Acuity Morning

Gratis inspirationsmorgener med Acuity Worlds forskellige coaches og trænere.

TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2018 KL. 8.30-10.00 / HAVARTHIGÅRDEN I HOLTE

Stress eller Fokus!

Er du en af dem der har travlt og indimellem alt for travlt? Forskning viser, at din hjerne kan trænes til at ændre adfærd. Ved at ændre adfærd kan du blive endnu bedre til at håndtere en travl hverdag, så du bliver i stand til at undgå stress.

Ved dette morgen foredrag vil du:

– Få indblik i hvordan du kan blive mentalt rustet til at holde fokus, også når det går stærkt.

– Høre, hvordan du kan arbejde med dine styrker.

– Opleve, hvordan det kan blive nemmere at navigere i en travl hverdag, så du får ro og overblik.

Ved Business Coach og Træner Liselotte Pedersen

TIRSDAG DEN 4. FEBRUAR 2019 KL. 8.30-10.00 / HAVARTHIGÅRDEN I HOLTE

High Performance Ledelse

Vil du gerne optimere din performance? Kom og hør Business Coach Claudia Lindbys foredrag om High Performance Ledelse og få en anden vinkel på hvad performance er og hvilke forudsætninger det bygger på. Til foredraget vil du få nogle konkrete værktøjer, som sikrer dit eget high performance lederskab.

 

Ved Business Coach og Træner CLAUDIA LINDBY

Acuity Mornings

Vores Acuity Mornings er gratis inspirationsmorgener, som vil inspirere og udfordre dig via emner, der tager udgangspunkt i Ledelse og Kommunikation, vinklet i forskellige perspektiver. Vi giver dig den inspiration, der skal til, for at du kan opnå succes både professionelt og privat.

Deltagelse er gratis for førstegangsbesøgende. Det er også gratis for dig, hvis du har været her før og tager en gæst med. Pris herefter 495 ekskl. moms.

Billeder og Video

Acuity World offentliggør løbende billeder og video fra vores arrangementer på de sociale medier, vores hjemmesiden og i nyhedsbreve. Det oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at vi må bruge billeder fra arrangementet. Hvis du ikke ønsker at deltage på billeder og video, så tag kontakt til os inden arrangementet på 44 48 69 69 eller skriv til os på info@acuityworld.com, så vi kan være på forkant.
j

Afmelding

Tilmelding til arrangementet er påkrævet, og din tilmelding er bindende. Afmelding skal ske inden kl.12.00, dagen før arrangementet. Afmelding skal ske via mail info@acuityworld.com eller telefon 44 48 69 69. Hvis du ikke giver besked om afbud inden dette tidspunkt, vil Acuity World opkræve en ”no-show fee” på 495 kr. ekskl. moms.

Pin It on Pinterest

Share This