eller piaclaudine@acuityworld.com

Om arrangementet

 

Type

Workshop / Foredrag

Tema

Arbejdsglæde

Beliggenhed

Kan afholde i hele Danmark

Pris

Pris 20.000 ekskl. moms og transport

Varighed

1,5-2 timer

Faglig bagrund

Vi baserer vores arbejde på New NLP, Positiv Psykologi og Styrkebaseret ledelse

Kontakt

4448 6969 / info@acuityworld.com

Send os en forespørgsel

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette workshop/foredrag. Vi kontakter dig inden for 48 timer.