Beyond Selling

Handler om alt det underliggende. Filosofien, tilgangen, og de etiske aspekter i salgsarbejdet. Vi tager afsæt i det, der allerede virker, i stedet for problemer og pains.

Gør hvad du er bedst til

Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det, der virker, fremfor hvad der ikke virker. I Acuity World og på Personal Selling Program – PSP™ fokuserer vi derfor på de talenter og styrker, der allerede er hos den enkelte sælger – og derfra realiserer vi deres fulde potentiale. Der hvor dine sælgere har deres fokus, er der, hvor de skaber deres resultater.

Opnå enestående resultater

Vi oplever at personer, der har succes med at sætte sig attraktive mål og nå dem, vælger at have fokus på det, de er gode til og det, der allerede virker for dem.

Disse personer sætter deres mål ud fra en tilstand af indre styrke og en positiv selvopfattelse, en tilstand som vi gerne vil understøtte dig i at gøre gennem vores uddannelser og kurser. På Personal Selling Program – PSP™ underviser vi i metoder og værktøjer, der giver dig en naturlig gennemslagskraft og gør det lettere for dig at nå dine mål og udvide dine muligheder.

Dér, hvor du har dit fokus, er dér, hvor du får dine resultater.

Dr. Joseph Riggio, Coach, Master Trainer, Scientist & Author, JR International

Skærpet fokus giver nye muligheder

Hos Acuity World mener vi, at det giver en bedre drivkraft at have fokus på det, du gerne vil, fremfor det du allerede har gjort.

Hvis der er håb i fremtiden, er der kraft i nutiden. Det er afgørende for vækst og succes at have god kontakt til andre. Jo højere følelsesmæssig og social intelligens du har, jo lettere er din vej til vækst og succes. Vi mener, at sociale og kommunikative færdigheder kan trænes, og derigennem højne kundens loyalitet.

Grund-idéen i vores salgstræning

Der er gennem mange år blevet udbudt salgstræninger under forskellige betegnelser, hvoraf du måske har hørt om nogle af nedenstående: Strategic Selling, Solution Selling, SPIN Selling, Selling with Integrity, Value based Selling, Consultative Selling, Challenger Sales.

Alle disse systemer og mange andre har på hver deres måde bidraget til at løfte “salg” fra at være noget, der bare skete, til en proces, der kan læres. Disse modeller har dog også det til fælles, at den underliggende idé – som vi kalder paradigmet – tager udgangspunkt i et tankesæt, der hører industrisamfundet til, nemlig at finde og løse problemer.

“Mit gode samarbejde med Acuity World har først og fremmest åbnet øjnene for, hvordan man kan arbejde anderledes med salg. Ved hjælp af Satisfaction Cycle©, har mit globale salgsteam fået et værktøj, der er nemt at anvende og det har både øget motivationen og skabt resultater. Selvom samarbejdet til tider var meget personligt og gik tæt på, har Acuity World været rigtig god til at fange opmærksomheden og engagementet hos de forskellige medarbejdere, så de har fået lyst til at bidrage og være med til at bakke op om et nyt og fælles sprog i virksomheden”.

Michael Stanley Pedersen, NKT Photonics, Chief Executive Officer, 2018.

Sådan skaber du loyale kunder med The Satisfaction Cycle®

Vores Personal Selling Program, PSP™ tager udgangspunkt i modellen The Satisfaction Cycle®. Den er udviklet af vores amerikanske partner og Master Trainer Dr. Joseph Riggio. Han har skabt modellen ved brug af banebrydende neurovidenskab og lingvistiks forskning omkring kommunikation og indflydelse blandt sales executives. 

The Satisfaction Cycle® er en generaliseret model for effektiv kommunikation og indflydelse i enhver professionel situation. Modellen er grundlaget for, hvordan vi udøver det meste af vores coaching med og træning af vores kunder internationalt.

Vi starter med at finde ind til det, der allerede virker for kunderne, hvorefter vi afdækker, hvordan det kan blive endnu bedre. Denne model er blandt andre ting, designet til at sikre høj kundetilfredshed og dermed høj kundeloyalitet.

Komplekse salg kræver kompetente løsninger

På Personal Selling Program – PSP – vil du blive introduceret for en kommunikations og salgsmodel, der understøtter dig i at:

  • Arbejde strategisk med dine kunder
  • Skabe samlede løsninger til dine kunder, der matcher deres ønsker og behov
  • Forstå kundens situation og ønsker dybdegående, før du forsøger at præsentere dine løsninger
  • Arbejde med et fokus på værdiskabelse for dine kunder og dermed også for dig
  • Arbejde konsulterende i stedet for belærende og sælgende, så du hurtigere kan blive en “trusted advisor”
  • Udfordre kunden på det rigtige tidspunkt i processen, hvor kunden er klar til at blive udfordret
  • Handle med din integritet i behold

Paradigmeskift – hele vejen

Vidensamfundet, modsat industrisamfundet, er præget af en langt større kompleksitet og konstante forandringer, der stiller større krav til, hvordan vi ser på hinanden og de systemer (virksomheder), som vi er en del af. Hos Acuity World mener vi, at virksomheder i dag langt bedre beskrives ved hjælp af dynamiske modeller (kaosmodeller) end ved brug af mekaniske modeller (simple og lineære modeller).

Det betyder, at det der i dag sætter grænser for, hvilke muligheder et individ eller virksomhed kan opnå, tager afsæt i de elementer, som allerede fungerer bedst for en person eller en virksomhed. Derfor giver det ikke længere mening at bruge de traditionelle salgsmodeller, som alle tager udgangspunkt i for at finde og løse problemer.

New times demands new thinking

Clare W. Graves, Professor i psykologi

Få den bedste læring ved at kombinere vores programmer

Beyond Selling er bare en enkelt del under vores PSP™ online program, der iøvrigt inkluderer:

Customer Development Strategy
The Hunter Program
Virtual Customer Meeting
Transformative Sales Meeting

 
Samtlige programmer er afsluttede og mulige at tage enkeltvis med stort udbytte. Det er imidlertid en klar fordel at kombinere programmerne, sådan at I får indsigt, træning, kompetencer og opfølgning til at levere gode resultater hele vejen igennem købsprocessen.
 
 De sidste 4 programmer under PSP foregår face-to-face (hvorfor de er slørede). Med dem får du den ultimative træning til salgsorganisationen.

Workshops

 

Book en af vores trænere til en workshop i din virksomhed, hvis I vil inspireres og få nye idéer til at udvikle personlige og sociale kompetencer.
For mere information kontakt os på:

+45 4448 6969 / Info@acuityworld.com

 

Modtag vores nyhedsbrev om salg, ledelse og personlig udvikling

Tjek din indbakke. Vi har sendt dig en mail.