Beyond Selling - Facilitated Workshops

Her får du værktøjer & professionel feedback fra vores personlige trænere, som støtter dig i at nå nye højder. Med en blanding af virtuel og face-to-face træning bliver du klædt på til at løfte salget yderligere.

Styrk dine færdigheder i dit salgsarbejde

Med Transformative Sales Enhancement, får du mulighed for yderligere at finpudse de færdigheder, du har fået gennem vores Transformative Sales Meeting program, som er en del af online træningen.

Transformative Sales Enhancement består af to programmer – en serie Facilitated Workshops og Global Master Classes. Disse kan kombineres for det bedste resultat, eller kan tages hver for sig. Begge programmer følger de samme nøje udvalgte emner, og er en blanding af virtuel træning og face-to-face træning, som giver dig de bedste forudsætninger for at lære.

Systemic_blended_learning

Beyond Selling - Facilitated Workshops

Dette program består af videoer med vores master trainers Joseph Riggio og Henrik Wenøe, faciliteret af en certificeret træner, der guider dig igennem hele sessionen. Det skaber en perfekt balance mellem vores master trainers viden og en certificeret træner til at støtte dig i processen.

Workshoppen består af 10 sessioner, én hver måned, med længder på cirka 2,5 time. Hver lektion er 2 videoer med fokus på dig og et specifikt emne.

Effective Learning - PSP webinars and video workshops

Det bedst mulige resultat

Hvad der gør Transformative Sales Enhancement unikt, er at der intet loft er på din læring – resultatet af dit forløb afhænger kun af dig og det engagement du bringer! Hvis du virkelig er engageret, har du muligheden for at træne det lærte on-the-job og opnå den højest mulige læring.

NTL Institute for Applied Behavioral Science har visualiseret læringspyramiden, som viser at den mest effektive læring sker, når det tillærte bliver brugt i praksis. Hvis du engagerer dig og træner de redskaber, du bliver introduceret for, får du også de bedste forudsætninger for at have konstruktive diskussioner med vores Master Trainers efterfølgende.

Succes handler om bevidst træning. Træning skal være fokuseret, målrettet, og i et miljø, hvor man får feedback.

Malcolm Gladwell

Få den bedste læring, ved at kombinere vores programmer

Ved at kombinere Facilitated Workshops med Global Master Classes kan du fremskynde din læring, udvikle dine færdigheder og optimere din salgspræstation.

Med fokus på et fælles specifikt emne hver måned, kan du ved at kombinere programmerne, få mulighed for at øve de ting du lærer på workshoppen i praksis, før du kan dele eventuelle udfordringer med vores master trainers til Global Master Classes. Du vil derfor få svar og personlig coaching fra vores master trainers for at løse de virkelige udfordringer, du møder i dit arbejdsmiljø.

De månedlige emner

I fællesskab med ligesindede salgsprofessionelle, kan du lære endnu mere ved at lytte til de andres cases i Beyond Selling – Facilitated Workshops og Global Master Classes. De månedlige emner er:

  • Clear purpose/clear mind (januar)
  • Closing the trust gap (februar)
  • Setting stage for success (marts)
  • Gathering the gold (april)
  • Mind reading for your sales professionals (maj)
  • Turning on your customers desire (juni)
  • Before, between & beyond words (august)
  • Building agreement with integrity (september)
  • Instant understanding (oktober)
  • Creating profound satisfaction (november)

Er du klar til at tage næste skridt?