Acuity Mornings

Vores Acuity Mornings er gratis inspirationsmorgener, som vil inspirere og udfordre dig via emner, der tager udgangspunkt i Ledelse og Kommunikation, vinklet i forskellige perspektiver. Vi giver dig den inspiration, der skal til, for at du kan opnå succes både professionelt og privat.

High Performance Ledelse

Tirsdag den 14. august 2018  I  kl 8.30-10.00

Acuity World, Havarthivej 6, 2840 Holte

High Performance Ledelse kan være en kompleks udfordring, som ikke alene kræver særlige lederegenskaber, men også et anderledes syn på, hvad performance er, og hvordan du skaber den. Vellykket high performance ledelse forudsætter, at du er villig til at yde en indsats som leder, og det kræver, at du er klar til at skippe KPI’er og diverse andre resultatmålinger. Hvis du vil se vellykkede resultater af din ledelse, vil det gavne dig at have et åbent menneskesyn og stor forståelse for, at det
ikke er alle, der tænker ligesom dig.

Det er ikke længere nok at præstere som leder; vi skal præstere sammen med andre, og samtidig skal vi både opbygge og høste værdi. High Performance Ledelse er; at trives og præstere i en verden af uforudsigelighed, kompleksitet og paradokser. Få Claudias konkrete værktøjer, som hurtigt og effektivt kan løfte jeres performance til næste niveau.

Er du parat til at vise dine medarbejdere tillid og sammen med dem skabe jeres fælles vision, så I
hurtigere kan løfte jeres performance til næste niveau? Så kan dit første skridt være at deltage på
dette foredrag med Business Coach Claudia Lindby, hvor du vil:

  • Se en high performance-model, som sikrer succes også på lang sigt.
  • Høre et bud på nogle af de vigtigste high performance lederegenskaber.
  • Få konkrete værktøjer, som vil styrke dit eget high performance lederskab.
Om Claudia Lindby
Claudia er Business Coach og er tilknyttet som træner på vores in-house projekter. Hun er kendt for at arbejde fokuseret og resultatorienteret samtidig med at hun har øjnene åbne for muligheder. Vores kunder roser Claudia for hendes evne til både at udfordre og sætte dig fri til at udnytte dit fulde potentiale.

Claudia er uddannet Business Coach, Master of Science – International Business, og hun er PLP™/NLP™ Master Practitioner, certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming. Derudover er Claudia uddannet MythoSelf Associate Facilitator hos Dr. Joseph Riggio, grundlæggeren af Mythogenic Self® modellen, og medlem af International Coach Federation (ICF).

Claudia har mange års erfaring fra en international erhvervskarriere i stillinger som bl.a. direktør for forretningsudvikling i Carlsberg Breweries A/S, Vice President Marketing i Baltic Beverages
Holding (Baltics) og marketingdirektør i Coca-Cola Tapperierne A/S. Hun kombinerer sin erfaring fra ledelses- og forretningsdiscipliner med de muligheder, som PLP™/ NLP™- teknologierne giver for at styrke den personlige ledelse og effektive kommunikation.

Billeder og video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant. 

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl. 16.00, dagen før arrangementet. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

 

KURSUSCENTER:

Havarthivej 6
2840 Holte

+45 44 48 69 69
info@acuityworld.com

 

ADMINISTRATION:

Dalsø Park 67
3500 Værløse

CVR nr: 29623880

 

Pin It on Pinterest

Share This