Beyond Selling

Få viden omkring vores filosofi og værdier, hvorfor vi bruger Satisfaction Cycle som vores fundamentale tilgang i vores salgs- og ledelsesprogram, såvel som vigtigheden af etik i salgsarbejdet.

Gør hvad du er bedst til

Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det, der virker, frem for hvad der ikke virker. I Acuity World og på Personal Selling Program – PSP™ fokuserer vi derfor på de talenter og styrker, der allerede er hos den enkelte sælger – og derfra realiserer vi deres fulde potentiale. Der hvor dine sælgere har deres fokus, er der, hvor de skaber deres resultater.

Opnå enestående resultater

Vi oplever at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til og det, der allerede virker for dem.

Disse personer sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse, en tilstand som vi gerne vil understøtte dig i at gøre gennem vores uddannelser og kurser. På Personal Selling Program – PSP™ underviser vi i metoder og værktøjer, der giver dig en naturlig gennemslagskraft og gør det lettere for dig at nå dine mål og udvide dine muligheder.

Der hvor du har dit fokus, er der hvor du får dine resultater.

Dr. Joseph Riggio, Coach, Master Trainer, Scientist & Author, JR International

Et skærpet fokus skaber en verden af nye muligheder

Hos Acuity World mener vi, at det giver en bedre drivkraft at have fokus på det, du gerne vil, frem for det du allerede har gjort.

Hvis der er håb i fremtiden, er der kraft i nutiden. Det er afgørende for vækst og succes at have god kontakt til andre. Jo højere følelsesmæssig og social intelligens du har, jo lettere er din vej til vækst og succes. Vi mener, at sociale og kommunikative færdigheder kan trænes, og derigennem højne kundens loyalitet.

Vores grund-idé i forhold til salgstræning

Der er gennem mange år blevet udbudt salgstræninger under forskellige betegnelser, hvoraf du måske har hørt om nogle af nedenstående: Strategic Selling, Solution Selling, SPIN Selling, Selling with Integrity, Value based Selling, Consultative Selling, Challenger Sales.

Alle disse systemer, og mange andre, har på hver deres måde bidraget til at løfte “salg” fra at være noget, der bare skete, til en proces, der kan læres. Disse modeller har dog også det til fælles, at den underliggende idé – det, som vi kalder paradigmet – tager udgangspunkt i et tankesæt, der hører industrisamfundet til, nemlig at finde og løse problemer.

Sådan skaber du loyale kunder med The Satisfaction Cycle®

Vores Personal Selling Program – PSP™ er baseret på en ny salgsmodel: The Satisfaction Cycle® som er skabt af vores amerikanske partner og Master Trainer Dr. Joseph Riggio, ved brug af banebrydende neurovidenskab og lingvistiks forskning omkring overtalelse og indflydelse, baseret på forskning med toppen af salgsprofessionelle.

The Satisfaction Cycle® er en generaliseret model for effektiv kommunikation og indflydelse, i enhver professionel situation. Modellen er blevet grundlaget for hvordan vi gør det meste af vores coaching og konsultering arbejde med vores kunder internationalt.

Vi starter med at finde ind til det, der allerede virker for kunderne, hvorefter vi afdækker, hvordan det kan blive endnu bedre. Denne model er, blandt andre ting, designet til at sikre høj kundetilfredshed og dermed høj kundeloyalitet.

Komplekse salg kræver kompetente løsninger

På Personal Selling Program – PSP – vil du blive introduceret for en kommunikations og salgsmodel, der understøtter dig i at:

  • Arbejde strategisk med dine kunder
  • Skabe samlede løsninger til dine kunder, der matcher deres ønsker og behov
  • Forstå kundens situation og ønsker dybdegående, før du forsøger at præsentere dine løsninger
  • Arbejde med et fokus på værdiskabelse for dine kunder og dermed også for dig
  • Arbejde konsulterende i stedet for belærende og sælgende, så du hurtigere kan blive en “trusted advisor”
  • Udfordre kunden på det rigtige tidspunkt i processen, hvor kunden er klar til at blive udfordret
  • Handle med din integritet i behold

Fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig og din virksomhed i at få succes i vidensamfundet

Vidensamfundet, modsat industrisamfundet, er præget af en langt større kompleksitet og konstante forandringer, der stiller større krav til, hvordan vi ser på hinanden og de systemer (virksomheder), som vi er en del af. Hos Acuity World mener vi, at virksomheder i dag langt bedre beskrives ved hjælp af dynamiske modeller (kaosmodeller) end ved brug af mekaniske modeller (simple og lineære modeller).

Det betyder, at det der i dag sætter grænser for, hvilke muligheder et individ eller virksomhed kan opnå, tager afsæt i de elementer, som allerede fungerer bedst for en person eller en virksomhed. Derfor giver det ikke længere mening at bruge de traditionelle salgsmodeller, som alle tager udgangspunkt i at finde og løse problemer.

New times demands new thinking

Clare W. Graves, Professor i psykologi

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Beyond Selling er en del af Personal Selling Program – PSP™ online programmet, som inkluderer:

Workshops

 

Du kan booke en af vores trænere til at afholde en workshop i din virksomhed, hvis du vil inspirere dine medarbejdere og få nye idéer til at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.
For mere information eller aftale af en gratis konsultering om hvordan i kan udvikle jeres salespræstationer i jeres virksomhed, kontakt os på:

+45 4448 6969 / Info@acuityworld.com

 

Pin It on Pinterest

Share This