Chat with us, powered by LiveChat

Acuity Mornings

 

Vores Acuity Mornings er gratis inspirationsmorgener, som vil inspirere og udfordre dig via emner, der tager udgangspunkt i Ledelse og Kommunikation, vinklet i forskellige perspektiver. Vi giver dig den inspiration, der skal til, for at du kan opnå succes både professionelt og privat. Morgenerne faciliteres af Acuity Worlds forskellige trænere.

Trivselsboost  ‘Fra sygefravær til arbejdsglæde’

Tirsdag den 27. august 2019 / KL. 8.30-10.00

Havarthigaarden, Havarthivej 6, 2840 Holte

Ved Professionel Coach og Mentor Arne Wesenberg

Det er velkendt, at virksomheders performance og resultater hænger nøje sammen med trivsel og kommunikation imellem medarbejdere og mellem ledelse og medarbejdere. Højt sygefravær, lav energi og lav effekt er ofte et resultat af et utilfredsstillende arbejdsmiljø og det koster danske virksomheder enorme summer. 

På denne morgen får du håndgribelige værktøjer til, hvordan du på en enkel måde kan bidrage til:

  • et positivt arbejdsmiljø
  • højere tilfredshed
  • lavere sygefravær i din virksomhed

Du hører om hvordan, du ved at tage udgangspunkt i dét, der virker, lettere kan sætte realistiske og attraktive mål, der fører til konkret handling her og nu.

Arne Wesenberg, der i over 10 år har været professionel coach i Københavns Kommune for sygemeldte, medarbejdere og ledere, vil dele nogle af de værktøjer, som han har haft mest succes med i sit arbejde med udsatte borgere, i forhold til hurtigere at hjælpe dem tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Denne Acuity Morning henvender sig både til dig som leder eller medarbejder, der arbejder med at undgå stress og sygefravær i din virksomhed og for dig, der konkret arbejder med at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet.

Praktiske informationer

Læs gerne disse informationer inden du tilmelder dig

Acuity Mornings

Vores Acuity Mornings er gratis inspirationsmorgener, som vil inspirere og udfordre dig via emner, der tager udgangspunkt i Ledelse og Kommunikation, vinklet i forskellige perspektiver. Vi giver dig den inspiration, der skal til, for at du kan opnå succes både professionelt og privat.

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på + 45 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.

j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00, dagen før arrangementet. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Hvem er vi?

Acuity World er en førende international udbyder af træning, coaching og rådgivning af ledere, sælgere og andre professionelle i både offentlige og private virksomheder. Vores mission er at hjælpe organisationer til at opnå ultimative resultater, ved at udvikle de personlige og sociale kompetencer blandt medarbejderne. Det gør vi specielt gennem vores lederudviklingsprogrammer, salgstræning, outplacement og excecutive coaching.

Målgruppe

Disse aftener er primært for dig som er leder og har lyst til at forbedre det ansvar og de krav, som lederrollen indebærer. Aftenerne er også rettet mod projektledere, sælgere og andre, som ønsker at opnå det absolut bedste i både deres professionelle og private liv. 

Gratis første gang

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Se video

Kontakt os

Få gode råd og sparring hos Acuity Worlds uddannelsesrådgivere, inden du vælger din næste uddannelse.

Maria Nguyen

Maria Nguyen

Uddannelsesrådgiver, Marketing og Social Media

maria@acuityworld.com

+45 2136 0022

Pia Claudine Sørensen

Pia Claudine Sørensen

Senior Uddannelsesrådgiver, Marketing & Kommunikation

piaclaudine@acuityworld.com

+ 45 2917 9998

Lisa Clemmensen

Lisa Clemmensen

Uddannelsesrådgiver, Marketing & Visuel Design

lisa@acuityworld.com

+45 2135 0044

Send os en email

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag spændende artikler om ledelse, gratis kapitler fra vores lærebøger og invitationer til gratis arrangementer.

Kom forbi

Åbningstider

Kl. 8.30 - 16.00

Kontakt

Phone

+45 4448 6969

Mail

info@acuityworld.com

Adresse

Acuity Worlds Kursuscenter, Havarthivej 6, 2840 Holte

CVR

29623880

Pin It on Pinterest

Share This