Acuity TALK

 

Dagen giver dig inspiration gennem en række korte oplæg, der har fokus på Performance i forandring. På dagen vil du opleve talere fra offentlige og private organisationer samt Acuity World give konkrete eksempler på, hvordan du kan få det bedste ud af dine medarbejdere.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Performance i forandring

Vi er godt i gang med at planlægge dette års Acuity TALKS, som løber af stablen for femte gang her til november. Det overordnede tema for dagen bliver Performance i forandring. Ligesom de forrige år, vil vi programsætte eksperter, der både har dyb faglig indsigt i og har praktisk erfaring i forhold til at arbejde med Personlig Performance. Talerlisten er stadig åben, så hvis du har nogle spændende forslag til personer, der kan holde inspirerende indlæg på dagen, så tag endelig kontakt til os.

 

Info

Morgenmad og tjek ind fra kl. 8.00 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 15.30. 

Prisen er inklusiv forplejning til alle deltagere, herunder frokost, pauseserveringer, og drikkevarer.

Tilmelding

Dat0: Fredag d. 9. november 2018

Tidspunkt: Fra kl. 9.00-15.30

Hvor: Havarthigården

Havarthivej 6

2840 Holte

Der er 150 pladser og de bliver fordelt efter “først til mølle pricippet”

EARLY BIRD: Ved tilmelding inden den 1. oktober

DKK 995,- ekskl. moms.

Du kan også tilmelde dig via mail til info@acuityworld.com eller ringe til os på (+45) 4448 6969. Alle priser er ekskl. moms. Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.

Foredragsholdere

Opdateres løbende…

Henrik Wenøe

Henrik Wenøe

Direktør og Cheftræner i Acuity World

Mere om Henrik

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance.

Henriks tilgang til træningerne er baseret på Joseph Riggios arbejde i kombination med paradigmet bag Appreciative Inquiry. Hans tilgang tager derfor udgangspunkt i spørgsmålene “Hvad virker allerede for dig nu?” og “Hvad er det, der må være sandt om dig, når du yder dit bedste?” og derefter “Hvor vil du gerne hen?”. Når dette paradigme er blevet integreret i træningen, har Henriks studerende og kunder oplevet exceptionel personlig og professionel vækst, udover hvad man normalt ville forvente. Man kunne derfor godt sige, at Henrik starter der, hvor andre normalt slutter, og han tager dig med langt videre.

Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Giligan. Han har endvidere mødt trænere som Anthony Robbins og Joseph O’Connor. Inden for de seneste år er Henrik blevet stærkt inspireret af Dr. Joseph Riggios arbejde blandt andet med udvikling af Semantic™ Modeling og The Mythogenic Self® Process.

DR. Joseph Riggo

DR. Joseph Riggo

CEO, JSRI International

videoer

Du kan finde inspiration i nedenstående videoer, hvor du kan høre tidligere års talere fortælle om spændende emner inden for ledelse, salg og performance.

Acuity TALKS nov 17′

Acuity TALKS nov 17′

Acuity TALKS nov 16′

Acuity TALKS nov 16′

Acuity TALKS nov 15′

Acuity TALKS nov 15′

Acuity TALKS maj 15′

Acuity TALKS maj 15′

Kontakt Acuity World for personlig rådgivning.

Ring (+45) 4448 69 69

Pin It on Pinterest

Share This