Book en Executive Coach

Bring dit lederskab til højere niveau! Executive Coaching er målrettet topchefer og ledere, der gerne vil have det bedste ud af karrieren. Målet med Executive Coaching er at rådgive og motivere dig, så du opnår de resultater og mål, du ønsker for dit lederskab og din virksomhed.

Coaching på toplederniveau

Topledere skal hver dag håndtere mange forskellige udfordringer i deres job. Ofte har en topleder brug for en sparringspartner for at kunne finde den bedste løsning på disse udfordringer. Mange af de største ledere har sørget for at have sådanne sparringspartnere omkring sig for at forøge deres succesrate.

Acuity World tilbyder programmer for coaching og individuel eller teambaseret rådgivning. Vi bruger vores ekspertise indenfor ledelse, kommunikation, styring, salg og marketing og daglig virksomhedsdrift samt ikke mindst vores færdigheder indenfor coaching til at sætte topledere og deres teams i stand til at opnå ekstraordinære resultater.

I hvert enkelt tilfælde sammensættes et program, der er tilpasset den topleder eller det team, der skal coaches. Denne service kan varieres, så den omfatter alt lige fra en enkelt 4 timers session til et program med ugentlige eller månedlige møder over en periode på et år eller længere.

Hvad er executive coaching?

Vores erfaring er, at det giver en bedre drivkraft at have fokus på det, du gerne vil, frem for det du allerede har gjort. Erfaringer er gode, og hvis der er håb i fremtiden, er der kraft i nutiden.

Vi oplever, at chefer og ledere, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til, og det der allerede virker for dem. De sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse. Det vil vi gerne understøtte dig i at gøre igennem Executive Coaching.

Coaching er gennem de sidste år blevet mere og mere populært og ordet ”coaching” dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål. Grundlæggende handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål:

  • Hvor er du nu?
  • Hvor vil du gerne hen?
  • Hvad skal der til?
Executive Coaching

Executive Coaching, hjælper dig:

  • Blive endnu bedre til at sætte de rigtige mål for dig selv og din virksomhed – og nå dem.
  • Øge din personlige gennemslagskraft og blive endnu bedre til at motivere dine
  • Styrke din evne til at træffe de rigtige beslutninger – for dig selv og din virksomhed.
  • Udvikle dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab.

Hvad kan jeg få ud af det?

Executive Coaching handler ikke kun om at få mere ud af dig. Det handler meget mere om at få det bedste ud af dig som chef/leder. Igennem executive coaching får du adgang til sider af dig selv, som du måske ikke udnytter til fulde i dag. Dermed styrker du den, du er og de muligheder, du har professionelt. Når du opdager, hvem du kan blive, bliver det endnu lettere at være den, du er – og dermed nå dine mål. Vi arbejder derfor med fokus på fremtiden og nuet.

Pris:

Prisen for Executive Coaching er DKK 3.500,- ekskl. moms pr. time. Virksomheder med større behov for coaching kan med fordel købe et klippekort. Vi tilbyder 5-timers klippekort med 5 % rabat og 10-timers klippekort med 10 % rabat.

Hvordan foregår det?

Hver coaching tilrettelægges individuelt og kan foregå hos dig privat, i din virksomhed eller på vores kursuscenter i Holte.

Du ringer og booker en tid, der passer dig, ved Acuity World +45 4448 6969 eller mail til info@acuityworld.com – så sender vi den coach du ønsker eller en coach, der matcher dig.
Ved første session afsætter vi normalt 2 timer, så du og coachen har mulighed for at lære hinanden at kende og komme til bunds i det/de ønskede emne(r), du gerne vil arbejde med. De efterfølgende coachingsessioner varer ca. 1 time. Coaching-relationen og indholdet i coachingen holdes naturligvis strengt fortroligt. For at få det optimale ud af coachingforløbet anbefaler vi, at der i opstarten ikke er mere end en uge eller maks. 14 dage imellem hver coachingsession.

For virksomheder med større behov er der en pris-fordel at hente ved køb af klippekort. Klippekort er til et større antal timers coaching, som kan bruges frit af forskellige medarbejdere og afdelinger i virksomheden.

Nedenunder kan du se vores team af Executive Coaches.

Vælg din Executive Coach

Henrik Wenøe

Henrik Wenøe

Direktør, Cheftræner & Executive Coach

Acuity World

Om Henrik

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henriks tilgang til træningerne er baseret på Joseph Riggios arbejde i kombination med paradigmet bag Appreciative Inquiry. Hans tilgang tager derfor udgangspunkt i spørgsmålene “Hvad virker allerede for dig nu?” og “Hvad er det, der må være sandt om dig, når du yder dit bedste?” og derefter “Hvor vil du gerne hen?”. Når dette paradigme er blevet integreret i træningen, har Henriks studerende og kunder oplevet exceptionel personlig og professionel vækst, udover hvad man normalt ville forvente. Man kunne derfor godt sige, at Henrik starter der, hvor andre normalt slutter, og han tager dig med langt videre.

Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Giligan. Han har endvidere mødt trænere som Anthony Robbins og Joseph O’Connor. Inden for de seneste år er Henrik blevet stærkt inspireret af Dr. Joseph Riggios arbejde blandt andet med udvikling af Semantic™ Modeling og The Mythogenic Self® Process.

Claudia Lindby

Claudia Lindby

Business Coach og Træner

Acuity World

Om Claudia

Claudia er Business Coach og er tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun er kendt for at arbejde fokuseret og resultatorienteret samtidig med at hun har øjnene åbne for muligheder. Vores kunder roser Claudia for hendes evne til både at udfordre og sætte dig fri til at udnytte dit fulde potentiale.

Claudia er uddannet Business Coach, Master of Science – International Business, og hun er PLP™/NLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Derudover er Claudia uddannet MythoSelf Associate Facilitator hos Dr. Joseph Riggio, grundlæggeren af Mythogenic Self® modellen, og medlem af International Coach Federation (ICF).

Claudia har mange års erfaring fra en international erhvervskarriere i stillinger som bl.a. direktør for forretningsudvikling i Carlsberg Breweries A/S, Vice President Marketing i Baltic Beverages
Holding (Baltics) og marketingdirektør i Coca-Cola Tapperierne A/S. Hun kombinerer sin erfaring fra ledelses- og forretningsdiscipliner med de muligheder, som PLP™/ NLP™- teknologierne giver for at styrke den personlige ledelse og effektive kommunikation.

Send os en besked

Info

Acuity World Kursus- & Uddannelsessted

Havarthivej 6, 2840 Holte

+45 4448 6969

info@acuityworld.com

CVR: 29623880