Chat with us, powered by LiveChat

Book en executive Coach

Vi kan give dit lederskab det næste løft!

Executive Coaching er for dig, hvis du gerne vil:

  • Blive endnu bedre til at sætte de rigtige mål for dig selv og din virksomhed – og nå dem.
  • Øge din personlige gennemslagskraft og blive endnu bedre til at motivere dine
    medarbejdere.
  • Styrke din evne til at træffe de rigtige beslutninger – for dig selv og din virksomhed.
  • Udvikle dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab.

Målgruppe

Executive Coaching er målrettet topchefer og ledere, der gerne vil have det bedste ud af karrieren. Målet med Executive Coaching er at rådgive og motivere dig, så du opnår de resultater og mål, du ønsker for dit lederskab og din virksomhed.

Pris:

Prisen for Executive Coaching er DKK 3.500,- ekskl. moms pr. time. Virksomheder med større behov for coaching kan med fordel købe et klippekort. Vi tilbyder 5-timers klippekort med 5 % rabat og 10-timers klippekort med 10 % rabat.

Vælg din Executive Coach

Henrik Wenøe

Henrik Wenøe

Direktør, Cheftræner & Executive Coach

Acuity World

Om Henrik

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henriks tilgang til træningerne er baseret på Joseph Riggios arbejde i kombination med paradigmet bag Appreciative Inquiry. Hans tilgang tager derfor udgangspunkt i spørgsmålene “Hvad virker allerede for dig nu?” og “Hvad er det, der må være sandt om dig, når du yder dit bedste?” og derefter “Hvor vil du gerne hen?”. Når dette paradigme er blevet integreret i træningen, har Henriks studerende og kunder oplevet exceptionel personlig og professionel vækst, udover hvad man normalt ville forvente. Man kunne derfor godt sige, at Henrik starter der, hvor andre normalt slutter, og han tager dig med langt videre.

Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Giligan. Han har endvidere mødt trænere som Anthony Robbins og Joseph O’Connor. Inden for de seneste år er Henrik blevet stærkt inspireret af Dr. Joseph Riggios arbejde blandt andet med udvikling af Semantic™ Modeling og The Mythogenic Self® Process.

Claudia Lindby

Claudia Lindby

Business Coach og Træner

Acuity World

Om Claudia

Claudia er Business Coach og er tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun er kendt for at arbejde fokuseret og resultatorienteret samtidig med at hun har øjnene åbne for muligheder. Vores kunder roser Claudia for hendes evne til både at udfordre og sætte dig fri til at udnytte dit fulde potentiale.

Claudia er uddannet Business Coach, Master of Science – International Business, og hun er PLP™/NLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Derudover er Claudia uddannet MythoSelf Associate Facilitator hos Dr. Joseph Riggio, grundlæggeren af Mythogenic Self® modellen, og medlem af International Coach Federation (ICF).

Claudia har mange års erfaring fra en international erhvervskarriere i stillinger som bl.a. direktør for forretningsudvikling i Carlsberg Breweries A/S, Vice President Marketing i Baltic Beverages
Holding (Baltics) og marketingdirektør i Coca-Cola Tapperierne A/S. Hun kombinerer sin erfaring fra ledelses- og forretningsdiscipliner med de muligheder, som PLP™/ NLP™- teknologierne giver for at styrke den personlige ledelse og effektive kommunikation.

Jens Jochumsen

Jens Jochumsen

Executive Coach, Træner og Forretningsudvikler

Om Jens

Jens er Executive Coach, Træner og forretningsudvikler. Derudover er han tilknyttet som træner på vores in-house projekter.

Jens er kendt som en direkte og kontant træner, som på en vedholdende måde forstår at facilitere kundernes vej mod virkeliggørelsen af deres fulde potentiale. Han formår at skabe markante resultater i en atmosfære af jordnær humor med stor respekt for den enkelte.

Han beskæftiger sig med coaching på ledelsesniveau og rådgivning af virksomheder, der ønsker at opnå ekstraordinære resultater. Som forretningsudvikler har Jens benyttet sin store erfaring til at udvikle virksomheder og forretningsmodeller.  Gennem karrieren har Jens bl.a. arbejdet med forandringsprocesser i større organisationer som Philips og Rockwool. Han har stor erfaring inden for områder som operativ ledelse, salgsledelse, produktudviklingsledelse og human ressource ledelse.

Jens er Performance Facilitator certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming og han har gennemgået 1 års træning hos Dr. Joseph Riggio, grundlæggeren af Mythogenic Self® modellen.

Han ejer Jens Jochumsen Advisors og er medejer af en række startups. Han er blandt andet medejer og direktør for QuickFill Products.

Info

Adresse

Havarthivej 6
2840 Holte

Kontakt

+45 4448 6969
info@acuityworld.com

Åbningstider

Man-fre fra 8.30-16.00

CVR nummer

29623880

Kontakt os

Pin It on Pinterest

Share This