Beyond Selling - Global Master Classes

Her får du værktøjer & professionel feedback fra vores personlige trænere, som støtter dig i at nå nye højder. Med en blanding af virtuel og face-to-face træning får du styrket dine færdigheder til at levere enestående resultater.
Se kommende Global Master Classes her

Styrk dine færdigheder

Med Transformative Sales Enhancement, får du mulighed for yderligere at finpudse de færdigheder, du har fået gennem vores Transformative Sales Meeting program, som tilbydes blandt de øvrige online programmer under Personal Selling Program – PSP.

Transformative Sales Enhancement består af to programmer – en serie Facilitated Workshops og en række Global Master Classes. Disse kan kombineres, for det bedste resultat, eller tages hver for sig. Begge programmer følger de samme nøje udvalgte emner, og gennem en blanding af virtuel træning og face-to-face træning får du de bedste forudsætninger for at lære.

Systemic_blended_learning

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Ved at kombinere Facilitated Workshops med Global Master Classes fremskynder du din læring, udvikler dine færdigheder og optimerer din salgspræstation.

Du får mulighed for at øve de ting, du lærer på workshoppen, inden du deler dine udfordringer med vores master trainers til Global Master Classes. Der er fokus på et fælles specifikt emne hver måned, og samtidig mulighed for at dele eventuelle udfordringer med vores master trainers til Global Master Classes. Du får svar og personlig coaching til at løse de udfordringer, du møder i dit arbejdsmiljø.

De månedlige emner

I fællesskab med ligesindede salgsprofessionelle, kan du lære endnu mere ved at lytte til de andres cases i Beyond Selling – Global Master Classes. De månedlige emner er:

  • Clear purpose/clear mind (januar)
  • Closing the trust gap (februar)
  • Setting stage for success (marts)
  • Gathering the gold (april)
  • Mind reading for your sales professionals (maj)
  • Turning on your customers desire (juni)
  • Before, between & beyond words (august)
  • Building agreement with integrity (september)
  • Instant understanding (oktober)
  • Creating profound satisfaction (november)
Malcolm Gladwell

Sucess has to do with deliberate practice. Practice must be focused, determined, and in an environment where there’s feedback

Effective Learning - PSP webinars and video workshops

Det bedst mulige resultat

Hvad der gør Transformative Sales Enhancement unikt, er at der intet loft er på din læring – resultatet af dit forløb afhænger kun af dig og det engagement du bringer! Hvis du virkelig er engageret, har du muligheden for at træne det lærte on-the-job og opnå den højest mulige læring.

NTL Institute for Applied Behavioral Science har visualiseret læringspyramiden, som viser at den mest effektive læring sker, når det tillærte bliver brugt i praksis. Hvis du engagerer dig og træner de redskaber, du bliver introduceret for, får du også de bedste forudsætninger for at have konstruktive diskussioner med vores Master Trainers efterfølgende.