Acuity Mornings

 

Vores Acuity Mornings er gratis inspirationsmorgener, som vil inspirere og udfordre dig via emner, der tager udgangspunkt i Ledelse og Kommunikation, vinklet i forskellige perspektiver. Vi giver dig den inspiration, der skal til, for at du kan opnå succes både professionelt og privat. Morgenerne faciliteres af Acuity Worlds forskellige trænere.

Stress eller Fokus!

TIRSDAG DEN 14. MAJ 2019 / KL. 8.30-10.00 

Ved Business Caoch og træner Liselotte Pedersen

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

Er du en af dem der har travlt og indimellem alt for travlt? Forskning viser, at din hjerne kan trænes til at ændre adfærd. Ved at ændre adfærd kan du blive endnu bedre til at håndtere en travl hverdag, så du bliver i stand til at undgå stress.

 

Ved dette foredrag vil du få indblik i hvordan du kan blive mentalt rustet til at holde fokus, også når det går stærkt. Høre, hvordan du kan arbejde med dine styrker og opleve, hvordan det kan blive nemmere at navigere i en travl hverdag, så du får ro og overblik.

Trivselsboost  ‘Fra sygefravær til arbejdsglæde’

TIRSDAG DEN 20. august 2019 / KL. 8.30-10.00

Ved Professionel Coach og Mentor Arne Wesenberg

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

Det er et velkendt fænomen, at virksomheders performance og resultater hænger nøje sammen med god trivsel og klar kommunikation mellem ledelse og medarbejdere.

Højt sygefravær og lav energi er ofte et resultat af et utilfredsstillende arbejdsmiljø og det koster i dag danske virksomheder enorme summer.

På denne morgen får du håndgribelige værktøjer til, hvordan du på en enkel måde kan bidrage til et positivt arbejdsmiljø, højere tilfredshed og lavere sygefravær i din virksomhed. Du hører om hvordan, du ved at tage udgangspunkt i dét, der virker, lettere kan sætte realistiske og attraktive mål, der fører til konkret handling her og nu.

Arne Wesenberg, der i over 10 år har været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere, vil dele nogle af de værktøjer, som han har haft mest succes med i sit arbejde med udsatte borgere, i forhold til hurtigere at hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Dette trivlsesboost henvender sig både til dig, der arbejder med at undgå stress og sygefravær i din virksomhed og for dig, der konkret arbejder med at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Acuity Mornings

Vores Acuity Mornings er gratis inspirationsmorgener, som vil inspirere og udfordre dig via emner, der tager udgangspunkt i Ledelse og Kommunikation, vinklet i forskellige perspektiver. Vi giver dig den inspiration, der skal til, for at du kan opnå succes både professionelt og privat.

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.
j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00, dagen før arrangementet. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Pin It on Pinterest

Share This