Customer Development Strategy

Customer Development Strategy er et konkret og nyttigt redskab for dig, som gerne vil udvikle effektive strategier målrettet mod at finde nye kunder og udvikle kunder til at blive dine aktivister.

Tilfredse kunder vækster din virksomhed!

Customer Development Strategy er et konkret og strategisk værktøj til dig, der gerne vil vide mere om hvordan man opbygger en sund og bæredygtig forretning – med kunden i fokus!

I dette program får du adgang til en værdiskabende måde at tænke på, en meta-strategi, som din virksomhed vil kunne omsætte til højere kundetilfredshed og en helt ny kategori af loyale kunder – det vi kalder aktivister.

Marketing vs kundeudvikling

De fleste virksomheder har et marketingbudget. Men de færreste har et kundeudviklingsbudget.

I dette program får du en idé om, hvordan din virksomhed kan opnå ekstraordinære fordele ved at afbalancere disse to budgetter – og sætte kunden i fokus. Du lærer hvordan du ved at arbejde strategisk, taktisk og operationelt, både kan fokusere på at få nye kunder og skabe mere loyale kunder, der understøtter en stærkere top- og bundlinje.

Aktivisten – kunden alle virksomheder drømmer om

En aktivist er en kunde, som er så begejstret for dig og dit produkt, at de ikke kan stoppe med at fortælle andre om dig, din virksomhed, dit produkt og din service – uopfordret og entusiastisk.

En aktivist bidrager med 2,6 gange mere omsætning end en ret tilfreds kunde og 14 gange mere omsætning end en lidt utilfreds kunde! På denne måde skaber aktivister større nutidsværdi for din virksomhed!

Aktivister er mere end loyale kunder. De reklamerer aktivt, og skaber dit næste salg for dig!

Målet i Customer Development Strategy er at støtte din virksomhed i at udvikle aktivister!

Customer Development Strategy er tilgængeligt både i et virtuelt og face-to-face format

Styrk din kompetence, når du vil og hvor du vil

Acuity Worlds Online Læringsplatform støtter dig i at optimere dine salgs kompetencer mere effektivt og nemt.

  • Fleksibilitet og mobilitet – Du kan lære når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhed
  • Læring i små bidder – små videoer med øvelser til, der gør læringen nem at fordøje
  • Effektiv daglig anvendelse – veldesignet arbejdsbog og redskaber, der opmuntrer til at bruge de færdigheder du har lært, i dit daglige arbejde
  • Online Live Coaching – gentagen, periodisk hjælp gennem online coaching sessioner og live webinars er også muligt, parallelt med online programmer, til at fremskynde din læring og salgspræstation
Acuity World Online Learning
Virtual Customer Meeting

En rentabel måde at optimere din salgsstyrke og bundlinje

Vores online læringsplatform – PSP™ støtter din virksomhed i at optimere dine salgsfolks kompetencer mere effektivt og økonomisk.

  • Kost effektivt – Online træning minimerer tidsspilde, ressourcer, rejse- og lokationsomkostninger og koordinering af arbejde, sammenlignet med normal fysisk træning. Det gør det meget nemmere og hurtigere at onboarde nye salgsfolk.
  • Større rækkevidde og mere  omfattende – Nem læring på tværs af afdelinger, regioner og kontinenter, med dette online format.
  • Konsistent – Tilgængelighed af samme træningsmateriale, metode og terminologi gør kommunikationen mere effektiv – ikke kun i salgsafdelingen, men også mellem andre afdelinger og ledelsesniveauer.
  • Støtte fra et fællesskab – Vi sørger for et privat fællesskab, hvor jeres salgsfolk kan dele deres oplevelser og støtte hinanden i deres læring, og derigennem udvikle en læringskultur.

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Beyond Selling er en del af Personal Selling Program – PSP™ online programmet, som inkluderer:

Customer Development Strategy face-to-face træning

Du kan også tage kurset Customer Development Strategy face-to-face, hvor du kan opleve færdighedernes styrker og få feedback med det samme fra vores erfarne trænere. 

For mere information - kontakt os på

Pin It on Pinterest

Share This