Chat with us, powered by LiveChat

Acuity TALKS 18: Performance i Forandring

Fredag den 9. november

DKK 2.459,- ekskl. moms

Er afholdt - hold øje med næste års Acuity Talks

Performance i Forandring

Kom og få inspiration og ny viden om, hvordan du kan skabe resultater og bæredygtig performance, både på den korte og lange bane. Vi har inviteret en række talere, der vil dele erfaringer fra egne organisationer og virksomheder. De vil fortælle om, hvordan det er lykkes for dem at skabe performance på en ny måde, ikke blot i stabile perioder, men også i skiftende og kaotiske perioder. 

Program

9. november 2018

8:30

Registrering og kaffe

 

9.00

Velkomst

Ved Pia Claudine Sørensen, Senior Uddannelsesrådgiver, Acuity World

Acuity TALKS 2018
9.10

Performance Kommunikation

Ved Henrik Wenøe, Direktør og Cheftræner, Acuity World

Som leder er det helt essentielt, at du kan få adgang til relevant information af høj kvalitet og undgå unødig information og “støj”. Dette er forudsætningen for at prioritere effektivt og træffe beslutninger af høj kvalitet i det daglige arbejde. Henrik vil give dig et konkret kommunikationsværktøj der sikrer, at du får den information du har brug for, for at du kan handle effektivt.

9.40

Opbygning af forandringskapacitet i forandring

Ved Peter Pietras, Chefkonsulent, Rambøll

Vilkåret i dag er, at forandringer ikke mere sker i afgrænsede tidsrum, hvorefter organisationen kan puste ud og lade op til nye ændringer. Forandringer er derimod noget, der foregår kontinuerligt med nye forandringer, der igangsættes før tidligere igangsatte er afsluttet. Dette skaber et behov for at alle disse omstillinger ikke slider på organisationen, men derimod tilfører den ny energi! Peters indlæg handler om, hvad der karakteriserer organisationer, der formår at gøre deres medarbejdere og chefer i stand til at opretholde en opbyggende forandringsdynamik!

10:05

Netværksrefleksion

 

10:30

Kaffe

 

10:45

Vær tydelig som leder i forandringstider og skab resultater med dine medarbejdere hurtigt

Ved Peter Rodh Nielsen, Retail Director, Telia

Hør hvordan Telia på under et år gennemførte større ændringer i Retail afdelingen, og gennem medarbejderne skabte markante resultatforbedringer. Peter vil fortælle hvordan et ambitiøst team gennem arbejdet med en simpel strategi, kommunikeret bredt up front og med mulighed for feedback, har skabt resultater ud over det forventede.

11:10

Hvordan opnår man den ønskede forandring, på tværs af forskellige nationaliteter og kulturelle baggrunde?

Ved Anna Marie Damgaard Kristensen, Adm. Direktør, Lodam Electronics A/S

Har du prøvet at være der, hvor du står med en flok samarbejdspartnere i et internationalt miljø, som du gerne vil have flyttet et andet sted hen, så de køber ind på din idé? Du prøver og prøver, men det lykkes bare ikke, eller det går meget langsommere end du kunne tænke dig? Hør Anna Marie fortælle om, hvordan hun og hendes team, efter flere års forgæves forsøg, blot med et lille twist, fik vendt en flok internationale samarbejdspartnere med forskellige nationaliteter og kulturelle baggrunde. Få en smagsprøve på, hvordan hun fik dem til at hoppe med på fremtidens tog i forhold til en ny teknologi, og blive fantastiske aktivister, der nu skaber markante resultater. Nogle gange er det slet ikke så komplekst, som man tror, oftest er det  ”rigtige” man gør bare forkert.

11:35

High Performance med naturlige feedback loops

Ved Claudia Lindby, Business Coach & Træner, Acuity World

Claudia vil fortælle om de tre grundlæggende elementer, der skal være på plads, for at du kan udnytte værdien i naturlige feedback loops og undgå at stille dig i vejen for menneskets drive henimod bedst mulige performance.

12:00

Netværksrefleksion

 

12:30

Frokost

 

13:30

Performance under forstyrrelser

Ved Henrik Bak, Ejer og Direktør, Bak Company & Gitte Bowman Bak, Psykolog, PhD, samt certificeret Mindfulness instruktør.

Forstyrrelser påvirker os konstant. Det er en del af det “at være i verden” og de har altid været der. Vi oplever alle, at de eksterne forstyrrelser er eksponentielt stigende. De sætter sig i os, internaliseres og processes. Dermed påvirker de vores nervesystem, vores tænkning, vores overblik, vore problemløsningsevner, kommunikationsevner etc. og dermed vores performance. Står performance og forstyrrelser i et reciprokt forhold – jo flere forstyrrelser jo dårligere performance. Kan vi undgå det? Og kan vi performe og passe på os selv samtidig? 

14.00

Leadership In The Face Of Complexity, Chaos & Change: Why Persuasion Is The New “Killer App”

Ved Dr. Joseph Riggio, Coach, Master Trainer, Forsker & Forfatter

“Do As I Say, Because I Said It.” style of leadership no longer works. People both want and need a reason to take action, AND a reason to believe in that reason. So, from CEO to MIT (Manager In Training) you need elite persuasion skills to successfully map the new territory in organizations and the marketplace.
14:40

Afrunding på dagen

15:00

God weekend og på gensyn

Årets talere

 

Peters Pietras
Peters Pietras

Chefkonsulent, Rambøll

Anna Marie Damgaard Kristensen
Anna Marie Damgaard Kristensen

Adm. Direktør, Lodam Electronics A/S

Gitte Bowman Bak
Gitte Bowman Bak

Psykolog, PhD, samt Certificeret Mindfulness instruktør.

Peter Rodh Nielsen
Peter Rodh Nielsen

Retail Director, Telia

Dr. Joseph Riggio
Dr. Joseph Riggio

Coach, Master Trainer, Forsker & Forfatter

Henrik Bak
Henrik Bak

Ejer og Direktør, Bak Company

Henrik Wenøe
Henrik Wenøe

Direktør og Cheftræner, Acuity World

Claudia Lindby
Claudia Lindby

Business Coach & Træner, Acuity World

Information

Dat0: Fredag d. 9. november 2018

Tidspunkt: Fra kl. 9.00-15.00

Sted: Havarthigården i Holte, Havarthivej 6, 2840 Holte

Pris: Kampagnepris fra den 8. okt – 21. okt DKK 995 ekskl. moms

Morgenmad og registrering fra kl. 8.30 til 9.00, konference fra kl. 9.00 til 15.00. Prisen er inklusiv forplejning herunder frokost, pause serveringer og drikkevarer.

Det er muligt at afmelde indtil 10 hverdage før konferencen. Ved afmelding senere end 10 dage før konferencedagen betales 50 procent af prisen. Det er dog muligt at sende en anden person i stedet.

Der er kun plads til 80 personer ved dette arrangement

Kontakt os

Har nu nogle spørgsmål til dagen, er du velkommen til at skrive til os. Du kan også ringe på + 45 4448 6969

Pin It on Pinterest

Share This