Chat with us, powered by LiveChat

Foredrag

Nedenfor kan du se, hvilke foredrag du kan få ud i din virksomhed, når du ønsker at give dine medarbejdere inspiration og nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Vores foredrag kan være af variende længde afhængig af jeres ønsker. Hvis du ønsker at vide mere, kan du ringe til os på tlf. +45 44 48 69 69 eller skrive til info@acuityworld.com.

Vælg et foredrag

Personlig Ledelse
Personlig ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvwm du er, når du er allerbedst og om, hvad du vil. Foredraget er designet med henblik på ledere, chefer og andre professionelle mennesker, som gerne vil kunne motivere både dem selv og andre til at opnå det bedste. Personlig ledelse er ofte den dimension, der virkelig er i stand til at overføre dine teoretiske færdigheder til udførelse i praksis. I løbet af dette foredrag vil du få indsigt i og nogle praktiske værktøjer til personlig ledelse.

Personlig Kommunikation

Kommunikation er meget mere end det talte ord, og når du er sammen med andre, kan du ikke ”ikke kommunikere”. Du sender konstant signaler ud til dine omgivelser gennem din adfærd, og dine signaler tolkes bevidst eller ubevidst af andre. Jo større sammenhæng der er mellem ord, stemmeføring og kropssprog, jo bedre er din personlige troværdighed, udstråling og gennemslagskraft.

På foredraget vil du få et indblik i en række effektive kommunikationsværktøjer, der fremmer din karisma og din evne til at nå dine mål sammen med og gennem andre.

Personlig Coaching

Coaching er gennem de seneste år blevet mere og mere populært, og ordet “Coaching” dækker over en lang række forskellige metoder til at hjælpe mennesker og organisationer til at nå deres mål. Det, der er fælles for de coachingmodeller, vi kender til, er, at de alle tager udgangspunkt i “Nuet”/Den nuværende situation og “Målet”, i modsætning til de fleste terapeutiske modeller, der med Freuds psykoanalyse i spidsen tager udgangspunkt i fortiden. Med andre ord handler coaching om at stille følgende centrale spørgsmål?: Hvor er du nu? Hvor vil du gerne hen? Hvad skal der til?

Personlig Salg

Foredraget henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller køber dine produkter, såsom dine kolleger, forretningsforbindelser, kunder, medarbejdere eller chefer. På dette foredrag vil du blive introduceret til en ny salgsmodel, der tager udgangspunkt i et nyt og fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig i at få succes i vidensamfundet, som vi lever i i dag. Hør hvordan fremtidens salgsmodel ser ud!

Om Henrik Wenøe

CEO, Executive Coach og træner

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henrik lavet leder- og salgstræning for 

Kontakt os

Hvis du ønsker et foredrag i din virksomhed.

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver, Marketing og Social Media

maria@acuityworld.com

+45 2136 0022

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver, Marketing & Kommunikation

piaclaudine@acuityworld.com

+ 45 2917 9998

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver, Marketing & Visuel Design

lisa@acuityworld.com

+45 2135 0044

Send os en besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag spændende artikler om ledelse, gratis kapitler fra vores lærebøger og invitationer til gratis arrangementer.

Kom forbi

Åbningstider

Kl. 8.30 – 16.00

Kontakt

Telefon nr.

+45 4448 6969

Mail

info@acuityworld.com

Adresse

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR

29623880

Pin It on Pinterest

Share This